priiiznam
- da sem se ravnokar ful razveselila smsa od študentskega servisa
- da se tudi teh 5 dni dela na mesec pozna!
- to pomeni, da si lahko privoščim tank za vikend pobeg k lepotam bistre hči planin
-
- imam tolko novoletnih planov, da mi bo glava počla
- vsekarkor je enepar glavnih: več hodit po hribih, si vzet čas za picikl in longboard, narest diplomo!
- še dva meseca in se staram
- še tri mesece in greva v london
- komičakam da bo dečko sam doma en mesec, da okupiram njegovo obmorsko rezidenco
- sem za zavijanje daril porabila ene 5 ur
- je bilo vse narejeno čisto po moje, kartončki z imeni, papir za zavijanje, mašnjice,...
- je na koncu zgledalo res super
- skupaj spravljam ene 65465464654654 dizajnčkov, ki iščejo svojo mesto pod soncem
- mi ne gre to hkratno lavfanje več projektov
- komičakam sončkasta jutra, ktera lahko preždim na mojem delu balkona, s knjigo/skicirko v roki
- sem se čisto razvadila z zelenim čajem
- je hecno gledat brata in njegovo bejbo, kako si gresta na živce
- sploh ne štekam zakaj ona tolko sili v njega, ker je res očitno da rabi malo lufta
- da sem decembra ogromno premišljevala o bivši zvezi, ki se je končala na res grd način in ktere velik del drame je bil ravno v zimskih terminih...
- večkrat med brskanjem po mojih papirjih, zapiskih, kracarijah, naletim na kšn njegov nadvse briljanten

- recimo, ko se nisva videla že dva tedna, kao zaradi šihta, pa se je suvereno zmenil s kolegi za it na morje. Po moji razpizditis gonisevpi*do reakciji me je seveda povabil s sabo, po morju pa rekel da je bilo vsem ful tečno (laž), ker "ni bilo tko zmenjeno... neke babe s sabo vlačit"
- kreten
- po tem vikendu, sem se odpeljala iz njegovega kraja in se nikoli več obrnila nazaj
- je bilo treba teženje in prosjačenje potem prenašat še pol leta, pa se je navsezadnje le umiril. Zdaj je že lep čas mir in po dolgem času sem začela normalno spat.
- se mu je ves ta debilizem vrnil v 654x dozi
- priznam da je karma zakon

I can''t wait! To look for bees, climb our trees, and carve our names in three inches deep