Modna svetovalnica

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

sirova štručka napisal/-a: Punco je sram pokazat noge in je navedla dva vzroka, ki sta rešljiva brez operacij in podobnega sranja. Zdej je pa njena stvar ali se bo odločla vedno skrivat noge, ali se bo sprijaznila z njimi, ali bo skušala kej narest, da jih bo z veseljem pokazala.

Ja ni nujno, sej pravim, da včasih je konstitucija taka, da so npr. meča bolj močna, pa ne moreš shujšat tja... sej ne vemo, kakšno postavo ima, lahko samo ugibamo :)

Pa tud ni nič posebnega / kritičnega, če bi pač rada pokrila noge s pajkicami, sej tud drugi ne hodimo vsi v bikinkah naokoli in se razkazujemo :P Men ne izgleda, da je kej pretirano zakompleksana, samo vprašala je, če bi ok izgledalo krilo s pajkicami... postave ni niti omenjala, sam potem je odgovorila na vprašanje, zakaj ne bi brez pajkic probala :wink:
Jaz se tud načeloma strinjam, da se je fino potrudit, da se dobro počutiš v svoji koži, sam se mi zdi pa pretirano enmu govorit, da naj shujša, če samo vpraša, če so še modne pajkice s kiklo :D
Mateja_Sv
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Mateja_Sv »

Hvala za odgovore. Čeprav vidim, da se je vnela debata :) :)
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica »

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 22. Sep. 2011 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja sej, a niso gumijasti škornji namenjeni za deževne dni :D ne vem, kdaj bi bilo jih pol primerno obut, če ne zdaj :P Za poletne nevihte so kot nalašč, še celo v kombinacijah s kiklco sem jih že videla...

Sama jih sicer ne posedujem in posledično ne nosim, ampak če jih imaš, jih seveda obuj, če ti paše, pa še modni so zadnjih par let :) Zdej se bojo ene oglasile da fuuuj, kok je to grdo, ampak če so tebi všeč, jih nosi (podobno kot pri Uggicah, ene jih obožujejo, druge se pa zgražajo)..
najstnica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a najstnica »

..
Zadnjič spremenil najstnica, dne 22. Sep. 2011 18:51, skupaj popravljeno 1 krat.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Ja no, pol pa sploh ni problema :) sem mislila, da te skrbi videz, ker si v modni svetovalnici spraševala :wink: ... če dobro tesnijo, jih kr obuj :D
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

Men osebno niso všeč in jih zato niti nimam, niti si jih želim. Ampak če so tebi všeč jih seveda obuj, če so pa ravno za deževne dni.
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Eno vprašanje, ko je ravno že govora o jeseni... Kaj nosite zgoraj, če oblečete debelejše (zimsko) kratko krilo? Vsa taka krila, ki jih imam imajo v pasu neke detajle in popolnoma izgubijo obliko, če čez navlečeš majico ali bluzico, ki je predolga. Ampak, saj so vse predolge? Ne vem, kje bi našla tako kratko bluzo? Ena varianta je, da daš krilo čez bluzo in tako jih tudi ponavadi nosim, ampak bi rada kakšno alternativo, če jo kdo pozna.

Takole naprimer je velikokrat videno: Slika
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

jaz bi debelejša krila, ki se nosijo jeseni in pozimi najverjetneje kombinirala s kakšno srajčko.
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a CaliLove* »

Kaj pa je narobe z bluzo, zatlaceno za krilo? Jaz ne bi nobene alternative iskala, kratka bluza bi bila kar nekaj. Najlepse zgleda, ko je lepo za krilom zatlacena.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a arrow »

Maychy imaš razne srajčke na bodi in da se najt tudi kak lep bodi, ki ni na srajčko, pa je vseeno malo bolj eleganten, če te moti, da imaš vedno srajčke na tako krilo.
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
ursa2502
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a ursa2502 »

definitivno majčke/srajčke zatlačene za krilo. super so tudi bodiji.
Uporabniški avatar
Rollin #3
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Izola

Neprebrana objava Napisal/-a Rollin #3 »

hej kaj gre zraven tega? pa bolj imam probleme z zgornjim delom. ki se mi zdi čudno da bi kar neko majico spodej dala. in še problem je če to oblečem izgledam kot kakšna zlobna direktorca al neki iz nadaljevank. sam mi je pa všeč tale oblekca ki ful lepo pada... no edino okrog trebuha je malček široka sam ni panike.

Slika
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Mogoče majico z dolgimi rokavi v enem od odtenkov oblekice - jaz bi verjetno modro uporabila. Najdeš jih v H&M, New Yorkerju...

Kar se pa mojega vprašanja tiče... ja, mogoče bom res poskusila še kaj drugega zraven skombinirat. Problem je v tem, ker sem ful bolj navajena imeti zgornji del čez spodnjega. Poleti vsa krila nosim tako (ker je drugačen stil to paše) in iskreno rečeno, mi tudi bolj paše kot obratno, ker nimam ravno popolne postave. Zato me zanima, če je katera kje videla kake tope/bluze ali kaj podobnega, ki bi bili krajši, kot do sredine riti (pač ravno toliko, da malo prekrije prehod). Če se ne motim ima TopShop take krajše stvari velikokrat, prav bi mi prišla pa tudi kaka cenejša znamka.
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
sončk
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a sončk »

Rollin, jaz bi spodaj oblekla črno majico z dolgimi rokavi, pa črne žabe, pa temno rjave gležnarčke brez pete.
Zaklenjeno