Playboyeve zajčice
-
- Cosmopsiho
- miss independet
- Sramežljivka
men je to tko debilno da se zdaj vsaka(znana oseba)mora slikat za playboy če drugače ne more "uspet".. mislim
mislijo da bojo zdej kaj "bolj slavne" če pokažejo joške v playboyu
pa skor vsaka missica je pevka al pa se slika za playboy..katastrofa

krade mi cesta, kradu mi te ljudi..svako pomalo od osmjeha tvog posudi..
Cute ... velik je takih, k se ne sramujejo svojga telesa, sam to še ne pomen, da se bodo zato šli slečt za cajtng.
Drgač pa, odkar sm vidla Suazno iz BBja u Playboyu verjamem u use čudeže retuširanja. In ne verjamem u popunost tle prkazanih geštelou.
Use se zradira, nariše, oduzame, doda, sebe čez tri strani si nalimaš na steno spalnce pa si zutri, k ustanš rečš, uuu, kaj je huda tale gor, js bi mela tut tako rit ... in pol spijš kofe in se zaveš, da na steni visiš ti.
Drgač pa, odkar sm vidla Suazno iz BBja u Playboyu verjamem u use čudeže retuširanja. In ne verjamem u popunost tle prkazanih geštelou.
Use se zradira, nariše, oduzame, doda, sebe čez tri strani si nalimaš na steno spalnce pa si zutri, k ustanš rečš, uuu, kaj je huda tale gor, js bi mela tut tako rit ... in pol spijš kofe in se zaveš, da na steni visiš ti.

Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Men je pa Misa bla ful lepo nalicena v Playboyu, tko da mi je bla clo lustna, pa mi drgac niti slucajn ni usec. Josk raje ne bom komentirala, je ze bejbika dovolj povedala
Se mi pa zdi, da ma Playboy cist prenizke kriterije za bejbe, ki jih razgali. Ne vem no, ni treba cist usako dat not, k se je prpravlena slect
Men je se zmer bla najboljsa Osenarca, bla bi mi tud Groharca, sam mi njeni joski niso usec.
Najbolj mim mi je pa definitivno Klara Rozina
Postavo ma dobro, to je pa tud use.

Se mi pa zdi, da ma Playboy cist prenizke kriterije za bejbe, ki jih razgali. Ne vem no, ni treba cist usako dat not, k se je prpravlena slect

Men je se zmer bla najboljsa Osenarca, bla bi mi tud Groharca, sam mi njeni joski niso usec.
Najbolj mim mi je pa definitivno Klara Rozina

You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
Uh meni je pa tolk antipatična..nekak mi ne potegne ne njen obraz, ne postava...ful je taka resna...nevem no
in že to dosti pove...da po forumih je, ko se je začelo glasovanje za PMOY obljubljala nevemkake plakate, limala na forume doma narjene naked in pomankljivo oblečene fotke in tako dalje...ko se je glasovanje zaključilo ni blo ne duha ne sluha o kakšnem plakatu niti nobenih fotk več. Kakšno naključje a
Tako da ja, vsaka ki bi limala svoje doma narjene nage fotke po forumih na netu, bi verjetno dobila kak glas več
In Sanja in vse ostale, ki so bile kandidatke.
Samo da se one niso šle tolk nizko spuščat kot se je ona. Samo ji (na njeno žalost in moje veselje) ni pomagalo

in že to dosti pove...da po forumih je, ko se je začelo glasovanje za PMOY obljubljala nevemkake plakate, limala na forume doma narjene naked in pomankljivo oblečene fotke in tako dalje...ko se je glasovanje zaključilo ni blo ne duha ne sluha o kakšnem plakatu niti nobenih fotk več. Kakšno naključje a

In Sanja in vse ostale, ki so bile kandidatke.
Samo da se one niso šle tolk nizko spuščat kot se je ona. Samo ji (na njeno žalost in moje veselje) ni pomagalo

If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.