Matura [Združena tema]

Od šolanja do uresničitve karierne poti.
Zaklenjeno
levcek
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a levcek »

a ni da ji pri zgod. meja za pozitivno pod 30% skoraj uskao leto :wink: meni se to ful smesno zdi
AnaaBella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a AnaaBella »

tale zgodovina.....cista katastrofa......prva pola je šla v redu sam druga bo pa verjetn tak polom....upam na najboljše :?
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

lani je blo baje 42... okol 30 je da te pogojno spustijo...
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

mene tud skrbi glede une informacije kateri dve temi bosta...js sicer nimam tega, sam sm sporočila sošolcem, ampak sm jim tud rekla, da nj se ne zanašajo na to. upam da me ne bo kdo tepu
sam kdor da pa to na net je pa tud nesramen! že tko je tok tega pol pa še meša štrene :evil:
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Tam nekje =)

Neprebrana objava Napisal/-a *ange|* »

el bou napisal/-a:a jooooooooooj noooooo... a pol je slo sam men toook slabo al spet pretiravam :?

same here :cry:
Čist sm zdepreserana tukej... sej sm čist use rešla pri obeh polah (razn tistga zadnega uprašanja pr SHS) sam...wtf?! kje iz kurca so potegnli civilizacije...k sm se jih učila enkrat lansko leto... :cry: Tok sm razočarana da fak :(
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
Naughty grl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Naughty grl »

legally blonde napisal/-a:Joj, bogi... upam, da gefa ne bo tok tezka u pondelk oz. da bojo dal pr Sloveniji dve lahki regiji. Drgac je pa tale Gams en bedak, k da nismo ze tko mejhna drzava, on ns gre pa razdelit na 50 se manjsih delckov :stupid: Mi se mormo pa pol to ucit...

Zdej se morm pa res spravt ucit, k sm ze dva dni polna izgovorov :P

Bleh, jz isto. Dans me čaka še S Amerika, pol pa jutr sam Slovenijo na hitr, ker jo že dost dobr znam. Kar sm poskusno polo gledala so vse tok logična vprašanja, da bi za 2+ spacala tud če si ne bi ama nč pogledala. Tko da upam da ne bo kakih presenečenj v pondelk :wink: Pa itak mamo že 20% iz vaj :D

Me pa fuuuuuuuuul skrbi psiha. 1. zato ker je je res ful, časa pa bol mal, 2. pa zato ker so ble naše priprave bolj boge, zadne 3 mesce me sploh blo ni na ure ker se mi je zdel čist brezveze, pa še seminarsko sm dost slabo dobila.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

*ange|* napisal/-a:
el bou napisal/-a:a jooooooooooj noooooo... a pol je slo sam men toook slabo al spet pretiravam :?

same here :cry:
Čist sm zdepreserana tukej... sej sm čist use rešla pri obeh polah (razn tistga zadnega uprašanja pr SHS) sam...wtf?! kje iz kurca so potegnli civilizacije...k sm se jih učila enkrat lansko leto... :cry: Tok sm razočarana da fak :(

ja no vids, pol si vsaj resla... jz sm resvala sam vec k pol pomoje ni prou... sej nevem kaj nej... ceu dan sm ze tolk zivcna zarad tega zdej da nit gefe ne morm delat... pa vse mam za predelat... supeeer
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

ja sej no...jst sm use rešla...sam kolk bo pa prou je uprašanje..če pa nism mela pojma pr civilizacijah...tok sm bluzlaaaaaaa...jaaaaao...
Nema me vise u tvom krevetu na to nisi racunao i da si konacno u srcu mom mesto izgubio...
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

kurc pa tale matura. Sploh ne vem kdaj mi bo ratal vsi socjo pa gefo predelat :(
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
**bonita**
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a **bonita** »

A ma kdo psihologijo? A lahko malo poveste kuko je, ker mi moj mlajši brat rad vzel naslednje leto?Hvala
You were there for summer dreamin',
And you gave me what I need.
And I hope you'll find your freedom,
For eternity, for eternity.
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

gemini napisal/-a:kurc pa tale matura. Sploh ne vem kdaj mi bo ratal vsi socjo pa gefo predelat :(

ej a se misliš čist use teme učit al si boš pač zbrala določene teme...men se zdi brezveze vse piflat :? Ker če se naučiš full delo in prosti čas + še pou tem iz knjig ...bi mogl bit na maturi še vsaj ena tema iz te polovice...
Smejkica
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam

Neprebrana objava Napisal/-a Smejkica »

Še jst podam svoje mnjenje glede zgodle. Poloooom :evil:
Ej molila sem, da ne bo visokih civilizacij, odprem polo in seveda ravno to. Kr neki, niti se tega nisem tolk učila, sploh pa ne take bedne podrobnosti. Še tisti folk, ki je bil na začetku čist navdušen: Jeej visoke civilizacije, edina tema, ki jo res v nulo znam ... No tut taki so bolj slabo pisali.
Za 2..polo sem pol sam upama, da bodo Slovenci v 1.Jugoslavijo, tko da vsaj neki. To temo sem mislna, da jo res znam, sam sem se zmotila. Razlog? Učila sem se samo iz mojih zapiskov, naš profesor se je tolk hvalu, da on vse pove, na je del komisije itd. Tko da sem se edino slovence učila res samo iz zvezka. Hja, pol stvari sploh povedal nismo, tko da tut ptou velik nakladat nisem mogla.
Uglavnem tole mi je pobral vso motivacijo za učenje psihe ... :?
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

jaz pa sploh nimam nekega mnenja o moji maturi na splosno. sploh ne vem ce mi je slo dobro al slabo. nimam sploh nekih obcutkov in to me spravla ob zivce. ze zdaj se učim za ustne. :roll:
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

*ange|* napisal/-a:
gemini napisal/-a:kurc pa tale matura. Sploh ne vem kdaj mi bo ratal vsi socjo pa gefo predelat :(

ej a se misliš čist use teme učit al si boš pač zbrala določene teme...men se zdi brezveze vse piflat :? Ker če se naučiš full delo in prosti čas + še pou tem iz knjig ...bi mogl bit na maturi še vsaj ena tema iz te polovice...

ne delo in prosti čas pol pa še kako kulturo, religijo, socializacijo.... pol mi pa že časa zmanjka :roll:
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
*ange|*
Debatorica
Debatorica

No jst tut...sam jst sm mislila še kako modernizacijo pa ekologijo...al pa družino, šolo...
Zaklenjeno