Petarde

Od družabnih iger; izbiranja daril, verzov in glasbe;
pa vse do mega koncertov in zabav
Odgovori
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Petarde so metanje dnarja stran. Kupiš 1kg karbita, najdeš en odslužen gasilni aparat in pokaš en teden za 5eur... :twisted:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
freaky
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a freaky »

Ma js bi jih kr prepovedala. Mene je vsako zimo (oz. v času praznikov) strah, da mi bo petarda direkt na noge (al pa kam drugam) padla in mi bo kj raznesl. Ne vem, zakaj ne morjo to delat nekje čist na samem, de ne ogrožajo drugih ljudi. Pa tut js ne vidm smisla v tem, da plačaš, da pol neki poč :roll: No, nekateri pač v tem uživajo :) , men je pa to čist mim.
How many years can some people exist before they're allowed to be free?
The answer, my friend, is blowin' in the wind.
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

najbolj žalostno je pa to, da velike verige trgovin (tuš in podobni) porabijo veliko oglasnega prostora v svojih letakih za pirotehnična sredstva!

jaz bi jih prepovedal, rakete bi dovolil spuščati le za to usposobljenim podjetjem, petarde bi pa odpovedal.

pa ponovno upam, da bo kakšnemu kretenu kakšna v roki eksplodirala! :evil:
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

js že od malega ne maram petard, še nikoli nisem nobene pržgala.na živce mi gre k eni so tko fuknjeni pa ti kr pod noge mečejo pa dol z balkona :stupid: . en moj sošolc z osnovne je naredu kao neko petardo doma in mu je v roki eksplodirala in ma zdej na tej roki sam 2 prsta.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Dead_kid
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dead_kid »

Mislm, men je useen nej jih mečejo. Na živce mi gre sam to, k grem s psom vn, pa jo tm en 50m stran pržge.Ma dj no! Alpa lansk let, k jo je en mojmu psu pod gobček vrgu (mami je šla nič hudega sluteč v trgovino in ga je zunaj pustila), očividci so ji pol povedal, da jo je povohu, pa ga je en stran potegnu. In je tistga, ki jo je vrgu šla prjavt na policijo. Gooo mami! Mislm take bi pa sam ubila alpa bi njemu pržgano petardo dala v usta! Sicer pa uni k se s tem igrajo, kot sm že rekla nej kr se, konc koncev lahko njim v roki eksplodira, ne meni. Je tvoje življenje, če se ti zdi, da boš z eno roko živel enako kvalitetno kot zdaj, potem kar!
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
mirella
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a mirella »

joj zjutraj sm sedela v čakalnici pri zdravniku... ko je ena počla sm se v sekundi zbudila :? i hate them... včasih se tko ustrašim :S
Life is not the amount of breaths you take,
it's the moments that take your breath away.
Uporabniški avatar
tinca987
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: celje-šentjur

Neprebrana objava Napisal/-a tinca987 »

jaooo te petarde to je pa res ena stvar ko jo fulll sovražim :motz: :evil: res jih ne prenesem...in ne vidim v čem je bistvo teh petard...mogoč sm preveč blont da bi razumela ampak vseen...pač pokne kai pa pol?jeeej vsi so srečni...like not! :angry:

aia pa še to..boge vse tiste živali ko morjo to pokanje poslušat,pa so zarad tega čist prestrašene... :<
Flammable
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Flammable »

Sovražm petarde!
Glih učeri k smo ble z prjatlcami v mestu sta za nami hodila dva tmala in neki metala petarde u ns, tekle smo k ene kure, da nebom res počas hodila in čakala da mi raznese petardo tm pred frisom!!

Pa še moj bogi mačk k kr beži in se skriva v omaro k jih mečejo pred blokom :roll:
1,2,3,4 tell me that you love me more..
LARIKA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a LARIKA »

Danes ni veliko manjkalo pa bi enga mulca tko zbila :motz: ker je v kanto za smeti vrgel petardo, okoli pa veliko psov, ker so imeli reševalci trening, jaz pa sem bila s svojo psičko na sprehodu.
Takim bi jaz petardo vrgla v gate, pa naj jim jo tam raznese.
Ženske moramo biti lepe, da nas moški ljubijo, in neumne, da lahko ljubimo njih.
Coco Chanel
Uporabniški avatar
kepka
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a kepka »

OK, vse se sekirate zaradi psov in mack - ampak je lahko se huje: starejsi obcani, ki ne slisijo in jim prileti ne vem, v kapuco ali mali otroci, ki jim lahko petarda poskoduje sluh, al pa prleti petarda po nesreci v otroski vozicek (recimo). :help:

Razumem rakete za novoletni vecer, ker so lepe in pricarajo neko romanticno vzdusje, ampak tega, da nekaj poci in je ful zabavno pa ne razumem. Zabava za rajo? Najbrz.
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
Uporabniški avatar
Sessa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Maribor
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Sessa »

zakaj tega bolj strogo ne primejo?
Uporabniški avatar
Nita*
Debatorica
Debatorica
Kraj: **lost in my world**

Neprebrana objava Napisal/-a Nita* »

hjoj petarde. preprosto mrzim jih. kaj je v tem pokanju zabavnega?! :willnicht:
Uporabniški avatar
_*lunca*_
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a _*lunca*_ »

mogoč to, da lahka kot posledica ostaneš brez roke...al pa da si opečen...a pa da poškoduješ ljudi, ki jim gre to na živče :D ....sej jz se tut sprašujem zaka sploh to delajo...oz. zaka to sploh prodajajo in proizvajajo...ko res nimaš od tega čist nč kot, da pokne...al pa da se ti kej naredi....
rakete so oky...maš vsaj neki od tega...čeprav lahka tut kej nardi... :?
I don't have love to share and I don''t have one who cares...I don''t have anything since I don't have you
me,myself&I
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a me,myself&I »

Jst se jih bojib. Pa tut če sem not in zunaj poči, skočim. Lahko bi živela tut ez raket, ampak ok...
Problem je v tem, da nima veze kje pokaš, ker si vedno v bližini živali, ki jih je strah.
Zdj me pa še nekaj zanima: Komu je prepovedano metanje petard? Pred 24.12., sicer pa mladoletnim? Kaj lahko narediš, če vidiš mulce metat petarde oz. kogarkoli izven dovoljenega časa? Pokličeš policijo?
Uporabniški avatar
bambina x
Debatorica
Debatorica
Kraj: mb

Neprebrana objava Napisal/-a bambina x »

jaz jih pa mečem. . .včasih.. . . okol teh praznikov . mam pa že eno škatlo menda 4 leta. . . tak da si lahko predsavljate, kak jih mečem.. . včasih pa kero vržem, ko se spravijo potepuški psi na našega, ki je na ketni in se ne more tak branit, ko ga oni napadejo. takrat pa jo vržem, ker drugače ne moremo spravit teh psov narazen. na srečo se pa pri nas to ne dogaja, da bi froci metali petarde ljudem pod noge. . ampak. . kak že pravijo.. ne hvali dneva pred nočjo. . . bomo vidli, kak bo letos. . . .

lp
"so tell me, do you have someone special in your life?"
"yes, I do. . . me"
Odgovori