saneLcy_ napisal/-a:pozdravljen Bikec. mene zanima, kdaj bo prišel moj čas da se ustalim? Vidiš, mogoče v prihodnosti fanta, ki bi mi prekrižal pot? Ali še me naprej čaka samsko življenje? Zanima me tudi glede šole? Ali bom jo rešila brze problemov ali mi stojijo na poti kakšne ovire?
Hvala že vnaprej za odgovor
Sama ne boš ostala bo pa še nekaj časa preteklo preden boš tapravega spoznala razen če ne boš taprvega zgrabila in svoje potrebe zatajila. Kr počasi glej naokoli in uživej za vsak slučaj pa kak kondomček v torbico deni da ne bo kakih nezaželenih posledic. hehehehe
Šola brez problemov kar jih bo bo samo strah v tvoji glavici.
bik
Thumbelina napisal/-a:Ojla, bikec Tudi mene zanima ljubezensko področje - kako mi kaže na splošno in ali bom spoznala (že poznam?) kakega fanta s katerim si bom ustvarila resno vezo? Hvala in lep pozdravček!
fanta tapravega še ne poznaš. mislim pa sedaj ga tud še nimaš. No bo pa prišev čeprav v začetku ne bo lih vse kot si želiš. kasneje pa se bosta kr energetsko ujela in tudi zaživela. Bo pa treba pošakat kaki leti dve.
Živjo Bik Tudi jaz imam zate nekej vprašanj Zanima me:~kako mi bo šlo na splošno v ljubezni?
~bom kmalu v resni zvezi?
~to osebo že poznam ali še ne, sva mogoče že prijatelja?
LP, in hvala za trud
Zadnjič spremenil Čokolada**, dne 22. Maj. 2011 21:22, skupaj popravljeno 2 krat.
Živjo:)
Imam le eno vprašanje - glede ljubezni, natančneje glede enega fanta ki mi je res všeč. Sem mu bila všeč, sem mu še vedno? Me bo še kdaj poklical ali se celo dobil z mano ali je s tem konec? Karkoli v zvezi s tem... Najlepša hvala:)
Kot veliko večino tudi mene naprej zanima ljubezen. Trenutno ne vem ali sem v slepi ulici ali moram samo malo počakati potem pa se bo vse razrešilo. Bila sem v zvezi, ki je trenutno 'na čakanju' predvsem zaradi razdalje in drugih obveznosti...sama pa nisem prepričana ali je to res ali je izgovor in ne vem ali naj sploh vztrajam ali pozabim na vse skupaj.
Drugo vprašanje pa se nanaša na tujino-me čaka v bližnji prihodnosti kakšno daljše bivanje v tujini ali bom še nekaj časa kar lepo doma?
Najprej prav lep pozdrav Tudi jaz bom izkoristila to vedeževanje in sicer me zanima ljubezen .. bo v prihodnjosti kak fant? (resen). Nedolgo nazaj sem končala s fantom pa me zanima ali bo najin odnos bil prijateljski?
Zanima me tudi šola oz faks. Mi bo vspelo kar si bom zadala ?
Hey Bik,
moje vprašanje je sledeče, kam zdaj in kaj zdaj? A se bo ta agonija vlekla celo leto ali me čaka kakšna rešitev? To vprašanje zadeva vsa področja.
Fear tries to convince you it's impossible, but fear ain't got nothing on Faith. Walk with trust, it'll work out.
...muči me kar nekaj zadev v mojem življenju...mi lahko odgovoriš prosim...
--> Kdaj se bom zaposlila v svoji izobrazbeni smeri? --> Kdaj se bom preselila? --> Ali bom imela otroke? (kdaj in koliko) --> Ali se bom poročila?
Precejšen zalogaj, kaj..=) ..hvala že v naprej...
Polončica
p.s.: 2.10.1985
Gremo po vrsti kot hiše v Trsti. ti si me pa za kravatelc prijela. čas za vse različno teče in najtežje je čas napovedovati. po astrologiji vem, da človek ma določene aspekte oziroma tranzite ali progresije ki nakazujejomožnost teh dogodkov kot so poroke selitve in četera. Pa še tu je dost odvisno od nas če to izkoristimo. No p vseeno poglejva
Tvoja izbrana smer o kateri sprašuje še nekaj časa ne bo prišla na vrsto in močno se mi kaže, da to sploh ni to kar si ti resnično želiš. prej bi ti rekel, da boš uspešna na povsem drugem področju. zgdilo pa naj bi se v roku dveh let.
To bo pogojevalo tudi tvojo selitev tako da bo vse v istem čsu.
Vse na dva in to dve deklini. Čez dve leti se ti bo pa res dogajalo. no vse mi kaže na enoto dva. ne verjamem da o to dva meseca.
Seveda se boš poročila če že nisi ali pa si že bla.
bik
...lepa hvala za odgovore...imela bi le še vprašanje glede moje družine...sicer staršev in sorojencev...kakšni bodo odnosi itd.....
...je možno videt na katerem področju bom dobila zaposlitev, na katerem naj bi bila uspešna...
Res lepa hvala...*
...expect the best, be prepared for the worst, fuck what others think and do your own thing...