Roisin napisal/-a:zdej sem že par mesecev brez tabletk, pa moram rečt, da mi je ful boljše. M pride ponavadi na 28. dan, zgodi pa se tudi na 34. dan. prve dni je ni skoraj nič, potem pa je 4. in 5. dan ful močna, tako da sem bila kar presenečena, od kje tolk krvi![]()
a je imela še katera ful močnejše krvavitve? moram rečt, da so se mi bolečine zmanjšale, tako da mi sploh ni treba vzet tablete, ampak se lepo filam s čajčki in mal potrpim, pa je.
aja, pa opazila sem, da mi lasje malo bolj izpadajo. a je to lahko povezano s tem?
melodious napisal/-a:Novo vprašanje:
Jaz sem prenehala jemati KT zaradi neželenih stranskih učinkov, ki so se začeli kar vrstiti. Ne prenesem hormonskih tablet. Menstruacijo imam zelo neredno. Skorajda lahko rečem, da še nisem imela prave menstruacije, le izcedke. Tabletke pa ne jemljem že kakšno leto. Danes sem bila pri ginekologu in sem dobila tablete za sprožitev menstruacije Primolut. Nato pa morem nadaljevati s tabletami za uravnavanje menstruacije Cyclo - Progynova, ki pa so prav tako hormonske tablete. Ne vem, če ima že katera izkušnje glede tega. Zanima me, če morem res obvezno jemati te tablete za uravnavanje menstruacije, ker res ne bi rada šla še enkrat čez vse težave zaradi hormonskih tablet. Ker so pač ginekologi zagovorniki tega, sem se odločila, da bom glede tega še povprašala na forumu. Hvala.
MsN napisal/-a:Roisin napisal/-a:zdej sem že par mesecev brez tabletk, pa moram rečt, da mi je ful boljše. M pride ponavadi na 28. dan, zgodi pa se tudi na 34. dan. prve dni je ni skoraj nič, potem pa je 4. in 5. dan ful močna, tako da sem bila kar presenečena, od kje tolk krvi![]()
a je imela še katera ful močnejše krvavitve? moram rečt, da so se mi bolečine zmanjšale, tako da mi sploh ni treba vzet tablete, ampak se lepo filam s čajčki in mal potrpim, pa je.
aja, pa opazila sem, da mi lasje malo bolj izpadajo. a je to lahko povezano s tem?
Nenadna sprememba v količini m. in izpadanje las so lahko znaki policističnih jajčnikov. Zgolj kot namig (nič ne trdim in strašim).
Roisin napisal/-a:MsN napisal/-a:Roisin napisal/-a:zdej sem že par mesecev brez tabletk, pa moram rečt, da mi je ful boljše. M pride ponavadi na 28. dan, zgodi pa se tudi na 34. dan. prve dni je ni skoraj nič, potem pa je 4. in 5. dan ful močna, tako da sem bila kar presenečena, od kje tolk krvi![]()
Nenadna sprememba v količini m. in izpadanje las so lahko znaki policističnih jajčnikov. Zgolj kot namig (nič ne trdim in strašim).
a sprememba v količini krvi ni povezana s prenehanjem jemanja tabletk? kolikor sem prebrala, KT omilijo močne krvavitve ...