Tako ga pogrešam...kako ga preboleti?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Zaklenjeno

Kako dolgo ste rabili,da ste preboleli končano zvezo?

manj kot 1 mesec
80
8%
1 mesec
58
6%
2 meseca
52
5%
3 mesece
83
8%
skoraj 1 leto
157
16%
več kot 1 leto
150
15%
takoj
46
5%
še nisem
380
38%

Skupaj glasov: 1006

jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

uršika, ka pa če je hotu samo tvojo reakcijo vidt... mislš, da ni možno? sicer pa bi ga jz na tvojemmestu poslala u 3 pm, če rajš vrjame nekomu drugmu, kokr pa teb... res...
fallen angel... upam, da ne boš rabla velik časa za prebolet... pa čim manj misl na njega, ker če te je prizadel, te ni vredn... zapomni si to...
neron
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: gorenska-kranj

Neprebrana objava Napisal/-a neron »

SAM SEM NA ISTEM KOT ONA,zato vem kako je ampak ni vredno poslušat laži,da jo je vidu pa take,samo pozrnost ji namenja cepec ali pa namerno nagaja,da jo uniči
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *FaLLeN*AnGeL* »

Neron hvala ti,če je blo tist men namenjen :) .
Jagodka85...ful je dolga pa zapletena zgodba,če skrajšam...prej sm mu na compu use smse prebrala in sm vidla ful smsov od ene ženske (ok je res,da mi je to že zanč razlagu pa nisva mela časa,da se pogovoriva in je reku,da ma use na compu pa da bova ta vikend skup prebrala in mi bo razložu) pa mu je skos pisala kok ga ljubi pa pogreša...in sm ga klicala pa mu rekla,da je pač konc pa je reku da nej ga počakam (dons sm pr njemu on pa dela), da dam pride in da se bova pogovorila in da bo naredu use,da mu oprostim.Prsegu mi je,da me ni prevaru pa da je šlo za neki u zvezi s tem da so en projekt dobil,da sta se sicer dobila dostkrat (midva sva mela takrt pavzo) sam da nista nč mela.Prebrala sm use smse (ful jih je blo) in res ni nobenga namigovanja na to,da sta kej mela edin skos mu je pisala kok ga pogreša.Najhujš mi je pa k je tok starejša od njega pa še otroka ma halooo!Uglaunem čez eno uro pride dam in mu bom dala konc pol pa grem :cry:
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

bilo je nemenjeno tebi dekle!!!
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

a boš prebolela konec?? drži se ker zna boleti veš
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

neron napisal/-a:SAM SEM NA ISTEM KOT ONA,zato vem kako je ampak ni vredno poslušat laži,da jo je vidu pa take,samo pozrnost ji namenja cepec ali pa namerno nagaja,da jo uniči

mhm, se čist strinjam s tem...

fallen angel... jz ne vem no... še nism bla v taki situaciji, da bi mojmu kdaj kkšna pisala da ga ma rada pa to... sm pa že vidla pisma s tako vsebino, pa sms-e, kk je blo lepo itd... in sm si zatiskala oči... pol sm tri leta še trpela zravn tega človeka, ker sm mu slepo vrjela... pol mi je pa enkrat prekipel in sm mu dala na hitrco konc in mi je blo kuj lažje... ker sm vedla, da me ni vredn...
sj upam, da pr teb ni tko hudo, kokr je blo pr men takrt... upam, da te ne vara... ker če te, te ni vredn spljoh... in sam stran od tega tipa... ne bi ti to govorila, če ne bi bla že sama na tem... želim ti pa velik sreče :)
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Hvala ti :) .Tolaži me sam misel na to,da je res pr usem prisegu,da me ni prevaru.Jst sm njemu povedala,da sm bla z drugim med pavzo tko da bi še on komot reku,da je bil tud on z drugo in to bi blo to.Sam je lepo povedu,da pač ni bil in da mi use razloži k se vrne.Mogoče sm neumna,ker mu vrjamem,da me ni prevaru pa tud če je bil takrt z njo mi je usen,ker odkar sva midva spet skup je tistga usega konc.
Sam nočm bit več z njim,ker mi tega ni prej povedu (res da ni blo časa) pa ne vem zakaj bi še naprej trpela k sm se tok trudila da sm ga usaj mal pozabla.Sicer bo najhujš drug tedn k mava en let sam pač očitno ga ne bova mela.Hvala za nasvet :)
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

sreča je v tvojih rokah mala držim pesti zate če boš želela se obrni name !!!
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

kokr se boš odločila, bo zate najbolš... to morš vedt :) res pa je, da ni tko lahko, če maš nekoga še vedno zlo rd...
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

Res najlepša vama hvala :) .Ne sej jst sam upam,da se ne bom zlomila k se mi bo opravičeval.Prej po telefonu mi je reku,da med tem k se je z njo dobivu je še bolj spoznal kok mu pomenim in da do nobene druge ne bo več tko čutu in da hoče bit za vedno z mano pa nej sam premislim in da ga nej poslušam.Men je pa tok hudo,ker mi je bil en let res use in k se spomnim kok sm trpela med tisto pavzo.Sej možno,da mu bom oprostila če mi bo res dokazu,da je res use kar govori...drugač pa ne vem kako bo :( .
Uporabniški avatar
bubbles
Debatorica
Debatorica
Kraj: heaven

Neprebrana objava Napisal/-a bubbles »

@*FaLLeN*AnGeL* : a jst to prov razumem: mela sta pavzo, ti si bila z drugim, on se je pa z eno samo dobival, in ker ni blo časa, da bi ti to povedal, mu boš dala konc? kljub temu, da ga maš najraj in on tebe? pa tut če bi bil z njo, sta bla tak na pavzi. a ma res smisel tako zvezo že razdirat?

@*urshika*: že samo to, da je bivši, mu ne dovoli nobenih takih izpadov. poleg tega je bil pa še on tisti, ki je zadevo končal, tko da nikar se s tem ubadat. če ma on probleme sam s sabo, je brez veze, da jih maš še ti z njim ;)

pa jagodki, sapraveroniki, neronu in vsem ostalim, ki vam je težko, eno :flower:
...just breathe...
Uporabniški avatar
*urshika*
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *urshika* »

Ja sj vem, sm mu isto rekla, da kako lahko vrjemu unmu pa ne men..da mene to sm se bolj prizadane...
Sj jz tud ne vem kaj mu ni jasn, noče me nazaj, rad bi bil prijatelj sm, zanima ga pa čist vse, pa une lubusumne napade ma...ma kr neki!! :evil:
*FaLLeN*AnGeL*
Komunikatorka
Komunikatorka

bubbles ja vem da se neumno sliši.Je res dolga zgodba pa nism mogla usega razložit.Hvala k si me opomnla da mogoče zdele narobe razmišlam k sm tok jezna.Morm še use razmislt,mam še eno uro tko da upam da bom do takrt trdno odločena :)
neron
Sramežljivka
Sramežljivka

MALA DRŽI SE
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

bubbles hvala za rožico :D i like it a lot :bussi: :D

em fallen angel... premisl še enkrat vse skupi... premisl al se ti splača vse stran vržt, kar sta dosegla skupej v enem letu... pa premisl, če si ga slučajno že prej poznala, al je bil kdaj neiskren do soljudi... al se je kdaj zlagou za kej velizga... kkšno pomembno stvar.. ne vem no... u glavnem tko k je neron reku... drži se :bussi:
Zaklenjeno