včeraj sm bla ful živčna (res razkurjena za po***dit!!), slabe volje, jokala sm, kričala...pole sm pa hvala Bogu mela trening, in sm se malo zluftala...po treningu sm bla ku prerojena
- vožnja z avtomobilom (ni važno kam, samo da pelje)
- laško pivo in takoj sem boljše volje - opazovanje narave
- druženje s sodelavci, s katerimi se lahko spričkam, ker me tako ali tako ne jemljejo resno
~ objem mojga lubita dela čudeže ~ sproščujoče hitr rally z motorčkom
~ če je konj spočit - ena super dirka brez sedla na hrib za kmetijo, pol pa ure in ure poležavajna v travi in opazovanja kak se konjič pase ... res, živali in hitrost ful pomirijo!
najbolj me pomiri fant in pa glasba(techno). čeprav je techno bolj taka muska ka človek ne bi reku d pomiri sam mene pa fuuuuuul. drgač pa če sm žalostna fant pa čokolada pa seveda techno
res.. naštimam si ravnopravšnjo temperaturo vode.. vzamem si eno lahkotno knjigo, prižgem masažo in sm zmagala.. al pa namest knjige radio pa kkšn dobr cd not
Mene najblo pomiri, ce grem sportat, da se do konca presvicam. Ce sm pa res ful ful slabe volje, me pa sam lubi lahko pomiri, tko da lezi z mano pa me stiska pa boza. Res je k zdraviln njegov dotik.
Pomiri me dober trening, kjer loh dam vse vn iz sebe pa s tem nikogar ne ogrožam (no mogoče sam včasih ). Pa mami kadar me po glavi boža s prsti...pa seveda moj dragi - na kakršnkoli način.