1. del: Ja, mislim, da brez problema spustim nove ljudi v svojo družbo. Ne maram zaprtih krogov, kjer ni prostora za še koga. Rada sem tudi pobudnik, da se še koga novega vključi. Uživam v spoznavanju novih ljudi in kovanju tesnih stikov. Verjetno tudi zato, ker načeloma hitro berem ljudi in ko začutim pristno energijo, se mi zdi škoda, da bi ljudi odrivala stran. Zdaj če to pomeni tudi, kako hitro z novimi ljudmi delim stvari iz privat življenja, sem verjetno nekje na sredini. Ne spuščam se pa v debatiranje o ranljivih temah kar z vsakim, ki mi je simpatičen, temveč pustim, da to pride s časom, recimo po nekaj mesecih. Razen če prijateljstvo nastane spontano ravno zaradi debatiranja oz. izmenjavanja mnenj o določeni temi. Ena stvar, pri kateri sem še bolj previdna, pa je, kako hitro koga povabim k sebi domov.
2. del: Če govorimo o tesnih prijateljstvih potem je zadnji dober prijatelj v mojem življenju nekje pol leta.
--
Delaš kaj na svojem pasivnem dohodku in v kakšni smeri? Če ne, imaš kakšno idejo, kje boš začel/a? (recimo delnice, kriptovalute, online biznis itd.?)
But if thought corrupts language, language can also corrupt thought. (George Orwell)