jaz pa sem spet nakuhala zalogo za v zamrzovalnik kolegici z novorojenčkom. očitno bodo nekaj časa jedli porovo kremno juho, chocolate chip piškote in curry, vse preveč piščančjega curryja nekako mi ga je uspelo skuhat za manjšo vojsko.
Ironično pa ne vem kaj bomo jedli danes pri nas
...But because I saw you. Someone like me. Someone so scared that the only way you know how to handle things is by worrying your way through them. That's what you and I are. Worriers.
Jota je res vedno dobra, se strinjam. Tudi ce ni cisto po receptu, je se vedno dobra
Danes sem skuhala: porovo/buckino juho, pisc bedra s korenjem in papriko iz pecice (zame dimljen tofu), polnozrnat kuskus, brokoli na sopari, rdeča pesa.
Zelenjava je z mojega vrta, ceprav se bom vsaj od paprike pocasi poslovila. Vesela sem, da je velik del skrinje vseeno poln zaradi mojega truda
Jaz jote tudi se nisem nikoli delala. Mi more bit pa obvezno s kislim zeljem, ni mi dobra z repo.
Danes: Moj je naredil bucno juho iz hokaido buce, ko je bil sam doma, jaz pa pogrevam njoke v paradiznikovi omaki z mozzarelo iz pecice od vceraj, nic kuhanja danes.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?
Imam plan joto danes( ce bom dovolj pri sebi in ne oblezim v postelji).
Fizol se mi je ze 2 . Dan namakal cez noc , ker nisem imela casa kuhat vceraj.
Uh, kako se fajn slisi imet zelenjavo iz svojega vrta, ima res boljsi okus vse.
Mi kaksne stvari prinesemo od obiska od moje mame kdaj, iz vrta, posebej poleti, vcasih kaksno stvar od njegovega oceta, to je pa to.
Would you like an adventure now, or would like to have your tea first?