Držanje za roke

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

Jest ga zlo rada držim za roko, ker mi je to res lepo in rada pokažem kakšnga fletnga fanta mam :)
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Meni je ful všeč držanje za roke, še posebej s prepletenimi prsti. Daje mi občutek povezanosti in intimnosti. Pa še okolici s tem sporočam da je samo moj. :razz:
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Torej gre ubistvu za oznacevanje terena.
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Js nimam potrebe, da bi se s partnerjem non stop za rokce držala, kar pa seveda ne pomen, da se ne.

Najbol butaste so mi une fore, k se dva ne spustita niti takt, k moraš jt slučajno lih umes :? . In pol se gremo uno vrčeusko foro "hoje pod mostom". Prosm vas.

Kadar pa se, se pa gotou ne zarad tega, da bi dajala mimoidočim neznancem vedet, da je moj :gruebel: . Če se ga bo pa spraula ena pecat, kr bo misnla, da je sam kolega, mi bo pa sploh zabauno :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
Tinki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Tinki »

Zlo pogost se drživa za roke. Ne vem, iz navade... Ko greva iz stanovanja ena roka avtomatsko poišče drugo. Midva imava roke vedno prepletene, mogoče zato, ker se nama zdi, da pripadava drug drugemu.
Uporabniški avatar
godnessa
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: lj

Neprebrana objava Napisal/-a godnessa »

jst se tud z mojmo večino cajta med sprehodom al pa kako drgač držim za rokce. iz enga samga razloga kot sm prebrala zgoraj i am in love :D .
mislm da ne gre za to da bi vsi ostali vidl da sva par, da je zaseden, ampak ker se tako jst počutm kokr da sm njegova. če pa bi se mi slučajno zgodl da bi bla kaka punca preveč prijazna do mojga, pa mislm da se nebi končal pr držanju za rokce :D
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objava Napisal/-a rammsteingirl »

tut men držanje za roke res veliko pomeni. s tem dokaževa, da se mava rada in da naju v družbi ni sram pokazati, kako se imava še zmeraj lepo. :love:

res si ne znam predstavljati, kako bi blo, če se ne bi več držala za roke. pa fajn mi je, ker si dokaževa s tem tudi, da swa samo en od drugega in se tega ne sramujeva.

ne vem, res je en tak lep znak ljubezni. skos čutiš svojo ljubljeno osebo, ko jo držiš. tak neprestan stik, al kako bi temu rekl :D

uglavnem, neki res lepga, kar bi pogrešala.
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

zato ker se pač fajn počutima tk. pa vsi vidijo kk se mama rada da pač nisma kr tk ena dva ko pač hodima okrog po mesto:P joke :)
Uporabniški avatar
Vojcha
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Vojcha »

rada se ga dotikam...zato ga moram vedno držati za roko...s tem pa po eni strani pokažem:back off, he's mine! :cool:
gregalina
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: toti Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a gregalina »

Tut midva se zmeri drživa za roke, če grema kam. Pa tut včasih, ko ležima v postli in gledava tv.
Ful lepo mi je videt stare parčke, ki se še držijo za rokce! Tut ko se moja starša primeta, ko gremo kam, sem prav vesela, ko ju je tak lepo skupaj videt.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

rada ga držim za roko, ker mi je všeč biti v fizičnem stiku z njim. da bi pa s tem kazala, da je moj in samo moj, se mi zdi pa malo patetično.
ene ženske se res ne zavedajo, kako smešno izgledajo, ko na žurki/v kafiču/na fitnesu privihrajo do svojega tipa, ki se pogovarja z drugo punco in se mu obesijo okrog vratu. đizs, sej ni polbog, da bi ga vse hotele imet :roll:
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

no ja, jst pač vem, da bi popizdila, če bi mi tip tako posesivnost zganjal, zato je tudi jst ne. bo že sam bejbi povedal, da je zaseden.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

To je pa tudi res. Vsak tip, ki ima v glavi pošlihtano glede teh stvari, bo "vsiljivki" sam dal na znanje, da ni več prost in da pride v poštev samo za pogovor ipd.
succubus
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a succubus »

mene bi moj kar cel čas držal za roko. ni da ni momenta, da me ne drži. in to je lahko ful nerodno oziroma neprijetno. se spomnim, da sva šla enkrat na pogreb in ko je blo konec me je kar prijel za roko. meni se to ni zdelo primerno situaciji in sem roko kar iztrgala iz njegove :D in ga še pogledala v smislu WTF? on pa kar, pa saj je konec. :roll: pa tud mojim doma ne paše če me drži za roko, al pa me cel čas poljublja al drži okoli pasa itd. ne vem, odvisno od situacije. saj je lepo, ampak meni se ne zdi primerno za vsako situacijo. pa tudi če me enkrat ne bi držal za roko še ne bi pomenilo, da nisem njegova al on ni moj, pa tudi drugim bi dala vedeti, da sem zasedena, če bi kdo kaj gnjavil (če pač on hoče s tem vsem sporočit da sem njegova)
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

..
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 07. Dec. 2010 18:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori