Zaščita med seksom
jz mam femoden in se nism nc zredila. tut osebnostno se nism spremenila, nc depresivna, cist normalno vse. tko da so men kul.
une tablete za the day after so pa grozljive. men je blo ful slabo, tko me je bolel trebuh k se nikol v zivljenju, in to se pri naslednji menstri. to fuuuuuuuuuuul odsvetujem (mislm ce se ze zgodi kej ponesrec valda, sam prej tok pazte da ne bo prislo do cesa)
ce si presuha uporab lubrikant, dobis ga tut v mullerju. ce misls da si alergicna, obstajajo kondomi k so brez lateksa. najbols so pomoje tablete. pa mislm da se redkokera zredi, jz poznam mogoce 1.
une tablete za the day after so pa grozljive. men je blo ful slabo, tko me je bolel trebuh k se nikol v zivljenju, in to se pri naslednji menstri. to fuuuuuuuuuuul odsvetujem (mislm ce se ze zgodi kej ponesrec valda, sam prej tok pazte da ne bo prislo do cesa)

ce si presuha uporab lubrikant, dobis ga tut v mullerju. ce misls da si alergicna, obstajajo kondomi k so brez lateksa. najbols so pomoje tablete. pa mislm da se redkokera zredi, jz poznam mogoce 1.
Midva sva spolna partnerja pribl. 4 leta. pa redno in vedno uporabljava kondome. Ko sva se pogovarjala o tem, kako mu bolj paše, je rekel, da on ne občuti nobene razlike. Ponavadi kupim v lekarni kondome masculin, katere imaš spet razvrščene po številkah, glede na njihovo površino (rebrasti, navadni...)
-
- Sramežljivka
Z bivšim sva bila skupi 9 let in samo na začetku sva nekaj mescev uporabljala kondom (mislim skoraj, da bi lahko na prste preštela, kolikokrat), potem sem pa začela tabletke jemat. Vmes sem jih za ene pol leta nehala, pa ne bi blo treba.
S kondomom pa ne bi, sploh pomoje ne bi ga znala več gor dat, pa ko pomislim, da bi blo nekaj vmes, med "nama", brrrrr, ne. Tudi s tipom, s katerim sem sedaj, sva zaščitena s tabletkami.
S kondomom pa ne bi, sploh pomoje ne bi ga znala več gor dat, pa ko pomislim, da bi blo nekaj vmes, med "nama", brrrrr, ne. Tudi s tipom, s katerim sem sedaj, sva zaščitena s tabletkami.
Jaz pa zdaj drugi mesec uporabljam KT. Imela sem vmesne krvavitve, drugače pa je v redu. Upam, da jih ta mesec ne bo več. Prej sva uporabljala kondome (durex so najboljši), ampak me je bilo vedno strah, da se bo strgal ali da bo kaj narobe. Zaenkrat tudi tabletkam ne zaupam povsem, ker nisem navajena, da bi lahko kar končal v meni brez skrbi.
-
- Komunikatorka
- Kraj: *Štajerska*
jest sm zamenjala ze cist prevec tablet... sm mela femoden, logest, stederil, yarina (pri vseh sm krvavela), pol sm mela evra oblize, ki so zelo neprakticni-moje mnenje(se posebej polet, k se velik kopas, pa soncas) ... zdej mam pa cilest, kako se bojo obnesle, pa se ne vem
drugac sm se pa zredila po yarini 8 kg... pa prawjo, da nej bi odwajale wodo.. no sej, punce smo razlicne, ni za usako use dobr..

*