mulatto_f napisal/-a:jz tud u bistvu sm sam parkrat s kondomom, sam tok da sm vidla filing... ne da se primerjat sex z al pa brez za moje pojme! pa tokx se mi je z zgodil da nism mela ne kondoma ne kt pa sva seksala pa je spusto vame pa nic ni blo... to je itak vse psiha... pa vsaka punca si misli, kok bo kr se ce bo mal tekočine, ki jo izloča fant pred izlivom dobla vase bo pa kr noseča, velik katera se pa sploh ne zaveda, da se je potrebno kr mal potrudit, da zanosiš... da ni to cist tk izi, tko zgleda, kao ce bo mal kondom pokno al pa ce mu bo mal vate prislo bos pa kr noseca! spostujem pa vseeno vaso skrb, da nebi postale nosece, jz prznam da sm prevec adrenalinski tip, da bi me skrbele take stvari, ko je akcija

Nisi adrenalinski tip, to ni noben adrenalin, je pac wannabe neustranost in rahla neodgovornost v primeru, da otroka ne zelis ... Ker zanasati se na to, da je zanositi tezko in, da malo sperme v noznici ne skodi, je rahlo otrocje. Res je, da ne zanosis kar tako, je res je, da naj bi pravilna uporaba kt ali kondoma zadostovala, ampak siriti take neumnosti je res bedno, ker lahko s svojo 'teorijo' kar precej vplivas na mlajse punce, mogoce malo manj zrele in poducene o zadevi, take, ki bodo ob naslednjem poku kondoma zamahnile z roko, rekle, da je adrenalinsko, ker ne vejo, ce bo m. naslednji mesec sploh prisla in mislile, da 'malo sperme res ne skodi'. Res zrela miselnost!
In, ce se tebi se nic ni zgodilo s takim nacinom prakticiranja spolnosti, se ne pomeni, da je to splosna zakonitost ... ker potem sploh ne vem zakaj se basemo s strupi ala kt, ce pa bi lahko seksale prosto po preserno, fantu rekle naj pazi in nikoli nobena ne bi zanosla ...