*melby* napisal/-a:Jst tud čakam na 20 jurčkov ... morjo čim prej pridt. Itak zdej najprej unim pošiljajo ki majo za plačat
Ma to sploh ni res, jaz same take popznam, ki so že dobili vrnjeno.
Pri nas doma smo 4, od tega smo dobili 3 vrnjeno, mama pa za plačat - vsi na isti dan, prejšnji petek.
Jst sm učeri klicala na našo davčno (Domžale) in je preverila, ali je z mojo vse ok...NI... Sm rekla da kva je pa lahk narobe če sm itak od študenca izpisek dala zravn...pa je rekla, da je možn, da je servis narobe čez let odvaju in zdaj neki usklajujejo...in nej pokličem julija...tko da mi je vse dol padl, da bi bil keš izplačan do 15.7. ko grem na dopust....
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
Najbolj žalostno je pa to, da še sami ne vejo kako in kaj...
Zavezancem, pri katerih se napovedani in kontrolni podatki ne ujemajo, bo davčni urad poslal pisno vabilo, naj se zglasijo na pristojni davčni izpostavi
Ja in kaj jim bom jst tm lahk pomagala? Jst hočem točno tolk nazaj kokr jim je ŠS odvedel in me ne zanima nič drugače....krneki no...
_______________________________________ Strawberries cherries and an angel's kiss in spring, my summer wine is really made from all these things...
bad_girl napisal/-a:Najbolj žalostno je pa to, da še sami ne vejo kako in kaj...
Zavezancem, pri katerih se napovedani in kontrolni podatki ne ujemajo, bo davčni urad poslal pisno vabilo, naj se zglasijo na pristojni davčni izpostavi
Ja in kaj jim bom jst tm lahk pomagala? Jst hočem točno tolk nazaj kokr jim je ŠS odvedel in me ne zanima nič drugače....krneki no...
ma ja res... jst tud še nism dobila te kurčeve dohodnine čeprov menda spadam med tistih redkih 7%, ki dobivajo samo plačo (brez kakih drugih dohodkov) in naj ne to ne bi bla prov velka znanost prov napisat... mislm res mi ni jasno kva je lohk blo pr moji napovedi narobe ... v rt nej si vtaknejo tiste svoje kontrolne podatke... zakva mormo pol sploh odajat dohodnino če majo oni tkoaltko že vse podatke
A obstaja še kdo tak, ki ni dobil dohodnine nazaj? Moja mami še zmer čaka pa al se men sam zdi al je bil rok za vsa izplačila 31.7? Po vseh izračunih bi mogla dobit nazaj sam ni ne duha ne sluha o tem - jest pa fotr sva pa že kuj junija dobla.
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.