zakaj se najpogosteje skregata?
- *daddy's girl*
- Komunikatorka
-
- Kofetarica
Zdaj se že dolgo nisva kregala in upam, da bo tako ostalo. Drugače pa sva se nazadnje kregala in sva se najpogosteje skregala zaradi tega, ker sem mu jaz težila, da se ne morem z njim nič pogovoriti. In potem mu težim zakaj je takšen, zakaj me ne more poslušati, ko me nekaj moti, on pa stvari sebi v prid obrača, tako da jaz padem ven kot neka glupača. Že zdaj sem živčna, ko na to samo pomlislim...
Mah priznam, jst pogosto vidim probleme kjer jih ni, včasih si že kr v glavi ustvarim kakšno zgodbico, ki ubistvu sploh ne drži-jp domišljija mi kr dela
. Velikrat sem tud ljubosumna, čeprov puskušam bit čim manj.
Enkrat sva se na morju skregala zarad tega, ker me je moj hotu biljard naučit in jest seveda štor kukr sem, nisem nč znala in sem se sam hihitala tm zravn, dokler ni on popenu, jst sm bla pa pol užaljena zarad tega in sva se čist skregala. Sam sva se tud hitr odkregala oz. pobotala.

Enkrat sva se na morju skregala zarad tega, ker me je moj hotu biljard naučit in jest seveda štor kukr sem, nisem nč znala in sem se sam hihitala tm zravn, dokler ni on popenu, jst sm bla pa pol užaljena zarad tega in sva se čist skregala. Sam sva se tud hitr odkregala oz. pobotala.
^^ŽuŽa
Jaz sem tudi bila ista kot ti, na srečo me je minilo, ker to res nikamor ne vodi.
Moram priznat, da sem jaz vedno tista, ki začne kreg, ampak ne morem dolgo zdržati, pa raje povem, da o tem nočem več govoriti. Prej sem pa se čobala pogosto, ampak nisem zdržala več kot eno uro. Ko sem malce premislila o čem zganjam paniko, sem ugovotila, da sem jaz kriva in sem se opravičila. Na srečo me je izučila in ne delam več problemov po nepotrebnem. Samo še tu pa tam

Jaz sem tudi bila ista kot ti, na srečo me je minilo, ker to res nikamor ne vodi.
Moram priznat, da sem jaz vedno tista, ki začne kreg, ampak ne morem dolgo zdržati, pa raje povem, da o tem nočem več govoriti. Prej sem pa se čobala pogosto, ampak nisem zdržala več kot eno uro. Ko sem malce premislila o čem zganjam paniko, sem ugovotila, da sem jaz kriva in sem se opravičila. Na srečo me je izučila in ne delam več problemov po nepotrebnem. Samo še tu pa tam

-
- Sramežljivka
Ko berem tele odgovore, se spomnem na svojega bivsega. Tud medva sva se skregala zaradi cist brezveznih stvari, najveckrat pa zato, ko je pogledal za kako zensko pa sem mu 100x rekla, da razumem da je moski in da pogleda za kako, ampak naj ne dela tega ko sem jz zraven, on pa neeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa neeeeeeeeeee, nisem, in ni sans da bi priznal
pac moski

mariah napisal/-a:Največkrat zaradi sexa
a logest ješ

pa lubosumje, drgač pa velikrat mojih par dni pred izpitom (matr sm takrt težka), pa moj pms

uf pa kdaj k sva pjana sploh ne morm nasledn dan vrjet zarad kakšne bedarije sva se kregala. enkrat sm se v lokalu zgovarjala s prjatlco, in pol mi neki razlaga fnt, pa mu rečm, sam mal počak in pol mi je zameru da zanga ni časa