uf, vidla učer na TRL sneak preview od j.lo novga spota.. ker geštel... nekdo je biu pa v telovadnici... trebušček ma čist six pack.. riti pa bol mal..
Angie
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
Ange|ina napisal/-a:uf, vidla učer na TRL sneak preview od j.lo novga spota.. ker geštel... nekdo je biu pa v telovadnici... trebušček ma čist six pack.. riti pa bol mal..
Angie
Tja sej rit ma res preevelko Samo kar se tiče pa njenga bušija pa ni lahko imeti tak lep bušek
Ange|ina napisal/-a:uf, vidla učer na TRL sneak preview od j.lo novga spota.. ker geštel... nekdo je biu pa v telovadnici... trebušček ma čist six pack.. riti pa bol mal..
Angie
Aha, naslov komada je Get right, komad je hud, njena postava pa tud
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Se strinjam ..tut meni ma prevelko. Je pa drgač dokaj luštna.
Angie
...mogoče pa ni bla telovadnica, temveč le pravilna izbira kadrov, zorni kot, saturacija, pa en kup izrezav. Pol pa še z računalniki dodelajo. Sj boš vidla naslednjič, ko bo gostja kje al pa k jo bo kak paparaci na plaži snel. Čeprav ne vem zakaj si ni tega spomnila že prej (Love dont cost a thing)