netline napisal/-a:Eni ob tem lahko odmislimo čustva ljubezni, nekateri ne morete. Ne se sedaj jeziti na nas, ki to lahko storimo, češ da smo manjvredni in ne vem kaj še. No, tudi to, da popolnoma odmislimo čustva ni res. Čustva so, so močna, vendar drugačna.
Mislim neverjetno...Zdaj me pa že enostavno jezi, pa kaj za vraga se
počutite tako ogrožene, da take klamfate???
Če ne bom že tretjič napisala, da mi je popolnoma vseeno, kaj kdo počne, da ne obsojam nikogar, da zgolj povem svoj pogled na zadevo, ki izhaja iz moje lastne subjektivne resnice, ki je verjetno pogojena z moji lastnimi izkušnjami in čustvovanjem????
Iz mojega popolnoma nedolžnega razmišljanja ste izluščili samo, da obsojam, da špekuliram, da vas imam za plitke...
Ko je žival ogrožena, se brani z napadom. Ko se človek počuti ogroženega, se sproži obrambni mehanizem. In če bi bili vi, svingerji, tako zelo prepričani v dobro tega, kar delate, se ne bi na tak način branili kot se recimo brani in zagovarja Alwaleed.
Primer : jaz recimo nisem verna. Pa mi je že marsikdo ki je veren, skušal povedati, da to ni ok, da on pa je veren in da mu to daje smisel v življenju itd... U redu, super, sprejmem njegovo mnenje. Ampak da bi se pa tako branila in zagovarjala zakaj je dobro biti neveren in ga obsodila, da me ima za plitko... Halo? Jaz sem prepričana v to, kar sem, jaz vem, zakaj delam tako kot delam in zakaj za vraga bi morala nekomu zagovarjati in braniti moje "neverovanje"????
Vi, zapriseženi svingerji (no saj vemo na koga leti), pa opažam, da enostavno postajate to, kar so črnci v Ameriki -ogroženi zaradi začetnega rasizma, ki so ga belci zganjali do njih, ga sedaj zganjajo sami, in še tiste belce, ki jim želijo dobro, blatijo, češ da jih itak ne marajo, ker so črni!
Oprosti Alwaleed za te besede ampak resnično si ne bi mislila, da bi se nek tako izobražen in razgledan človek, kot si baje ti, tako obnašal.
No sicer se pa ne mislim več prerekat, uživajte še naprej.
lp