ER - Urgenca

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Ja no Neži mislm ... :D Psiho si res ... eh ona more bit navajena na take zadevce, k bo enkrat mogoče kej tazga delala ... :wink:

Drugač pa teli novi deli so čist super ... samo Luka pa Abby fffuuujjj :D
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Izbrisana land
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Angel girl »

Sj ne rečem, sej men sta bla tud Luka pa Sam skupi ful vredu. Sploh Luka k je pripravljen tok žrtvovat in vse, dober človek je, sam lej itak ga je ona odrinla stran tko da ni kej.
Men sta bla Abby in Luka zmer za skup, tko da mi je zdej prov fajn k bosta zares :D
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

No pa je božič mim ;D Spet čist krute zgodbe, zgleda da s tem ne mislijo končat. Je bil pa tak luškan del sicer, sploh na konc k je Abby povedala Luki, da je noseča jejeje :jump:
Eve je bla pa ostra z unim božičkom haha, ja sj on res ni bil gladek. Sam da so jo pa odpustil-kr kruto.

Naslednji ponedeljek bomo gledali: "If not now"
Two weeks after Christmas, Luka and Abby struggle with a decision about whether to keep the baby, which Luka wants but Abby is unsure she is ready to have. Abby treats three patients, each of whom triggers a flashback in which they discuss her fears, and what each of them wants. Luka discovers Neela has consulted with Dr. Coburn about Amanda, a pregnant, and very religious, 15-year-old girl, without first presenting to him. When Amanda’s parents refuse an abortion, the two differ over her care and whether Luka is influenced by his Catholicism. Later, Abby discusses her pregnancy with Coburn, and makes an appointment to see her. Luka removes Neela from Amanda’s case, before suggesting a termination option that Amanda can accept. Kerry takes a fall on the ice, injuring her hip, which may have to be replaced. Ray begs Kerry for time off to join his band in LA for a gig, but the band decides to move on without him. Clemente gets a visit from the two detectives looking for the missing Jodie, and later pays a quick visit to the drug lock-up for a little help. After her appointment, Luka finds Abby near the lake. He tells her they can still be together despite her choice, and she tells him she wants them to have the baby.

Jeeee otročka bosta mela :tanz: juhej.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Blek, blek, blek ... čist se mi je zamerla tale Urgenca :zunge:
Men božanski Dr. Kovač pa tale butasta Abby sploh ne gresta skupi pa če se še tok trudm ... :? Prou ne morem ...

No ja sej, hvala bogu vsaj za Neelo, k mi je pa konc kjut pa njen vojaček :D
Eva je pa đekica ...
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

No no no, Abby pa res ni butasta od kje ti to?
Eve pa ne bomo več gledali, vsaj v tem delu ki prihaja je ni na listi. Očitno je njena kariera na urgenci odšla rakom žvižgat :lach:
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Mah sej ne mislm tko butasta butasta ... :D Ampak pač mi ne potegne tko vizualno niti kot karakter oz. lik v Urgenci, kaj šele da bi pasala k njemu :?
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

iii kr dojenčka bosta mela :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Js sm pa zaspala ravn k je Abby pelala Luka vn na pogovor.. :( Ah ja.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Eve je bla res faca včerej... nasploh mi je mela ful zanimivo vlogo tko, da res ne vem zakaj so jo skenslal?!

Za Abby pa Luka smo pa tko veseli :P
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Še mal pa bomo gledal :D:D
A katerega junaka iz te serije pogrešate? V teh nekaj sezonah jih je veliko prišlo in odšlo. Jaz najbolj pogrešam Carterja. On je bil prava dušica, zgledu je tud čist fletno. Njega bi najraje še gledala. In tista zgodba z njim in Kem je bla tko grozna, na konc smo pomojem prav vsi jokali :?
Pa dr Green ko je umrl, takrat sem tud jokala k dež :(
Tud Dr. Elizabeth Corday mi je bila zlo pri srcu, mi ni blo takrat čist jasno ko je kar spokala in šla. Sem mislila, da se bo še vrnila, nje pa od nikjer.
Tudi Dr. Susan Lewis je bla faca, ona bi tud fajn pasala nazaj.
urszika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a urszika »

Joooj tok je blo teh dohtarjev da se jih večine ne spomnm :? Js bi tud Carterja, pa Clooneyja, pa tisto sestro Hathaway (J. Margulies)... hmmm Kellie Martin se spomnm (igrala je eno mlado zdravnico, ki so jo zabodl pol).. Sam spomnm se je samo zato k je neki mela s Carterjem, js pa pol vedno tok navijam da bi ja kej blo men protagonistom pa bilokero babo. :lol:
Uporabniški avatar
DOra.
Debatorica
Debatorica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a DOra. »

Men pa ful falijo:

- Dr. Jing-Mei ( mi je bla puna simpaticna)
- Dr. Peter Benton in ona lusna crnka Dr. Cleo ..sta mi bla taaak lep par..
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Dr. Jing-Mei je bla res fajn, sam tista zgodba z njenim očetom na koncu - :? spet ena od krutih, ki jih je na Er že kr mal preveč.

In današnji del - juhejjjj otročka bosta dobila :tanz: prov fajn se mi zdi. Ostalo pa ni blo kej tko posebnega. Pač zgodbice kot vsak teden.
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ah pa sm že misnla, da se bosta skregala :D Ne, sej ne ... sej sta bla prou lušna učeri no (če že morta bit :? ) :P

Drgač pa tut men najbolj manka Dr. Carter, seveda skupi s svojo Kem ... jooo kok sta mi bla pa onedva popolna, pol pa tak bedn konec njune zgodbe ... :?
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Angel girl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kontakt:

Naslednji del: "Split decisions"
With Luka eager to get home, Clemente AWOL and Kerry temporarily off her feet, Dubenko volunteers to cover the ER briefly, but quickly becomes involved with a septic patient and her husband, who is unwilling to accept she will not improve. He soon finds himself at odds with both the ER and ICU staff over an appropriate course of treatment. Abby’s excitement over her pregnancy means no sleep for Luka, and they head out for a bit of early shopping, and some dressing-room fun. Neela gets surgery as an elective, but is shocked to learn that rather that finishing his training in the US, Michael plans to return to Iraq. Ray helps Zoe escape to live with her sister when she arrives in the ER after a beating by her father, and Pratt fakes a blood test to help Darnell avoid arrest.

Evo tole bomo gledali naslednji ponedeljek, že veselo čakamo :D

No Tjaša si se le omehčala glede Abby in Luke :lach: It was about time.
Odgovori