*purple* napisal/-a:Alhambra napisal/-a:ma dobro, kr.ena, a ti znaš brat mogoče? v bistvu nihče tuki ni trdil, da . in policistova dolžnost je da te izloči iz prometa, pa ne zaradi nekega zakona, ampak zarad tvoje varnosti. zdej pa ti sama presodi, na komu bi bla odgovornost, glede na to da so oni meni prisodili tako pijanost da nisem več zmožna vozit, rwecimo, da če nisem, pol mi je logično tudi, da ne morem racionalno razsojat. njihova DOLŽNOST ni bla opravljena. pa ne mi tle jajcat o prevzemanju odgovornosti, ker se vsakemu lahko kaj takega zgodi. nisem js noen pijan voznik, in tisto je bla izjema od izjem v izjemnih okoliščinah. sam vedno je kul bit pameten če se ne ve, kaj se dogaja po svetu. se ljudem malopreveč bizarne stvari dogajajo, da bi se tle šlo samo za odgovornost državljana.
ok, odgovornost je tukaj pretežno na tebi kot na policistovih ramenih, ker si TI pila in šla vozit in ti ni policaj vlival pijače v grlo.Tukej si pač odgovorna sama, če narediš nesrečo, če koga ubiješ, če karkoli.In prosm, ne zvaljujte krivde, katera bi bla popolnoma vaša na policaje, ker to pač ni njihova krivda.Poleg tega menim in sem skoraj precej prepričana v to, da če bi bila tako mrtvo pijana kot opisuješ, ti sigurno nebi spustili naprej, poleg tega pa bi v tem primeru verjetno še toliko napihala, da bi danes hodila peš

In nehejte bluzit, da se kaj takega zgodi,.a pijete alkohol ponesreč??in greste pol po nesreč vozt al kako?

oslarije!
ja, blo je čisto naključje, če mi vrjameš al ne. in NISEM VALILA KRIVDE NA NBOENEGA, je pa res, da od tistega trenutka, ko te policaj ustavi, on prevzame neko odgovornost zate. ker zakon ni tam zato, ker si je nekdo sprdnu da je, ampak zato, da zaščiti človeka. mislim, da če bi se meni po tistem, ko so me ustavli, kaj zgodilo, bi kr krepko oni odgovarjali, ker so tudi oni kršili zakon. sicer pa ste zgleda tuki vsi po vrsti nepismeni, ker nisem nikjer trdila, da sem po pomoti sedla za volan in da se otepam odgovornosti. sem tudi razložla kaj je za moje pojme problem policajev. če oni mene kot ustavljene osebe ne bi obravnavali kot dreka, potem se ne bi čisto nad ničemer pritoževala. sori k ne nosim petk. in se ne smejčkam, ups sem se zmotla. it's a fact. sicer ste pa čisto smešne babe, zdej meni težite, kot da sem največja kriminalka, medtem ko sem tistikrat prvič pila in vozla in tudi zadnjič, PA NE ZARADI TEGA KER SEM FASALA KAZEN, AMPAK ZATO, KER TEGA JAZ NE POČNEM. malo premislite o tem. da ste se isto odzvale tut na post od angel girl. mislim da maste ve problem. sicer so pa res redki ljudje, k nikoli niso sedli za volan če so kaj spili. tle govorim magari o enem pivu. astra_mv, upam da se tisti stavek s ponosnim razglašanjem o pijanosti za volanom ne nanaša name, ker če se pričakujem opravičilo. brez zajebancije. krjre bedarije pa pišete...
ne bom sploh govorila o brutalnosti policajev v podobnih primereih, ker je moja prijateljica vsa objokana pristala v priporu brez da bi karkoli bla kriva, oni so pa nad njo nasilje zganjali. pa mi dejte povedat, čigava je pol tle krivda. nehte floskule pisat, res.