Mene pa zanima kak je z zdravili. Ponavadi, če sem potovala sem kar svojo potovalno lekarno dala v prtljago k oblekam in kozmetiki (torej NE ročno), pol na letališču na check-in in to je blo to, ko smo prispeli na cilj poštemplali pasoš pri cariniku pol vzeli prtljago in šli z letališča.
Zdaj za ZDA je pa mal drugače menda, ajde vse enako kot prej glede letališča iz katerega potuješ me pa zanima pol na cilj ko prispeš na letališče v ZDA, kolko sem slišala je potrebno pač vse tiste papire izpolnit (že pred potovanjem pa pol še na letalu oz. tam pri cariniku)... zanima me kako je s prtljago tisto ki ni ročna, se še v ZDA enkrat pregleda je potrebno odpirat še kaj gor posebej takrat ko dajaš prstne odtise in ko te slikajo al še takrat nimaš niti tiste prtljage pri sebi? Nisem še veliko potovala pa nevem ravno kako poteka vse skupaj še posebej za v ZDA in če grem za dalj časa ker imam neke zdr. probleme bi vzela pač mal več zdravil in ne bi rada ravno, da me obtožijo tam da kaka mamila tihotapim
Načeloma kolk sem mal po forumih brala niti ne komplicirajo nekaj preveč dokler ni nekih utekočinjenih itd... Pa še takrat če imaš utokočinjeno kaj (npr. parfum, tekočino za leče) itak nič ni narobe, če je v kufru spodaj v letalu med ostalo prtljago.
Yada, yada, yada...