Kondom

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

MsN napisal/-a:Punce, ki uporabljate kondome - ste se na to popolnoma navadile, jim res zaupate (v primerjavi s kt), vas ne motijo pri seksu (obcutek in to)? Kaj pa vase fante, je njim tudi ok obcutek?

Ker nama so tako-tako ... ne vem ali imava ze v osnovi nek odpor do njih in nama je brezveze ali pa se dejansko manj cuti zadeva.

Meni je kondom čisto samoumeven, ker še nikoli nisem bila na KT :D in ja, komaj čakam, da preidem nanje - če bo šlo vse po sreči, v dveh mesecih...

Kondom mi ne da občutka, da bi bil seks kaj slabši. Čutim ful in zelo uživam. Pa tudi fantu je nekako vseeno, kul, se ne pritožuje :) . Samo štorasto je tisto natikanje kondoma, ko sva že oba razvneta pa morava še to "formalnost" opravit :D . Torej oba komaj čakava, da sprobava brez, ampak vseeno tudi s kondomom zelo uživava.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

ne vem, meni je bila razlika očitna, ko sem šla s kondomov na KT. so res malo razvade, vendar jaz veliko bolj čutim brez, enako tudi fant.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

MsN napisal/-a:Punce, ki uporabljate kondome - ste se na to popolnoma navadile, jim res zaupate (v primerjavi s kt), vas ne motijo pri seksu (obcutek in to)? Kaj pa vase fante, je njim tudi ok obcutek?

ma nevem js sm kr navajena na kondom...sicer js pijem tud tabletke, ampak se ful bojim probat brez kondoma...če pa že kdaj greva brez (kar je fuuul fuuuul doro za oba :wink: ), ne greva do konca v mene, ampak dava magar kondom gor, al pa po meni...v mene brez kondoma nisva še...nevem, nekako se bojim...
je pa po moje večja razlika zanj (brez kondoma ku pa Z :) )
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

:nixweiss:
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:23, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

~NIA~ napisal/-a:milkyway preveč kompliciraš? zakaj pol sploh ješ tabletke če jim ne zaupaš? ;) večja zaščita so kot kondomi ;)
men se zdi da bi čist pokvarla filing in njemu orgazm (tud če mi nebi povedal) če bi mu rekla da more skos končat ven iz mene :nixweiss:

nevem...sm se tud js to spraševala... :)
je pa res da brez kondoma ful poredko (nevem če sva 3x šla sploh), zato mu ne pokvarim orgazma zmeri :) ponavadi gremo s kondomom, takrat pa ni problema :wink:
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

č..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:23, skupaj popravljeno 1 krat.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^je pa res d sm lih zdej menjala tabletke in d jim ne zaupam lih preveč...sej bomo vidli...sproščena sm že, samo ne u tej smeri :wink:
muffin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a muffin »

Js pa ne razumem, zakaj ženske, k jejo KT, natikajo tipom še kondome :? Ok, baje še večja zaščita, sam res ne vidm pointa. Mi2 sva po "nesreči", k nama je kondom poču seksala do zdej 1x in še takrt nisva tko normalno, ampak sva se na koncu samo še igrala do orgazma. Moj ma tak velik strah zdej pred kondomi, skos pregleduje med seksom, če je še cel...totalno bedno. Tko da če je kej mn zanesljivo (zame osebno), je to kondom.
Zadnč mi je pol kazu, zakaj se je najbrž strgu - ker zleze kondom čis do korena lulčka (:D) in se zato očitn tok nategne, da poč. Pa še to je, k mi2 ne seksava lih čis na mir. Skrajn cajt, da se jih znebiva. :roll:
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Tega jaz tudi ne razumem. Ok. Razen v primeru, da ima ženska kakšno vnetje ali kaj, pa ji je ginek. tako priporočil.
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

jz tud u bistvu sm sam parkrat s kondomom, sam tok da sm vidla filing... ne da se primerjat sex z al pa brez za moje pojme! pa tokx se mi je z zgodil da nism mela ne kondoma ne kt pa sva seksala pa je spusto vame pa nic ni blo... to je itak vse psiha... pa vsaka punca si misli, kok bo kr se ce bo mal tekočine, ki jo izloča fant pred izlivom dobla vase bo pa kr noseča, velik katera se pa sploh ne zaveda, da se je potrebno kr mal potrudit, da zanosiš... da ni to cist tk izi, tko zgleda, kao ce bo mal kondom pokno al pa ce mu bo mal vate prislo bos pa kr noseca! spostujem pa vseeno vaso skrb, da nebi postale nosece, jz prznam da sm prevec adrenalinski tip, da bi me skrbele take stvari, ko je akcija ;)
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

mulatto_f napisal/-a:jz tud u bistvu sm sam parkrat s kondomom, sam tok da sm vidla filing... ne da se primerjat sex z al pa brez za moje pojme! pa tokx se mi je z zgodil da nism mela ne kondoma ne kt pa sva seksala pa je spusto vame pa nic ni blo... to je itak vse psiha... pa vsaka punca si misli, kok bo kr se ce bo mal tekočine, ki jo izloča fant pred izlivom dobla vase bo pa kr noseča, velik katera se pa sploh ne zaveda, da se je potrebno kr mal potrudit, da zanosiš... da ni to cist tk izi, tko zgleda, kao ce bo mal kondom pokno al pa ce mu bo mal vate prislo bos pa kr noseca! spostujem pa vseeno vaso skrb, da nebi postale nosece, jz prznam da sm prevec adrenalinski tip, da bi me skrbele take stvari, ko je akcija ;)

Nisi adrenalinski tip, to ni noben adrenalin, je pac wannabe neustranost in rahla neodgovornost v primeru, da otroka ne zelis ... Ker zanasati se na to, da je zanositi tezko in, da malo sperme v noznici ne skodi, je rahlo otrocje. Res je, da ne zanosis kar tako, je res je, da naj bi pravilna uporaba kt ali kondoma zadostovala, ampak siriti take neumnosti je res bedno, ker lahko s svojo 'teorijo' kar precej vplivas na mlajse punce, mogoce malo manj zrele in poducene o zadevi, take, ki bodo ob naslednjem poku kondoma zamahnile z roko, rekle, da je adrenalinsko, ker ne vejo, ce bo m. naslednji mesec sploh prisla in mislile, da 'malo sperme res ne skodi'. Res zrela miselnost!

In, ce se tebi se nic ni zgodilo s takim nacinom prakticiranja spolnosti, se ne pomeni, da je to splosna zakonitost ... ker potem sploh ne vem zakaj se basemo s strupi ala kt, ce pa bi lahko seksale prosto po preserno, fantu rekle naj pazi in nikoli nobena ne bi zanosla ...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho

se strinjam z MsN...js to prakticiram, ker sem sama bol sigurna...trenutno si ne želim otroka, in bom nrdila use za to, da ga ne dobim...ne bi hotla med sexa brez kondoma, pa da bi me skozi sekiralo kej se bo zgodilo...pač taka sm...meni mi to ni adrenalinsko početje, ampak početje, ki lahko negativno vpliva na moje življenje...

pa še to...če so KT tko sigurne, kukr praviste nekatere, zakaj je vse več punc okoli mene, ki so zanosile kljub jemanju tablet?
ja boste rekli: to so izjeme...
ampak--->kdo mi garantira, d ravno js ne bom ta izjema?
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

jaz mam KT, ne uporabljava kondoma, vendar nikoli ne konča vame, ker pač trenutno še nimava namena meti otoka. tudi njemu je boljše, da ne konča vame, ker pol bi še njega skrbelo. ne vem, nikoli ne veš ane. pa zarad tega ni sex nič manj dober :wink:
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Sej če jemleš pravilno KT si dovolj zaščitena in fant lahko konča vate. Tle sploh ni panike.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

zakaj mate sploh nekatere KT, ce pa useen sexate s kondomom, ali pa nespusti tip v vas? skoda kr neki za brezveze se filat s kemijo..
Odgovori