Matura [Združena tema]
el bou napisal/-a:a jooooooooooj noooooo... a pol je slo sam men toook slabo al spet pretiravam
same here

Čist sm zdepreserana tukej... sej sm čist use rešla pri obeh polah (razn tistga zadnega uprašanja pr SHS) sam...wtf?! kje iz kurca so potegnli civilizacije...k sm se jih učila enkrat lansko leto...

Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
-
- Kofetarica
- Kraj: Lj
- Kontakt:
legally blonde napisal/-a:Joj, bogi... upam, da gefa ne bo tok tezka u pondelk oz. da bojo dal pr Sloveniji dve lahki regiji. Drgac je pa tale Gams en bedak, k da nismo ze tko mejhna drzava, on ns gre pa razdelit na 50 se manjsih delckovMi se mormo pa pol to ucit...
Zdej se morm pa res spravt ucit, k sm ze dva dni polna izgovorov
Bleh, jz isto. Dans me čaka še S Amerika, pol pa jutr sam Slovenijo na hitr, ker jo že dost dobr znam. Kar sm poskusno polo gledala so vse tok logična vprašanja, da bi za 2+ spacala tud če si ne bi ama nč pogledala. Tko da upam da ne bo kakih presenečenj v pondelk

Me pa fuuuuuuuuul skrbi psiha. 1. zato ker je je res ful, časa pa bol mal, 2. pa zato ker so ble naše priprave bolj boge, zadne 3 mesce me sploh blo ni na ure ker se mi je zdel čist brezveze, pa še seminarsko sm dost slabo dobila.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
*ange|* napisal/-a:el bou napisal/-a:a jooooooooooj noooooo... a pol je slo sam men toook slabo al spet pretiravam
same here![]()
Čist sm zdepreserana tukej... sej sm čist use rešla pri obeh polah (razn tistga zadnega uprašanja pr SHS) sam...wtf?! kje iz kurca so potegnli civilizacije...k sm se jih učila enkrat lansko leto...Tok sm razočarana da fak
ja no vids, pol si vsaj resla... jz sm resvala sam vec k pol pomoje ni prou... sej nevem kaj nej... ceu dan sm ze tolk zivcna zarad tega zdej da nit gefe ne morm delat... pa vse mam za predelat... supeeer
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
-
- Komunikatorka
- Kraj: Kranj
gemini napisal/-a:kurc pa tale matura. Sploh ne vem kdaj mi bo ratal vsi socjo pa gefo predelat
ej a se misliš čist use teme učit al si boš pač zbrala določene teme...men se zdi brezveze vse piflat

Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Še jst podam svoje mnjenje glede zgodle. Poloooom
Ej molila sem, da ne bo visokih civilizacij, odprem polo in seveda ravno to. Kr neki, niti se tega nisem tolk učila, sploh pa ne take bedne podrobnosti. Še tisti folk, ki je bil na začetku čist navdušen: Jeej visoke civilizacije, edina tema, ki jo res v nulo znam ... No tut taki so bolj slabo pisali.
Za 2..polo sem pol sam upama, da bodo Slovenci v 1.Jugoslavijo, tko da vsaj neki. To temo sem mislna, da jo res znam, sam sem se zmotila. Razlog? Učila sem se samo iz mojih zapiskov, naš profesor se je tolk hvalu, da on vse pove, na je del komisije itd. Tko da sem se edino slovence učila res samo iz zvezka. Hja, pol stvari sploh povedal nismo, tko da tut ptou velik nakladat nisem mogla.
Uglavnem tole mi je pobral vso motivacijo za učenje psihe ...

Ej molila sem, da ne bo visokih civilizacij, odprem polo in seveda ravno to. Kr neki, niti se tega nisem tolk učila, sploh pa ne take bedne podrobnosti. Še tisti folk, ki je bil na začetku čist navdušen: Jeej visoke civilizacije, edina tema, ki jo res v nulo znam ... No tut taki so bolj slabo pisali.
Za 2..polo sem pol sam upama, da bodo Slovenci v 1.Jugoslavijo, tko da vsaj neki. To temo sem mislna, da jo res znam, sam sem se zmotila. Razlog? Učila sem se samo iz mojih zapiskov, naš profesor se je tolk hvalu, da on vse pove, na je del komisije itd. Tko da sem se edino slovence učila res samo iz zvezka. Hja, pol stvari sploh povedal nismo, tko da tut ptou velik nakladat nisem mogla.
Uglavnem tole mi je pobral vso motivacijo za učenje psihe ...

Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
*ange|* napisal/-a:gemini napisal/-a:kurc pa tale matura. Sploh ne vem kdaj mi bo ratal vsi socjo pa gefo predelat
ej a se misliš čist use teme učit al si boš pač zbrala določene teme...men se zdi brezveze vse piflatKer če se naučiš full delo in prosti čas + še pou tem iz knjig ...bi mogl bit na maturi še vsaj ena tema iz te polovice...
ne delo in prosti čas pol pa še kako kulturo, religijo, socializacijo.... pol mi pa že časa zmanjka

Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)