Klepetalnica #115

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ne vem kje je point nekoga 100× banat, še vedno se lahko 101 prijavi. In še vedno napiše in žali vse, kar hoče.

Mislim da se na tem forumu pogosto spravlja na osebno raven in da potem nebi smela bit le ona banana, kot claire že napisala.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

slovenc79 napisal/-a:[
kaj finito? pripeljiva to do konca... nočem da mi naslednjič ko se bo o eni xx temi govorilo, ko bom jaz napisal svoje mnenje, ti boš pa dala citat in "ti nič ne več ker nisi imel punce"

Lej, res je malo komično, da devičnik piše o seksu. Zato te zajebavajo.

Seriously, težko je resno jemat folk, ki piše o stvareh, ki jih ne počne. Jaz ne bom pisal o trojčkih.... pa o dirki z motorjem, ker tega nikoli nisem počel...ne vem, kako je sedet na cestnem motorju in sekat ovinke. Torej ne morem ničesar povedat na to temo. Tudi o vzgoji otrok ne morem ničesar povedat, ker jih nimam. Ne morem solit pameti nekomu, kako naj vzgaja otroke.

Lahko pa napišem kaj o študiju na pravnem faksu, pa o navadnem seksu, pa o zvezi, pa o nudizmu, pa o življenju s partnerjem, ker so to stvari, ki jih poznam.

Tvoji nasveti o seksu in odnosih moški-ženska pač izpadejo smešno folku, ker istočasno izpostaviš, da z ženskami še nisi ničesar imel. Piši o stvareh, ki so ti znane in folk te ne bo več zajebaval.

Pa sej ti nisi moteč, samo komičen na trenutke. Najhujši biser je bil oni tip, ki je solil pamet okoli medicinskega faksa, za katerega je priznal, da ga ni nikoli povohal.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Slika <-- Delusional zdj :))
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

^^ :lmao:
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

^^(čeprav mislim, da ne za dolgo :D ker kot so že marsikateri napisali....bo prišla nazaj. Z drugim nickom :D)
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Slika
Cosmo forum. :D
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

po pravici povedano se jaz ne čutim "napadeno" oziroma mi je popolnoma ravno kaj si ona tolmači iz nekih pol leta starih postov, moti me, da to jemlje izven konteksta in potem iz tega naredi nek center of attention

to, da pa misli, da bi jaz ob 9h zvečer prišla kamorkoli NJO gledat, je pa pač..višek egocentrizma al kaj :D (kot tudi dejstvo, da me skrbi, katera od naju boljše zgleda :P -ker je to moja edina preokupacija v lajfu)

tiste izjave v smislu "vem katera si na FB" pa me itak samo nasmejijo do solz :yernuts:

ampak priznam da all in all mi gre ženska konkretno na k.. :twisted:
Houd de wereld tegen
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

na koncu je pa to še največja resnica:

Slika
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
brandibelle
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a brandibelle »

moderatorka ma pa FUUUUUUUUL hudo slikco novo :wink:
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Anede :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

dioniz, ampak roko na srce, kje imate pamet, da se hodite kazat eden drugemu in klepetat v ljubljanske kafiče. ne zdaj da ti je nekdo prebil kožo, če si sam tako naiven, da povabiš delu. :D in pol se taki modeli iz mene norca delajo? ki se vlačijo po forum mitingih- sori, a ti pa pol maš družbo al kako? samo ful ti je kul spoznavat devičnike pa ala delu punce, ki jih kao preziraš. ne vem no. z evelin se pa itak poznaš. a ne moreta sama na kofe?

meni je ona tipica. ona ve svašta. ker ji sami poveste! in pol ste jezni na njo.

ja, rada izdaja folk... nič drugo ne bom rekla. (tudi jaz ne limam vseh zs-jev v teme. samo tiste, ki mi najedajo. trači od delu so mi popestritev dneva. in pol malo guglam ta folk- vas.)
ker se ji zdi smotano (po moje) da se samo nanjo gleda kot na "luzerko", v bistvu ste pa sami isti "luzerji".

pa mislim kakšne osebne ravni? če ti napišeš na forum da imaš froca, si to izdal sam. če napišeš kje stanuješ, koliko si star in kaj študiraš, si to izdal sam. kakšno spuščanje na osebni nivo? (ok, kao da se s tem ne argumentira. ok- to je res. ampak čemu točno vi pravite argumentiranje? meni tule gor redko kdo kaj argumentira. se strinjam da ni primerno kao vlačit ven osebnih reči. ampak jaz jih, ko me drug začne podjebavat. sploh pa kaj ima to vezo, če ste itak to sami o sebi povedali? kaj ste pol jezni na xyz ki sodeluje na forumu? + tega pa- kdor še ni opazil. nikoli in res nikoli ne sodelujem v temah, kjer se mi zdi problem resen. npr. tema ki jo je odprla lady christina o psiholoških težavah. a je not kak moj post? ni ga, ker se mi zdi problem daleč prehud za kozmoforum. če pa jaz "užalim" enega šnopsarja, ker je cel pameten, ga pa zato, ker tako ponavadi bolj zaleže. ne vem, zakaj. postopek je ponavadi tak. 1. odpre se tema s problemom. 2. povem svoje mnenje, avtor se začne zagovarjat (ali sebe, ali partnerja...) 3. ko povem isto stvar z uporabo bolj grobih besed se avtor užali, mene se pa označi za "tisto ki žali". - mine par mesecev in pride avtor spet na kozmoforum in mi napiše zs, ali kar v temi prizna, da je moje lajanje zaleglo. prisežem. dobivam zs-je. sem dobila že zahvalni zs od osebe, ki se je na smrt skregala z mano. vglavnem.
ne pišite osebnih reči.
ne dajajte uporabnikom svojih fb povezav in podobno.
ne hodite se kazat na mitinge. (sem 100% da se kdo "skriva", če vi rečete aha, jutri ob 17.00 v parlamentu. mislim. če to ni idiotizem. in pol jokate da se izdaja vaše osebne stvari. ja pa če se sami predstavite pa poveste ime in priimek, številko čevljev, telefonsko, fb, mail pa opišete vse pretekle zveze.)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
***Ally***
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ***Ally*** »

se popolnoma strinjam s tabo Claire, AMPAK..

-> to da greš vlačit eno in isto informacijo izven konteksta in jo konstantno mečeš naprej je ibr bedno..ja, sama sem napisala da mi je bil 1x všeč zaseden tip (nisem pa napisala kaj se je pol dogajalo, niti kaj se je z njegovo zvezo dogajalo itd., ker to pa res presega meje foruma) in zdaj ona že točno pol leta iz tega vlači zaključke da sem jaz failala v tej situaciji (kljub temu da sem ji že vsaj nx odgvorila da nima pojma) in da ne vem točno kaj že, vedno hočem doseči svoje al nekaj (kaj kdo slučajno noče doseči svojega??), da ne morn najdit tipa ki bi hotu hodit z mano..again, od takrat dalje sploh nisem delila nobene take informacije, ampak ona pač ma to idejo in jo ob vsaki priložnosti omenja, komu ne bi šlo to na jetra?

-> to da konstantno misli da se drugi ljudje obremenjujejo z njo in njenim izgledom ?! kljub temu, da ji noben ne da povoda za to (again to, da nekdo pride ful pozno, ko je že jasno da ne ne bo, je absolutno ne zanima, važno da sem jo jaz šla tja stalkat, to da pa ona kao "ve kdo sem jaz na FB" pa ni špijoniranje)

ma bedno mi je ker kar se mene tiče (je tud sama marsikaj osebnega napisala) nima za burek in od takega folka jaz ne mislim prenašat podjebavanja ne v rl, ne na netu

to, da pa je nekdo ki nima lajfa izven foruma oziroma brez kompa luzer, je pa samoumevno, zdaj pa kdorkoli je to (tud če bi bla to jaz)
Houd de wereld tegen
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

meni se zdi, da bi bil forum brez določene mere deljenja osebni podatkov kratkomalo brezvezen.
ker lahko uporabnikom svetuješ zgolj in samo na podlagi osebne izkušnje ali izkušenj bližnjih, drugače je pač nasvet bolj kot ne iz trte zvit.

to pomeni: če ena dečva sprašuje zakaj njeno tamalo boli nevemkajže in ji ena uporabnica odgovori, da ji najbrž rasejo zobje, bo ena tretja uporabnica iz tega izpeljala, da druga uporabnica nikoli ne seksa, ker tamali rastejo zobje in da nima nič od lajfa, tapeta uporabnica bo pa to vse skupaj malo površno prebrala in čez pol leta bo iz tega vsega prišlo ven, da ma floribunda froca, ki mu rastejo zobje in da se po forumu pred rugimi ven meče, da ona kljub temu, da ma tamalo in ji rastejo zobje, vseeno cele noči seksa.

tako potujejo informacije natem našem forumu.
Neminem
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Neminem »

floribunda napisal/-a:
tako potujejo informacije natem našem forumu.

to me spominja na tisto znano igrico ki smo se jo šli v vrtcu "telefončki" :D
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Meni recimo ni jasno, kako je delusional ugotovila, kdo je Nesanica in s kom seksa..
Odgovori