Klepetalnica #115

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Odgovori
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Pač..spravila se je na dva forumaša spet(tud v miting temi in tukaj v kletepalnici), sj je vse super fajn, ko vsi opazujemo kak provocira druge, ampak verjamem, da napadanim nikakor ni fino. Mislim..ne vem zakaj ne zdrži brez takšnega pljuvanja po ljudeh..vsekakor tega ne doupuščajo na drugih forumih in prav je, da se tud tukaj kaj ukrene glede tega. Nimam pa te informacije, če je bannana ali dokončno eliminated(beseda "odstranitev" me mede :D) :P
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

claire napisal/-a:^^ sex ti ne more bit pomemben, ker ne sexaš.

ne, obratno. ne sexam, KER mi sex ni pomemben. tudi ne masturbiram toliko kot vrstniki mojih let. štekaš?

čudak? no, sva že 2. Oz. nas je veliko :D

kaj finito? pripeljiva to do konca... nočem da mi naslednjič ko se bo o eni xx temi govorilo, ko bom jaz napisal svoje mnenje, ti boš pa dala citat in "ti nič ne več ker nisi imel punce"
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

..Evelyn.. napisal/-a:Nimam pa te informacije, če je bannana ali dokončno eliminated(beseda "odstranitev" me mede :D) :P

mene tud, k sm nazaj gledala so drugacne izraze uporablal :D
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ itak je že 1x julija rekla (to mi je ful ostalo v spominu) da se na tem forumu bana samo delu in reklamerje. :D
saj pride nazaj. z nickom delusional454.

glede na to, kakšne jaz pišem pa še nisem bila banana, je pol smešno banat delu, ostalih 456756 pa zanemarit.

(sem pa fibrec kaj je vse pisala. ziher kakšne "težke" proti ally. :) )
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Delusional po moje sploh ni tak nemogoča ženska, kot se tu predstavlja, je pač ena mnogih 25-26 letnic, ki so samske in jih to dejstavo frustrira, to je vse.

Takih, kot je ona je dost.

Večji problem je, da so taki ljudje gluhi za vse dobre nasvete, upoštevajo samo take, ki ne delujejo, vse, akr deluje, pa se jim zdi skregano z zdravo pametjo.
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

^^ drgac men tud ni napacna, ok kdaj pa kdaj pretirava :D, sam je pa zanimiva za brat in se vcasih prou nasmejm njenim postom. res pa da verjetn tud men ne bi blo prou ce bi se name spravlala s takimi in drugacnimi izrazi.

claire sj niso nc postov brisal se da use prebrat (se mi zdi). zdj pa ne vem a je zard tega benana? al je blo se kej kar ne vemo :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

enako. mislm da je čist ql edin ma slabe lastnosti, pač prvo da se razjezi in nima dlake na jeziku, in ta da mal preveč razvajena, pač misli da bo vse prišlo k njej...

drugač pa, vsak ima slab dan in spusti kako sočno ven, ni se zadržala, pa... saj sem se tudi jaz že razjezil. se mi zdi ban nepotreben.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

zdaj bom uporabil 2 pregovora, prvi je:

o mrtvih vse dobro oz. najboljše! torej ne komentirajte človeka, ki ga več ni...torej delusional... :D

ter drugi, ta je italijanski:
morto un papa se ne fa un altro, kar naj bi pomenilo,da ko umre papež, postavijo drugega za papeža, kar v tem primeru pomeni, kot je že bilo napisano, da se bo delu vrnila, ampak z drugim nickom, kar se je v preteklosti že zgodilo! :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Pa mdne ni tole res dokončen ban? Ker to bi pa bilo malce pretirano.

Peticija free delusional :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

me zanima, kakšno peticijo o osvoboditvi boš podpisovala, ko bo na forum začela objavljati tvoje osebne stvari oz. ko te bo razkrinkala...

:D :D :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

točno tako. Vse je ok, dokler ne začne žalit na zelo osebni ravni. Ko me je pustila (in ljudi, ki jih imam rad) na miru je blo vse vredu. Ko se je pa na njih javno spravla pa je vrag odnesel šalo. Bi te rad videl kako bi kaj podpisovala, ko bi se na tebe na tak podl način spravla.

boli me k***c za njo in mam res debelo kožo ampak ona jo je uspela prebit.
Zadnjič spremenil Dioniz, dne 25. Okt. 2011 13:33, skupaj popravljeno 1 krat.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

kot si rekel, sej bo prišla pa z drugim nickom. A ni potem itak vseeno, če se jo odbana?? Tako vsaj takoj vemo, kdo je :)
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

bo pa spet banana... in spet, in spet, in spet, in spet.....
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Dioniz napisal/-a:točno tako. Vse je ok, dokler ne začne žalit na zelo osebni ravni. Ko me je pustila (in ljudi, ki jih imam rad) na miru je blo vse vredu. Ko se je pa na njih javno spravla pa je vrag odnesel šalo. Bi te rad videl kako bi kaj podpisovala, ko bi se na tebe na tak podl način spravla.

boli me k***c za njo in mam res debelo kožo ampak ona jo je uspela prebit.

kako je že bilo za novo leto? :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

kako je blo? niti enega jebenega človeka ni mela, da bi se z njim družla za novo leto in je meni zagnjavla in jaz bedak sem ji rekel, da lahko pride v našo družbo. Potem nas je hvalabogu zapustila in šla k tipu, ki jo je potem pustil, ker je prestara za njega, da se je zaradi njega jokala tu na forum...

tak je blo za novo leto.
― Ralph Waldo Emerson
Odgovori