Men je bil včasih ta Bode Miller prav zoprn, ampak zdej mi je pa čedalje ljubši. Dans je bil res fenomenaln, očitno mu je ta smuk v Wengnu pisan na kožo, če je že lani tak raztural tam. No ampak sicer načeloma sm pa js še zmeri za Avstrijce.
Zdej pa komi čakam na smuk v Kitzbühlu - moj najljubši že od nekdaj.
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
js sm se letos odločla da bom začela spet smučat... nazadnje sem v OŠ v šoli v naravi, sam od takrat je že kr dolga (ene 8 let) in zato tut se bm začela z nule učit... najbolš d me usaj naučijo enkrat konkretno ...
use že mam, sam enega od dveh mojih kolegov k znata učit smučat morm še prepričat da nism brezupen primerek pa da nej se me usmilita ... (mormo se sam s časom uskladit )
drugač pa najraj gledam smuk, ker tisti so pa res carji k s tako hitrostjo dol drvijo pa še zvozijo use... svaka čast
hja tale padec me je kr pretreso... bogi kok ga je zabrisal, kr čelada se mu je snela
am drugač sm pa slišala da naj bi sporočil iz bolnišnice, da naj nebi meu hujših poškodb .... kar pa nimam pojma zdej kaj je res pa kaj ne ... upam da je tole moje bolj prav ...
Ja, sam kakšna drama je bla še pol, ko bi skor že ostal brez stopničk mislim da so bli eni trije še pol nevarni, al 2, ne vem točn, sam sm se tak smejala unmu Laurenčiču ko je bil tak hecn, čist živčn mnda tam
little dandelion let your heart keep time now the clouds are gone all of your tomorrows shine
Ah sej ko je bil Kostelič je še šlo, pol je bla kriza, ko je bil Schönfelder. Men je blo smešno, ko je pač on Laurenčič že razlagal kakšn uspeh je to, pa da je to že skoz potihem pričakoval itd. itd., pol pa ni vlk manjkalo, pa bi se lahk ugriznu v jezik. Ampak sej hvala bogu da se je vse dobr izšlo.