zakaj se najpogosteje skregata?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
ANGELgirl
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ANGELgirl »

Ponavadi zato, ker se en neki heca, pa drugi preveč resno vzame..
Kdor o sreči samo sanja, naj se ne čudi, če jo bo prespal...
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

Ponavadi zaradi nestrpnosti, neposlusnosti in otezenega sprejemanja mnenja drugega. Ampak se uspesno uciva :lol:
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

dons se bova zarad glupih slik nagih bab
Uporabniški avatar
*daddy's girl*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *daddy's girl* »

Zaradi ljubosumja(večinoma z njegove strani),ker kr misli da me more skos nadzirat ipd.,zarad moje in njegove trme,kadar se kdo kej heca pa pol drugi zares vzame,kšn slab dan ipd.,..največkrat bedarije :)
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Lorelai20 napisal/-a:Uh, ne spomnim se, da bi se kdaj skregala zarad njega. Dejansko vedno js neki čist bednega vzamem smrtno resno, sm pol "užaljena" in zarad trme no way da bi odnehala :roll:

Točno tako je tud pri nama ...
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

Zdaj se že dolgo nisva kregala in upam, da bo tako ostalo. Drugače pa sva se nazadnje kregala in sva se najpogosteje skregala zaradi tega, ker sem mu jaz težila, da se ne morem z njim nič pogovoriti. In potem mu težim zakaj je takšen, zakaj me ne more poslušati, ko me nekaj moti, on pa stvari sebi v prid obrača, tako da jaz padem ven kot neka glupača. Že zdaj sem živčna, ko na to samo pomlislim...
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Mah priznam, jst pogosto vidim probleme kjer jih ni, včasih si že kr v glavi ustvarim kakšno zgodbico, ki ubistvu sploh ne drži-jp domišljija mi kr dela :D . Velikrat sem tud ljubosumna, čeprov puskušam bit čim manj.
Enkrat sva se na morju skregala zarad tega, ker me je moj hotu biljard naučit in jest seveda štor kukr sem, nisem nč znala in sem se sam hihitala tm zravn, dokler ni on popenu, jst sm bla pa pol užaljena zarad tega in sva se čist skregala. Sam sva se tud hitr odkregala oz. pobotala.
Uporabniški avatar
Foxy-lady
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Foxy-lady »

^^ŽuŽa :lol:
Jaz sem tudi bila ista kot ti, na srečo me je minilo, ker to res nikamor ne vodi.
Moram priznat, da sem jaz vedno tista, ki začne kreg, ampak ne morem dolgo zdržati, pa raje povem, da o tem nočem več govoriti. Prej sem pa se čobala pogosto, ampak nisem zdržala več kot eno uro. Ko sem malce premislila o čem zganjam paniko, sem ugovotila, da sem jaz kriva in sem se opravičila. Na srečo me je izučila in ne delam več problemov po nepotrebnem. Samo še tu pa tam ;)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

Mi2 se ponavadi kregava ker hočeva oba imeti prav, pa včasih dobim js kakšen napad ljubosumja pa mi nič ni prav in si predstavljam najhujše stvari + nočem da bi mi kakšno stvar pojasnil, ker sem si jo v glavi že sama in potem bolj malo verjamem,.. :D Pač no, za čist brezvezne stvari ponavadi.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Medva z bivšim sva se največkrat zaradi časa. ker ga on skoraj nikoli ni imel! :x
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

Največkrat zaradi sexa :?
miss sunshine
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a miss sunshine »

Ko berem tele odgovore, se spomnem na svojega bivsega. Tud medva sva se skregala zaradi cist brezveznih stvari, najveckrat pa zato, ko je pogledal za kako zensko pa sem mu 100x rekla, da razumem da je moski in da pogleda za kako, ampak naj ne dela tega ko sem jz zraven, on pa neeeeeeeeeeeeeeeeeeee pa neeeeeeeeeee, nisem, in ni sans da bi priznal :roll: pac moski
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

mariah napisal/-a:Največkrat zaradi sexa :?

??? :eek:
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

mariah napisal/-a:Največkrat zaradi sexa :?

a logest ješ :) midva sva se tut zarad tega.
pa lubosumje, drgač pa velikrat mojih par dni pred izpitom (matr sm takrt težka), pa moj pms :D ma kr težim neki, sj zdej me kr pusti pr miru.. jest sm pa še bl živčna k bi se kregala pa se sploh noče, :D

uf pa kdaj k sva pjana sploh ne morm nasledn dan vrjet zarad kakšne bedarije sva se kregala. enkrat sm se v lokalu zgovarjala s prjatlco, in pol mi neki razlaga fnt, pa mu rečm, sam mal počak in pol mi je zameru da zanga ni časa :D in je šou kr dam.. jest pa ob treh ponoč do nega, pa kr zvonila sm, pa mat negova odpre v gatah, pa jest vprašam. a je luka doma? :D kva me je čudn gledala, pol pa on pride vn, sm pa jest zamerla k je šou.. nasledn dan se pa pol smejeva kvaj bla fora. ah on ne sme pit redbul vodke, jest pa pira ne
mariah
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: za ovinkom

Neprebrana objava Napisal/-a mariah »

^^ sem jih jemala, pa sm nehala.
Drugače pa je dolga zgodba.
Odgovori