Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
allessya
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a allessya »

Ja, speljevanje sredi hriba je pa druga pesem. :D V avtošoli mi je šlo speljevanje z ročno brez problema, ko pa sem začela sama vozit z bencinarjem, sem vedno cvikala, kako bo to meni ratalo, ko enkrat pridem v tako situacijo. In je seveda prišlo tudi do tega - dolga kolona in čakanje sredi hriba, jaz pa v paniki. :? Poskušala sem speljati brez ročne, pa mi je v vsej tisti zmedi crknil avto, tako da sem bla prisiljena uporabiti še ročno in mi je potem takoj uspelo. Od takrat vem, da to ni noben bavbav in zdaj vedno v taki situaciji speljujem samo z ročno, brez se niti ne trudim več. :D
wantyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a wantyka »

z ročno je najlažje ja:) bom kar pri tem ostala...enkrat je bilo pa težko spelat.... ko je zapadu sneg, sva se z atom šla pelat na ravnik pri hotedršici...in že tak je makedam...zdj pa je blo še zasneženo...in mi je fotr reku naj sred klanca vstavim avto:) in sem ga...potem pa je reku naj speljem.... ma mi je ratalo...v 3em poskusu:( na suhem pa pač takoj....
choco.cat
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a choco.cat »

allessya napisal/-a:Ja, speljevanje sredi hriba je pa druga pesem. :D V avtošoli mi je šlo speljevanje z ročno brez problema, ko pa sem začela sama vozit z bencinarjem, sem vedno cvikala, kako bo to meni ratalo, ko enkrat pridem v tako situacijo. In je seveda prišlo tudi do tega - dolga kolona in čakanje sredi hriba, jaz pa v paniki. :? Poskušala sem speljati brez ročne, pa mi je v vsej tisti zmedi crknil avto, tako da sem bla prisiljena uporabiti še ročno in mi je potem takoj uspelo. Od takrat vem, da to ni noben bavbav in zdaj vedno v taki situaciji speljujem samo z ročno, brez se niti ne trudim več. :D
Ja v avtošoli sem jaz tudi z rčno, brez ročne, vse je blo super. Pol pa sem se kr nekaj časa navajala na bencinca. Pa predvsem tista panika je mene pokopala, da mi je pol avto crknil kdaj pa kdaj. Če bi bla lepo mirna, bi blo vse ql.
I laugh at gilded butterflies.
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a platoonSLO »

Men pa ročna ne odgovarja. Ne vem no, samo s tistim si samo en nepotreben del delaš.

Drugač pa jst zdej po novim vozm po NM, sm zapustu LJ, ker se mi ni dal več tm vozit. Tle v NM je pa čist ueasy, dosti lažje, sm inštruktor bi mi rad podturil neke njegove domislice lol.
Uporabniški avatar
**SiMoN@**
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a **SiMoN@** »

Jst sem pa danes šla z bencinarjem v mesto, sem pelala, in potlej se kolona ustav v hribu, in sem si rekla zdej pa bo..ne bom mogla speljat...pa sem pol tko u izi speljala da sem se sama seb režala, kako se lahku delam tku neumno...sploh mi ni take panike, k vidm da gre :) Drugač bo pa konc februarja pol leta odkar imam izpit, in sem sm srečna da sem to dala čez :D
×ChocoLate.×
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a ×ChocoLate.× »

Meni je pa fant danes posodil avto, tko da sm bla prvič sama na cesti. Pa je šlo, res super :D Hvala, srčk :D :hearts:
barbi
Debatorica
Debatorica
Kraj: ptuj

Neprebrana objava Napisal/-a barbi »

še delam izpit za avto, drgač pa mam vredu inštruktorja in je kar prijazen,,, včasih mal tečn, ko kaj ne znam :D
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

barbi napisal/-a:še delam izpit za avto, drgač pa mam vredu inštruktorja in je kar prijazen,,, včasih mal tečn, ko kaj ne znam :D

jaz tudi še delam, sej ravno jutr mam vožnjo. Drgač pa na začetku mi je šlo vredi pa vse, zdej mi je pa prov vsega preveč, pa tud inštruktor zmeri naj grem bolj hitr in pol k grem ja tuki bi lahk šla počasneje...a sam zaradi tega kej bi mi težu naj vozim hitreje sem šla bolj hitro :roll: če ne pa upam, da bom ga čimprej dobila in da bom dobra voznica postala :D
Uporabniški avatar
Pink Panterka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Logatec
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Pink Panterka »

Jst bi mogla met ob 19.00 9. in 10. uro,ampak je instruktor klicu,ce lahko mal prestaviva.Mi je prov odlegl,ker se mi ne da ponoc zmeri vozt,pa se na avtocesto grem zdej in bi rada sla podnev :oops:
Zaenkrat se cist dobr razumeva!
Na prejsnji voznji mi je luc crknla,sm jo mogla zamenjat hehehehe
MoJcHyKa
Debatorica
Debatorica
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a MoJcHyKa »

:eek: luč si mogla zamenjat? :D hehe boš vsej znala a ...
ma jst mam jutr nočno, če ne podnevi vozm in pol še avtocesto morm met pa relacijsko... eh sej boo... sam se mi zdi, da sem zmeri manj talent za vozt... :?
platoonSLO
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a platoonSLO »

Jst nočne in društvenega sploh imel nisem. Mi je inštruktor kr napisal, da sem imel, v bistvu pa sm vozil normalno uro. No sej zdej itak nism več pri njem.

No v bistvu sem imel nočno, celo več, saj sem vozil pozimi tm ob petih ponavad.
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js tut nism mela nekih posebnih ur, namenjenih sam za vožnjo ponoč- pač če je bla tema, sm vozila po temi (kar je blo btw prvič že 3.uro) in to ni blo maukrat. Pa tut relacijske nism mela taprave, sm se na eno čis kratko turco zapelala do konca Dolenke :D
Tigi
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Tigi »

Nia ne se skirat...mislim, da je to samo izgovor, da ti ga ne posodi več...reci ji naj pač ga pelje k mehaniku in naj v pričo tebe potrdi da si prav TI kriva...

Ker, da bi se avto kej drugače vozil ne vrjamem...razen če si ves podvozje skrivila kar pa res ne vrjamem...

Naj ga pelje k mehaniku in naj ji pove :wink: :twisted:
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Js ga delam. :P
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Šele 8 ur mam. :? :D
Zaklenjeno