a dej no fak kake majo tle notr
zgledajo kot da bi jih lihkar iz cirkusa spustil P***a no...
men je prov žo da sm kupla kartico ker je res vse skupej brezveze..pa kdo bo gledu tisto gnojno jasmino tam notr..pa kaj majo tok proti sonji?so ljudje že slišal za komunikacijo, s katero se konflikte rešuje?pomoje bi blo boljš da bi spovednico ukinl, pa da se pobijejo med sabo notr....
in sploh zasnova našga big brotherja je res na nuli..kr neki ene vojake, vsi napacani po frisu, grdi, grozni...kot da se ne da kej boljšega spomnt...tista s krompirjem je bla huda, še več takih bi mogl bit...ampak ne neke vojske no..joj kok so grozni

...
nevem, men je bil bar miljonkrat boljši..dogajalo se je, folk je bil bolj normalen, več boljših sklopov so nardil..sej se ne da ravno ful primerjat obadva resničnostna šova med sabo, sam d fak kej bolj pametnega se pa lahko spomnejo...
robi mi gre na živce,čeprav je fukabilen za moje pojme, ampak mi je tok grdo da jo je dvakrat pofukou, pa še kušnu ne nikol ne nič..sploh pa se mi zdi zadnje čase ful aroganten do jasmine....predvsem me pa tud to moti da je reku da njega za vse tm notr boli k***c..ja če bi bla jst jasmina bi ga dvakrat po glav trešla....ful ne maram takih tipov pojebaj odjebaj....seveda tud ona ni čist nč nedolžna, sam se ji pa vid da je ena mala kurbica...takih žensk tud ne maram....
ostali pa nevem...nina mi je zlo neodgovorna do svojga otroka da je sploh šla notr, se mi pa zdi tud taka lapalica..sam lapa in lapa, pojma nima pa o ničemer nč....kakšna je to žena k še kuhat ne zna konkretno?
ostali so mi pa kukrtok normalni...verjetn zato ker se ne siljo tok v ospredje...
sm pa zanč prov v živo posliušala in gledala ko so se nina, jasmina in una ta blond pogovarjale o svemu in svačemu in je jasmina rekla kao kako jo sosedje gledajo ker je striptizeta..ja ok, neglede na 21 stoletje je to še vedno nekej absurdnega, vsaj zame...sej nimam nč proti njim, ampak vseeno mi gre na živce to da se pol ful čudijo zakaj jih folk ne sprejme in čudno gleda..ja da men moja hči reče da bi bla rada striptizeta ji tak deviški pas gor abijem da sploh nou mogla nkol snet dol..še s fleksarco ne....in očitno že ni tolk nedolžna kot zgleda..če je tlele dala unmu po parih dnevih, brez da jo je še kušnu al karkoli pokazu da mu je zaresvšeč, pol je že use jasno....mislm, jst se nebi na njenem mestu udla zakva me folk čudn gleda....naj se pol ko bo šla ven pogleda kakšne tle dela in izjavlja pa bo mogoče ugotovila razlog čudnih pogledov....manjka ji še par let da dojame bistvo življenja...zdj misl da je k***c bistvo življenja, pa to da se izdaja za civilizirano romkinjo..v kakšnem pogledu civilizirana že?sem spoznala cvilizirane rome in ronmkinje in tale jim ne seže niti do mezinca, kaj šele kam dalje...
in ja opravljanje žal ni več moderno, niti lepo niti nič....če si tok babe kot opevaš pa še v fris povej človeku kaj te muči....
8če manjkajo č-ji mi ne delajo)...