Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
Uporabniški avatar
Marilena
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Marilena »

lolitaa napisal/-a:A ma kera likalnik od Remngtona, une neke nove k so zdej vn dali k so eni posebej za tanke lase, drugi za poškodovane pa še neki?Bi si ga rada kupila, ampak ne vem če je kej uredu.

Hej, jaz mam tega ta novega Remmingtona in ga morem res pohvalit. Imaš različne jakosti oz. več temperatur se da nastavit in to temperaturo prilagodiš svojim lasem (če ima debelejše in gostejše daš na full, če ne, manj). Vsekakor priporočam!
Uporabniški avatar
Tallinn
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Tallinn »

Jst mam coriolissa c2 in morm rečt da se mi ni zgodil nč podobnega... Sm pa probala že ene par likalnikov (tut frizerskih) in morm rečt da sm s tem najbolj zadovoljna... Je pa pomoje tut čist odvisno od las.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

Pomoje pa ni od las odvisno, da se ti plastika kr skur pa da ti ploščice kr stran odstopjo? :roll:
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

haley ima ta likalnik kaj garancije? Ker jst bi ga na tvojem mestu poslala nazaj in zahtevala novega!Ker to s plastiko je pa res čudno..Glede laskov in tega,da so ti zacvrčali pa ne vem,če je lih slabo.Mislm,če si opazila,da so se poškodovali/uničli,potem ja,neki ni uredu,ampak meni tudi mal zacvrči včasih,vendar je to le posledica tega, da izpari vlaga oz tisti sprejček, s katerim se pošpricam pred likanjem.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

arrow...ja ima garancijo likalnik, na ploščice pa ima mnde doživljensko garancijo.
ja sej men tut ponavad zacvrči ko se s tistim sprejčkom našpricam, sm tle so se mi dobesedno skurl lasje! ker se vid kok so uničeni pa enih par čist črnih je tut na likalniku gor ostal! :eek: pa še to sm se tle bol spredi probala tko da se ful hitr opaz!
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Ja pol pa čim prej zamenjaj likalnik,če se le da,ker se mi zdi neumno,da si plačala toliko denarja za nekaj,kar ne funkcionira,kot bi moralo.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Mene pa zanima glede teh sprejev za zaščito las (pred likanjem)- kje jih kupite in okvirna cena... Sem danes iskala v eni trgovini pri kozmetiki, pa nisem nikjer našla. :oops:
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Za te spreje je najbolj,da vprašaš v frizerskem salonu,kjer jih tud prodajajo.Jst mam od Tigija-S factor in vem,da je bil mal dražji,sam je full dober pa še res mal ga porabiš,tko da ga maš za full dolg.Točne cene se pa ne spomnim.

Sm šla pogledat na stran od Studia MA in tam prdajajo ta sprej za 19,50€ (125ml).
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Natashaa »

Te spreje se da kupiti v frizerskih salonih. Jaz sem si nabavla od welle-high hair, ker mi je frizerka tako svetovala, ker sem imela zelo uničene lase od ravnanja. In zdaj vedno ko si likam si pošpricam z tem sprejčkom in morem rečt, da imam precej manj uničene lase-kot sem jih imela.
Gor piše: ... Formula z multiaktivno zaščito ščiti lase med in po oblikovanju. pro-vitamin B5 prodre v lasno strukturo, jo ščiti, krepi in nudi vlago. UV-filter ščiti lase pred sončnimi žarki in toploto sušilca za lase....
Jaz sem za tega plačala nekaj čez 15 EUR, noter je 200ml
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

metuljčica* napisal/-a:Mene pa zanima glede teh sprejev za zaščito las (pred likanjem)- kje jih kupite in okvirna cena... Sem danes iskala v eni trgovini pri kozmetiki, pa nisem nikjer našla. :oops:

po moje bo najbolje, da greš pogledat u frizerski salon...meni je sestra kupla od CatWalk eno "mazilo" (kao kremco) vijola barve...je za zaščito proti soncu, vročini, fenu, likalniku...
meni je zakon, lase so ful bolj sijoče, ful lepo dišijo...in manj se cepijo...

glede cene pa ti ne znam povedat, ker je meni to moja sestra kupla za darilo...
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Hvala, punce. :)

Bom šla res kar v salon vprašat.
Uporabniški avatar
lipgloss
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a lipgloss »

že zellooooooo dolgo si jih nisem zlikala :) pa ne vem ali zato, ker imam tako dobro naravno frizuro ali zato, ker swi ne želim uničit las :)
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a BlackMagicWoman »

Jaz sem za rojstni dan dobila nov likalnik za lase od Babylissa Pro 230 Ionic Titanium Slika in ga kar ne morem prehvalit. Seveda pa vedno poskrbim za lase preden se likam in zaradi tega verjetno tudi imam tako čudovite dolge lase (obožujem jih, ker so res lepi). Uporabljam pa v večini profesionalno kozmetiko od Loreala in sicer tecni-art gel kremo za zgladitev in UV zaščito katero nanesem še na mokre lase po pranju las, Kerastase silikon dam pa na posušene lase (predvsem na konice najbolj) pred likanjem in res zelo dobro zaščiti lase in da čudovit lesk.
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

haley napisal/-a:evo pa je danes prišel dan d in sm končno dobila svojga coriolissa c2. in vse kar lahko rečm...KATASTROFA!
Najprej sm si na lase našpricala tist njihov sprejček za zaščito las, likalnik sm pa dala na 180 stopinj. Pa se mi je zdelo da se kr una plastika 'cvre.'
Pol sm pa potegnila po laseh in so se še oni začel cvret! Prov slišalo se je kak se mi cvrejo in zdej se prov vid kak so lasje uničeni in smrdijo po zažganem! :eek:
Pol sm takoj izklopila likalnik in sm zdej opazla da so une ploščice kr iztople vn iz plastike in okol teh ploščic je plastika skurjena!
Česa takega nism pričakovala, saj naj bi bil to zlo kakovosten likalnik za lase in še zelo drag! Sm mela tut likalnik za 3 tisoč sit pa sm ga dala na višjo temperaturo pa se mi ni nič skurlo!
Kaj naj zdej nardim? Ma katera punca ki ima enak likalnik tut take probleme kot js?

Uh, a je to sploh možno? :eek: Sem mislila, da boš zadovoljna z njim. Sicer meni tudi vedno cvrči (od tistega spreja), ampak mi ravno ne skuri las (no, kašne usluge jim verjetno tudi ne delam ravno :) ) in na likalniku ni sprememb, čeprav se segreje na maximum (sem si likala lase že tudi na 210 stopinj).

Si poslala reklamacijo?
Uporabniški avatar
sokolja
Debatorica
Debatorica
Kraj: notranjska

Neprebrana objava Napisal/-a sokolja »

Jaz sem za rojstni dan dobila nov likalnik za lase od Babylissa Pro 230 Ionic

morda veš koliko stane?
Odgovori