Jaz pa sem po kar nekaj časa krhkih nohtov podlegla Delala mi jih je sorodnica in mi je fajn, ker moji niso spiljeni v debelino lista, tako da bom pridno čakala da moji zrastejo, zraven pa vitamini, da bodo moji spet v formi
..Evelyn.. - želim te čim večkrat vidt v tej temi! Ful lepi nohtki!
rinca napisal/-a:zelo mi je bil všeč tudi njihov jesenski odtenek hypnotic - wannabe chanel paradoxal. mogoče drugič
Jz sem pa pred temle zmer stala po 15 min in ga občudovala..pa mi je blo skor-10-€ mal preveč..se me je pa zdej Miklavž usmilil (slikce dodam jutri, zdej v umetni svetlobi ne zgleda kot upam, da sicer zgleda ).
Jaz nimam Dusky Mauve, tako da bo primerjava pri nas takoj, ko se vidim z Maestro in zaplenim njenega. Če pa sodim samo po stekleničkah, je Alessandro temnejši in malo bolj hladen.
Js si bom pa Barry M privoščila. Je precej podoben z Chanel Paradoxal. Edino čakam, da bo kje ugoden.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jz sem pa skor mal razočarana, je vidt dosti bolj siv kot sem pričakovala (ja, sem upala, da bo bolj vijolična ven "butala" ), pa še ne pusti se (mi) slikat..sem ga, cela užaljena, šla zmatirat in zdej čakam rezultate.
*edit:
men zgleda bolj sivkast: ........................... bi pa želela, da je bolj vijoličen, heh, pod določeno svetlobo je res:
...........................