Likalniki za lase

Vse o ličenju in negi kože.
Odgovori
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

men ga je prinesla kolegica(frizerka) z milana, z nekega sejma frizerskega, gor ne pise dobena firma..je taki fajni tanki samo za ravnanje...pravi frizerski neki, takg+ega ko majo v salonu pa sm dala za njega 5k ker je s sejma pač :D

prej sm pa mela enga drugega...oz se ga mam... :?
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

men pa je frizer prnesu,pa tut firme ne piše :) pa še tanki je ko tvoj,pa tok ful zgladi laske :D res so fajni ravni,pa držijo dokler si ne opereš laske :) jst sm pa dala za njega 10k,drgač pa stane prb. 30k :D tko da sm ga ful pocen dobla mam pa tut doma remingtona pa tut ni švoh
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
¤MajC¤
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ¤MajC¤ »

ja...men je tut rekla da so drugace 30. pa da je bla neka ugodna ponudba na sejmu pa jih je kr nakupla.
te mama tk isto.
ja res je fini ta likalnik :D
čmokica
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a čmokica »

ja ful je dobr..najbolš da kupš tko kšnga k ti ga kšn frizer zrihta,pa nudiš svojim laskom najbolše kt pa da kupš un švoh :D sj remington tut ni slab..sam useen se ne more kosat s tem ko ga zdj mam :D
Nema na svetu ruznih zena..postoje samo zene, koje ne znaju da bi s malo truda mogle da budu lepe.
( Dior )
Uporabniški avatar
sQo``
Debatorica
Debatorica
Kraj: Under your bed

Neprebrana objava Napisal/-a sQo`` »

Philips-Remington...Philips-Remington...Philips-Remington...

an ban pet podgan :oops:
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a MySelf »

se strinjam!

jaz sem ena tistih ki so me ze 3x nategnili z nakupom.. imam skodrane lase in VALDA da mi razen frizerskega likalnika noben ne zlika las kot je treba...
no in jaz mam doma philips, babybliss(al neki tazga), pa se eno firmo.. ki lezijo za omaro :x

lani sem pa kupila od frizerja likalnik (malo manj kot 20000) in sem MAXIMALNO zadovoljna :P
zgreje se v 2sec, tok je vroce da dobis opekline(sem se parkrat po prstih "avč").. no zdaj sem se ze navadila likat :P
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

vseen kaki je pa kolk stane, glavno je da je na paro!!!!
Uporabniški avatar
***PINKYCA***
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ***PINKYCA*** »

misssixty napisal/-a:uf, celih deset strani ste napisale o tem!
jst mam babylissovega, sicer starga ene 2 leti, pa sm ful nezadovoljna z njim. A je na forumu kaka frizerka, da mi priporoci kaksn priblizek tistim frizerskim, k ti RES zlika lase, ne pa da mas cez 5 min vse tko kt prej?

Frizerskih firm se mnda ne da kupit kot navadn smrtnik, ne? :oops:

moja sestra ma salon, ves kje lahko kupiš frizerske filme, mas je edn prav posebni katalog, al pa frizerske trgovine

ammm bom pogledala kok se mu rece pa pol napišem
Uporabniški avatar
misssixty
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a misssixty »

no, superca, ker jst sm bolj na svoh s temi vezami s frizerji pa to - ni nobenga dalec naokol v familiji, k bi kej takega delu :evil:
cebelcca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a cebelcca »

imam likalnik za 5k nepoznane znamke in mi je čist fajn...res pa je da si lase ravnam sam občasnu-enkrat na teden, pa še takrat gre hitro ker ma skor ravne lase :D
ampak moja frizerka pravi da redno uporabljanje likalnika uniči lase in da so najboljše keramične ploščiče
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
steLLcy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: CeLjE

Neprebrana objava Napisal/-a steLLcy »

cebelcca napisal/-a:ampak moja frizerka pravi da redno uporabljanje likalnika uniči lase in da so najboljše keramične ploščiče

čist odvisn od ploščice... tefal pa keramika ne uničujeta tako... kovina ti jih pa scvre! :wink:
MissXX
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: in the middle of nowhere

Neprebrana objava Napisal/-a MissXX »

jaz mam profi likalnik, keramične plošče, blabla.. cena je bla 20 tisoč tolarjev.. uporabljala sem ga skor eno leto, vsaj enkrat na teden, razen poleti, ker se mi ni dal.. rezultat, razcepljene konice, scufani lasje, kr lomijo se mi.. zdej mam že tok dolge, da si lahko nrdim frizuro tut če jih ne likam, zato se ga kr fajn izogibam..

overall, likalnik uniči lase.. tut če so keramične plošče, sam mal dalje traja da so posledice vidne.. zato, pupe, če ga uporabljate, dejte riskirat denar še za fajne preparate, šampone in balzame, maske, sprej proti suhim lasem itd itd.. jaz če si še kdaj poravnam moje laske, si dam na konice olivno olje.. in se prow pozna kok mam suhe, ker laski takoj vpijejo olje in čez par urc se sploh ne pozna da sem mela olje gor :?
..:.. I'm not half a woman, why would I need half a man ..:..
*Ela*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *Ela* »

ja olivno olje pomaga konicam, jas drugače dam gor fluid al pa silikon, če pa tega ni pri roki pa olivno olje ;D
as if.
el bou
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a el bou »

silikon je ful ureu, sam ce ga das prevec, pa ne sam na konice, mas prevec hitr mastne lase
did i dissapoint u - or leave a bad taste in ur mouth...
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a SIEENA »

Jst sm mela, oz. mam še silikon od Keune, čeprov ga ne uporablam več! Samo men se ne zdi da bi bli po uporabi presenetlivi rezuktati :?
Odgovori