dnevi v tednu
-
- Kofetarica
najboljši definitvno sreda, kaj vem zakaj, odkar se spomnim smo meli v šoli (oš in sš) takrat najmanj ur in najbolj izi predmete, po teveju so ble same dobre nanizanke (ally, csi ...), pa ravno tak vmes je, ko si še malo pod vplivom prejšnjega vikenda, na vidiku pa je že nov;
hja, ukinla pa bi nedelje, ker so totalno bedne. ne morem si pomagat, ampak misel na nedeljo me spravi v slabo voljo. ob nedeljah vedno preveč razmišljam in sem cela neka čudna. prokleta nedelje ...
hja, ukinla pa bi nedelje, ker so totalno bedne. ne morem si pomagat, ampak misel na nedeljo me spravi v slabo voljo. ob nedeljah vedno preveč razmišljam in sem cela neka čudna. prokleta nedelje ...
If people can't accept your imperfections, that's their fault.
Rada imam vse dni po četrtku
V petek ponavadi že kujemo plane za vikend, ki se ga po navadi vsi zelo veselimo, še posebej pa zdaj, ko prihaja izpitno obdobje in se že vsi nestrpno pripravljamo na izpite. Najmanj všeč mi je trenutno torek, ker imam na faksu en kup vaj in predavanj, zvečer pa še ponavadi delam.

- _ninchyka_
- Debatorica
- Kraj: *paradiž*
-
- Kofetarica
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 18. Jan. 2010 10:23, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- Miss September
- Debatorica