Sanja je premočna; najlepša,znana ima največ potenciala tudi za v tujino.
Ni nujno, da bo zmagala če si to želi vendar se mi dozdeva da vse kar si je do sedaj zadala je dosegla!Bravo.Verjamem da bo tudi sedaj.
men bi blo pa najbolš, če bi zmagala nataša...sicer je res ploh, ampak tolk prjazna (že par mesecev moja soseda) in suhcana in luškana in res čist drugačna kot so jo takrat na tvju kazal, k se je men zdela res dokonca avšasta in glupa
It looks like we could have made it baby...me and you!
Sj to je to, k tkole vidmo sam neke podobe dejansko pa ne vemo kakšna je tista oseba in je ubistvu nekak ne maramo, pa sploh je ne poznamo. Sam pač mora pol deklca pritegnit z nečim da ljudje vseeno glasujejo.
sam za playboy dekle leta, bi morala biti taka punca k je sexi (joski in ritka + obrazek) ampak ne na tak cheap nacin... kar bo pa letos full tezko... ce bi mela natasa joske, bi bila moja favoritka.. tko pa zal nobena..
sanja je pa itak bolj ali manj zaradi nagrad... sej nina je lani dobila svojo tezko zeljeno mazdo rx5 al rx8.. bogve kaj si pa ta zeli...
Joj ta Sanja, ko jo vidm v Kranju bi jo naraj s ceste zrinla?
Fura k kura
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...