Kaj ste danes jedli?
-
- Debatorica
Z: banana, jogurt, mandlji, suhe fige, laneno seme
K: polnozrnat kruh, mlečni namaz z zelišči, bučna semena, zeleni čaj s sojinim mlekom
M: riževa vaflja s čokolado, grozdje
V: bo vegetarijanska musaka (pražena leča, krompir, jajce, sojino mleko, začimbe), kepica vanilijevega sladoleda s temno čokolado
K: polnozrnat kruh, mlečni namaz z zelišči, bučna semena, zeleni čaj s sojinim mlekom
M: riževa vaflja s čokolado, grozdje
V: bo vegetarijanska musaka (pražena leča, krompir, jajce, sojino mleko, začimbe), kepica vanilijevega sladoleda s temno čokolado
Rada imam vse živali, celo človeka.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
-
- Debatorica
Z: muesliji, sojino mleko
K: mešana solata (zelje, koruza, korenje, jajce, kis), sirova štručka
M: 2 polnozrnata piškota, jabolko
V: začinjen pečen krompir iz pečice, solatni krožnik (rukola, zelje, korenje, koruza, jajce, mocarela, jogurtov preliv z zelišči), vanilijev puding z mangovim pirejem
K: mešana solata (zelje, koruza, korenje, jajce, kis), sirova štručka
M: 2 polnozrnata piškota, jabolko
V: začinjen pečen krompir iz pečice, solatni krožnik (rukola, zelje, korenje, koruza, jajce, mocarela, jogurtov preliv z zelišči), vanilijev puding z mangovim pirejem
-
- Debatorica
Z: muesliji, sojino mleko
K: polnozrnat kruh, jogurt, žitna ploščica
M: pomaranča, rižev vafelj z jogurtom
V: vegetarijanska bloška trojka (koleraba, fižol, zelena, korenje), pečen kostanj, vanilijev sladoled z vročimi gozdnimi sadeži
K: polnozrnat kruh, jogurt, žitna ploščica
M: pomaranča, rižev vafelj z jogurtom
V: vegetarijanska bloška trojka (koleraba, fižol, zelena, korenje), pečen kostanj, vanilijev sladoled z vročimi gozdnimi sadeži