kamera?
Mislim, da se ni bi mogla dovolj sprostit, ker bi neprestano mislila na to kako bom izgledala na posnetku sploh bi mi bilo pa verjetno preveč neprijetno, če bi to jaz kdaj kasneje gledala. Nisem za takšne stvari seveda pa si rada kdaj pogledam kak dober film s profesionalci. 

Upanje je kot plutovina na vodi lahko jo potisneš do dna ampak vedno bo priplavala nazaj na površje.
je zanimiwo, ampak midva swa potem zbrisala. in ce zdej pomislm nazaj, lahko recem le hvalabogu..namrec razsla swa se, mene bi blo skos strah, da bo on to komu kazow.. se posebej zato, ker se niswa poslowila praw lepo..
ko pa enkrat z nekom zivis, pa sta sama u stanovanju, je pa wrjetno fletno, ce si nardita domaco zbirko 

*
jz tut rajš to pobrišem, če pa bova začela sama v svojem stanovanju pa možno da bo kdaj kaj ostalo (če še bova sploh naredla kak posnetek
)ampak če pa bi npr. šla narazen bi se pa to definitivno uničlo, nočem da se bi on in po možnosti tudi njegovi kolegi naslajali nad tem 

Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
mi2 sva se že snemala, ze pred časom, in je prav zanimivo pogledat, kako se spreminjaš z leti, in tud zdaj delava kake take fotke, pa je vse lepo spravljeno na cd-jih, tisti stari posnetki pa na kaseti. haha mava prav poseben kotiček za take intimne stvari. si pa sploh ne predstavljam, da kdo po naključju to najde hahaha ups
mene to rajca, snemanje, gledanje sebe, naju, drugih...

mene to rajca, snemanje, gledanje sebe, naju, drugih...

DANGER!!! Next mood swing: 5 minutes
Kepca napisal/-a:... je zanimiwo, ampak midva swa potem zbrisala.
in ce zdej pomislm nazaj, lahko recem le hvalabogu..namrec razsla swa se, mene bi blo skos strah, da bo on to komu kazow..
hehe..men so za digitalca točno povedali, kako lahko zbrisane posnetke nazaj dobiš.
tako da se ne slepim več: če je zbrisano, ni tega več nikjer. Ker lahko nazaj dobiš zadnje narejena posnetke.