Eni ga rabmo za to, da ga lahko vsak ponedeljek vzamemo s sabo v Lj in vsak petek nazaj domov odnesemo. Men se to ne zdi preseravanje, ne predstavljam si poleg kufra s sabo vlečt še stacionarca, al pa met dva stacionarca in skoz pazit, da mam vse kar rabim s sabo na USBju.
Mam pa HPja pa sm zlo zadovolna.
Ko odvržeš vso strast in me prideš nežno krast tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi ustavil čas in že se dani (Neisha)
Huh, jst sm ga pa kupla lih zarad komoditete - da sm lahk z njim v postli, pa v dnevni, pa na balkonu pa še pa još (wireless pa to), shoot me V celmu letu ga nism še nikamor nesla, aaaaaaaa
Joj drama queen.
Poglej edina prednost prenosnika je to da je prenosljiv. Logično je da je zaradi tega malo dražji. Jst mam dva prenosnika. Brez službenega prenosnika ne morem. Kar se pa tiče domačega prenosnika pa ga imam da ga lahko s sabo nesem kamorkoli. To je tudi GLAVNA PREDNOST da ga primem pa ga odnesem če je treba. Sploh če živiš malo doma malo pri punci.
Ne me narode razumeti. Doma imam delovno postajo samo sem jo predelal v server zato ker sem malo doma in nimam velike koristi od nje. Se popolnoma strinjam s tem da se veliko ljudi "preserava" in po nepotrebnem kupujejo prenosnike, ampak nas je tudi veliko takih ki nam je prenosnik postal nuja.
When the pin is removed, mr. grenade is no longer your friend.
bolhica napisal/-a:nono...upam sam to, da k se bo garancija iztekla da ga prodate..ker popraut dat presnosnika takt k kej crkne pa ni u garancij..bo pa uf..
lahko tudi pri PCju tako narajmaš, da nikakor ne deluje v celoti. popraviš eno stvar, pa crkne druga. sem imela tako kripo.
sicer je pa fajn, če maš veze
bouhica, to s kuhanjem pa ni švoh ideja. še msn imaš zraven za prvo pomoč, če se kaj zatakne
pa če imaš poln ku*** (kufer mislim ) sesuvanja winsov, virusov in ostale nesnage, je tudi blagodejna sprememba.
jst sem bila dolgo časa trmasto proti macom, zdej pa ni šanse da grem nazaj. comp dela praktično namesto mene. kje si ti lahko na xpjih zamisliš avtomatično sinhronizacijo koledarja, rokovnika, imenika, mejla in brskalnika? za slike urejat je blazno praktično, pages pa boljši od worda. ostalo se pa še učim
obliterator napisal/-a:Joj drama queen. Poglej edina prednost prenosnika je to da je prenosljiv. Logično je da je zaradi tega malo dražji. Jst mam dva prenosnika. Brez službenega prenosnika ne morem. Kar se pa tiče domačega prenosnika pa ga imam da ga lahko s sabo nesem kamorkoli. To je tudi GLAVNA PREDNOST da ga primem pa ga odnesem če je treba. Sploh če živiš malo doma malo pri punci. Ne me narode razumeti. Doma imam delovno postajo samo sem jo predelal v server zato ker sem malo doma in nimam velike koristi od nje. Se popolnoma strinjam s tem da se veliko ljudi "preserava" in po nepotrebnem kupujejo prenosnike, ampak nas je tudi veliko takih ki nam je prenosnik postal nuja.
no sej pravm,da niam nč prot folku k RES komp rab zato DA GA PRENAŠA iz točke A v točko B!! mal nazaj poste ber aNe Drugač pa res ne rabš da z njemu kuhaš/ritko razvajaš, da lahko ležiš in tipkaš DOMA pa da si wireless po bajti.. (kot nekatere kolegice na forumu)MG! in da je še roza!?