Seks je pravi pokazatelj odnosa med partnerjema
barbika_444 napisal/-a:Pametnejše ženske težje doživijo orgazem
30.04.2008
Do takšnega spoznanja so prišli nemški raziskovalci, ki trdijo, da “imajo pametnejše ženske slabši seks, ker so njihovi možgani polno zaposleni” … Rezultati študije, sodelovalo je okrog 2.000 Nemk v starosti od 18 do 49 let, govorijo, da ima kar 62 odstotkov Nemk z višjo in visoko izobrazbo resne težave v postelji …
Kaj pravite na to? Je kej na tem? Sicer tle po forumu k berem smo svetovljanke v doživljanju orgazmov ..... vse uživajo, na polno doživljajo orgazme (tud multiple). Drgač pa baje ma 48% slovenk težave z orgazmom....težko verjamem po teh postih. So te raziskave bullshit, al mogoče kera mal olepša zadeve? Pa da ne omenjam procenta žen, ki seksajo zarad partnerjevega užitka in občutka dolžnosti....Slovenci smo kar se tega tiče porazen narod.
Čist tko sprašujem, ker pač use uživate s svojimi mucki in je nasploh vse oh in sploh čudovito. Zase vem, da sem svoj prvi pravi orgazem doživela pr 20, seksat sm začela pa pr 15. Sej ne da mi ne bi pasal, mislila sm tud da sm že na višku.....sam k sm pa to resnično doživela.....preobrazba
Veš,da je to res.Jaz redkokdaj doživim pravi orgazem.ampak se ne bunim...sej ne sexam zat,da mi pride,ampak,ker v tem uživam.bolj se pr tem obremenjujejo moški,če ne doživimo orgazma,ker mislijo,da niso nekej dobro nardili.
oraln doživim vedno,sam tistega vaginalnega pa ne.
jaz tud pr 15ih začela pr 20ki pa mi je prvič pršlo(ko sm čist prvič sxala z mojim zdajšnjim dragim).
Pa ko kao nabijajo po aznih člankih o sksu kar se orgazma tiče,da nesmeš mislit na to,če ti bo pršlo in da vbistvu moraš sklopit možgane...
jaz nikdar ne mislim na to,če mi bo pršlo...sklopit možgane pa ne moreš...
Piramida krije tajnu zemlje
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
tajnu svemira
piramida nosi grijehe
ovog naseg vremena
piramida skrivena.
(Divlje jagode:Piramida)
barbika_444 napisal/-a:Do takšnega spoznanja so prišli nemški raziskovalci, ki trdijo, da “imajo pametnejše ženske slabši seks, ker so njihovi možgani polno zaposleni” …
Kaj pravite na to? Je kej na tem? Sicer tle po forumu k berem smo svetovljanke v doživljanju orgazmov ..... vse uživajo, na polno doživljajo orgazme (tud multiple). Drgač pa baje ma 48% slovenk težave z orgazmom....težko verjamem po teh postih. So te raziskave bullshit, al mogoče kera mal olepša zadeve?
Ja, sigurn je neki na tem. Jst med seksom na velko razmišlam o aktuaulnih tematikah, diplomi, službi, finančni krizi, ekologiji, ... in še nikol nism doživela orgazma

Drgač pa to, kar bereš na formu je virtualno življenje, tisto, kar se dejansko dogaja, realno. Zato je tle gor marsker podatek oblikovan in zapakiran tko, da pusti čim bolši utis oz. je saj optimalno prirejen za situacijo, u keri se znajde

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
- DiamondLollipop
- Komunikatorka
jas pa mam fanta zdaj pol leta skoraj (vem ni dosti). Ampak prva dva mesca sva seksala po 5krat ali pa večkrat na noč... In vedno ko je bilo le mogoče. Sedaj pa sploh nimam več volje do seksa
in ko sva skupaj, vedno gledava filme ali pa nekaj in je čist dolgočasna ta zveza postala...
Pa nevem zakaj se mi to dogaja da se mi ni do seksa...
je pa res, da prej ko sva seksala me na začetku vedno tako hudo bolelo, čelih sem bla čist sproščena in fajn potrebna... tak da potem možno, da mi zaradi teh bolečin izginila vsa želja po seksu 

Pa nevem zakaj se mi to dogaja da se mi ni do seksa...

Zadnjič spremenil DiamondLollipop, dne 11. Dec. 2008 17:24, skupaj popravljeno 1 krat.
pomoje če bi se midva ful skregala tud sex nebi bil tak kot ponavadi, poleg tega bi zravn najbrž sam o tem razmišljala...
mi je pa recimo neumno razmišljanje da je sex dobr če ženski pride oz. da je tip slab če ji ne pride... al pa k se tip misl kok je dobr če njegovi pride
enim ženskam ne pride niti če si jo same kaj šele med seksom, zato se loh kokrkoli trud pa ji ne bo pršlo, enim pride pa sam da ji ga tip mal not porine ene parkrat... to je čist odvisno od ženske... kokr sm pa zasledila večini žensk sam s penetracijo ne pride in si morajo pomagat še same z roko(ali pa jim pomaga partner
)
jz mislim da je sex dobr takrat ko sta na koncu oba srečna in se mata po tem še rajš in pa seveda da oba uživata v tem
mi je pa recimo neumno razmišljanje da je sex dobr če ženski pride oz. da je tip slab če ji ne pride... al pa k se tip misl kok je dobr če njegovi pride

enim ženskam ne pride niti če si jo same kaj šele med seksom, zato se loh kokrkoli trud pa ji ne bo pršlo, enim pride pa sam da ji ga tip mal not porine ene parkrat... to je čist odvisno od ženske... kokr sm pa zasledila večini žensk sam s penetracijo ne pride in si morajo pomagat še same z roko(ali pa jim pomaga partner

jz mislim da je sex dobr takrat ko sta na koncu oba srečna in se mata po tem še rajš in pa seveda da oba uživata v tem

Nadine napisal/-a:mi je pa recimo neumno razmišljanje da je sex dobr če ženski pride oz. da je tip slab če ji ne pride... al pa k se tip misl kok je dobr če njegovi pride![]()
S tem se jst še kako strinjam. Al mam pa že usa ta leta čist zanč seks

Sm pa mela tipa, k je biu vs tečn, kr men ni pršlo. Ne da bi mu blo bad zarad mene (kr pač nism deležna pike na i), ampak je šlo za bl egoistična razmišljanja, čeprou sm mu povedala, da tko pač je, ne glede na partnerja, kakovost seksa, moje telesno in dušeuno stanje ... Ne, on se je clo spravu name, da mu to ni ušeč in da bo treba neki narest. Ja, s takim odnosom in pristopom do "problema" bi se stvar gotou izbolšala

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Js sm verjetno tudi zelo inteligentna, ker orgazma še nisem doživela
. Ne, da se ne bi znala sprostit (to mi ni problema), ampak preprosto razmišljam... Ne morem imet kar nek black-out samo zato, da bi doživela orgazem...
V bistvu ne bi znala pokomentirat, ali je moj sex dobr ali ne, ker sm ga do zdej imela samo s sedanjim partnerjem. Lahko pa rečem, da med tem uživam, če ne bi uživala, tega ne bi počela.
In ne ubadam se z odgovori, kot so doživljanje orgazmov 5x na noč (mogoče še večkrat), orgazmi vsak spolni odnos... Ker vem, da je velikokrat to tudi napihnjeno...

V bistvu ne bi znala pokomentirat, ali je moj sex dobr ali ne, ker sm ga do zdej imela samo s sedanjim partnerjem. Lahko pa rečem, da med tem uživam, če ne bi uživala, tega ne bi počela.
In ne ubadam se z odgovori, kot so doživljanje orgazmov 5x na noč (mogoče še večkrat), orgazmi vsak spolni odnos... Ker vem, da je velikokrat to tudi napihnjeno...
Ja js mam resnega partnerja že skor 4 leta pa mi ni vaginalno še nikoli prišlo...z roko ni problema...pa če me draži itd. paše fuuul sam, da bi biu pa neki občutek, da bo do česa prišlo pa nikol...v kkšnem položaju mal bol paše sam to je pa vse...očitno sem pač ena od tistih, ki ga nebo nikoli doživela..pa ga tud pogrešam ne...težko je pogrešat neki kar nisi še nikoli doživeu 

Aloha napisal/-a:Ja, sigurn je neki na tem. Jst med seksom na velko razmišlam o aktuaulnih tematikah, diplomi, službi, finančni krizi, ekologiji, ... in še nikol nism doživela orgazma.
Globalno segrevanje je v zadnjem času sploh tema, ki jo med seksom obdelujem pa obdelujem vedno znova

Yazmeen - čisto mogoče, da bolj uživa tista ženska, ki ji pride, kot pa tista, ki ji ne, ampak dokler sama ne doživim orgazma in se ne prepričam o tem, me noben boh ne prepriča, da se da še bolj uživat