ful ne morem tistih žensk k skozi govorijo (in teh ni malo, čeprau se mogoče nekatere sploh ne zavedajo k govorijo že podzavestno): "bom razbila tisto pičko"

the big red machine napisal/-a:ti merisima, a si ti slučajno ena od tajužnih? Ker s tem se večinoma hvalijo samo oni, pa še to jim človek ne verjame, ker so v resnici glih oni največje prpe. Pa še to si upajo kaj samo ko so na kupu in v številčni premoči.
..Evelyn.. napisal/-a:Sebe braniti ni primitivno in slej ko prej boste pršle do spoznanja, da svet ni tko rožnat in a se splača imet kako znanje samoobrambe.
densy napisal/-a:^ točno tako.
ne verjamem da je kera tukaj ki bi v primeru, ko bi jo ena na tla spravila pa lasala mirovala in ji odgovorila "ne napadaj me, pogovoriva se"
..Evelyn.. napisal/-a:Ah daj no, ne splača se branit brezveze. Tukej so deklice, ki pri napadu obrnejo drugo lice in rečejo "Izvoli."
Sebe braniti ni primitivno in slej ko prej boste pršle do spoznanja, da svet ni tko rožnat in a se splača imet kako znanje samoobrambe.
jullia_ napisal/-a:densy napisal/-a:^ točno tako.
ne verjamem da je kera tukaj ki bi v primeru, ko bi jo ena na tla spravila pa lasala mirovala in ji odgovorila "ne napadaj me, pogovoriva se"
Še nikoli v življenju nisem bila v situaciji, ko bi bilo vsaj približno možno, da bi me kakšna ženska pretepla. V bistvu sploh še nikoli nisem videla ženske, ki bi se tepla. Ne družim se z njimi, ne poznam jih, sploh ne vem, kam zahajajo. Imam pač to srečo, da sem obkrožena z normalnimi ljudmi, ne pa s primitivci.
Black Kitty napisal/-a:Sem hodila na samoobrambo, ampak ko me je en tip v lokalu začel davit, se nisem spomnila kaj točno moram narediti (bila sem v šoku).
densy napisal/-a:hihi purple, ja itak en te posiljuje, ti pa se mirno pogovoriš z njim in predlagaš drugo pozo
densy napisal/-a:
ma nevem v naključnem lokalu se loh ena psica vate zažene.. sj bi še kej povedala, samo pol bom pa spet rasist
*purple* napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Ah daj no, ne splača se branit brezveze. Tukej so deklice, ki pri napadu obrnejo drugo lice in rečejo "Izvoli."
Sebe braniti ni primitivno in slej ko prej boste pršle do spoznanja, da svet ni tko rožnat in a se splača imet kako znanje samoobrambe.
živa bedarija!
pregovor "nastavi mu še drugo lice" je držal v Kristusovih časih, ko so bili ljudje po Kristusko zaslepljeni.danes če boš komu nastavil lice, boš kvečjemu, iskal koščke svojih zob naokoli in jih limal s sekundim lepilom, ali pa ležal v bolnišnici, če ne celo urml na prašni umazani cesti!
Tri pravila so: razjarjenemu človeku se težko težko kaj dopove, kar pomeni, da obstaja zelo velika možnost da ob tvoji želji po pogovoru, še bolj izgubi živce. Druga možnost je modro molči in čimprej pobraj svoje pete daleč stran in tretja možnost je, da laufaj laufaj, kolikor te nesejo noge!
Prosim dekleta, svetniške pogovore in podobne zadeve si odmislte ko boste enkrat v resni situaciji ki vašemu prelepmu našminkanemu obrazu grozi pest, za katero ne veste al je mehka al prekleto trda!
Še slabše, če na drugi strani stoji razjarjen moški.
samoobramba je dandanes res pomembna.Toliko je ropov in napadov in vsega, da je že dobro majčkeni usaj vedet, kam koga užgat in kako se branit.Ko vas bo dohitel posiljevalec, boste storile kaj?se pogovorile z njim in filozofsko razčistile naj vas ne posili?ja ja malo morgen!
kar se pa tiče pretepov.so pretepi za brezveze in so pretepi kjer ti dejansko poči živc.In takrat ko kšnmu poči živc bo človeku stokrat bolj nevaren, kot tak ki se tepe iz hobija, tako kot to počne velika večina nedoraslih osebkov po nočnih lokalih!
skratka,če pridete do take situacije se spomnite mojih treh nasvetov in pretehtajte v najkrajšem možnem času, kateri je najboljši za vas!
In the big red machine..ne tepejo se samo južnjakinje!
my_self napisal/-a:vse se da rešit s pogovorom samo eni si pač mislijo da se da prej rešit s pestmi..
ful ne morem tistih žensk k skozi govorijo (in teh ni malo, čeprau se mogoče nekatere sploh ne zavedajo k govorijo že podzavestno): "bom razbila tisto pičko"