Zdravljenje mačka
jest sm bla enkrat čist fertik. res tazga mačka nism še mela: in sm šla jest v mcdonalds, na meni.. s kokakolo pa vse.. ej jest sm bla dobra, še glava je ponehvala, tresla se pa sploh nism več. vrjetn maščobe tok nase vežejo alkohol pa to..
pa jest bi prej misnla, da če greš v meka da je pol še huj, sam mi je res najbl pomagal
pa kr tko, k sm šla mem sm začutla, da morm jest.. kr zapasal mi je tko k še nikol
pa jest bi prej misnla, da če greš v meka da je pol še huj, sam mi je res najbl pomagal

-
- Kofetarica
- Kontakt:
Jaz sm se tud enkrat tko cudn zastrupila z alkoholm, pa res nism veliko spila ampak naslednji dan sm pa 3 ure skp samo bruhala.
Vseeno pij vodo al pa kaksen blag caj, da ne dehidriras pa tud ce zbruhas potem ni panike, ker se telo pač puca.
Mene je potem po parih urah minilo in ko sem se še malo naspala, je blo kul.
Vseeno pij vodo al pa kaksen blag caj, da ne dehidriras pa tud ce zbruhas potem ni panike, ker se telo pač puca.
Mene je potem po parih urah minilo in ko sem se še malo naspala, je blo kul.
-
- Cosmopolitanka
-
- Komunikatorka
Jaz se pa trudim zadnje čase piti samo eno vrsto alkoja-npr.vino. Brez da bi mešala. Pred spanjem kozarec vode in naslednji dan sem super. Kot da mačka ne bi bilo. Samo kaj če ne vem kako bo to trajalo..če je pa tako fajn začeti s pivom, potem vinom..ko sem že fajn v njem, pa se mi vedno lušta še žganje...