One night stand fail, drugič

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Picatinny
Picatinny 1. stopnje

Neprebrana objava Napisal/-a Picatinny »

CorrectionPen napisal/-a:
bibuba napisal/-a:
Picatinny napisal/-a:Predlagam sestanek bibube in CP... :D

hehe sem takoj za, me ful zanima če je res tako slab za pogledat kot sam misli da je - glede na to da mu je od cele zgodbe najbolj padlo v oči to, da je bil tip ful fletn mora met hudo ranjeno samozavest :P

Uf zelo teško, ne bi rad riskiral anonimnosti.

Imej masko, razen če se bojiš, da bi identificiran po zelo majhnem tiču... :twisted:

Saj možno, da se v bistvu zajebavaš, pa vseeno...pokaži malo jajc :cool:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

CP, daj, malo več samozavesti, pa čimprej eno rukni. Boš videl, kako zelo neposebne so te ženske, ki ti delajo frustracije. Boš videl, da je v bistvu seks edino, kar ti sploh lahko nudijo.

To morš dat skoz, d aboš šel level višje: kako najti eno, ki te bo res razumela. To je pa malo težja naloga, ker takih žensk v diskaču skoraj zagotovo ni.

Ko boš v mojih letih, se boš svojim sedanjim problemom smejal.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

^^ Daj, Džeki ... žensk, ki ne bi zmogle dojeti tipa kot je CP, je pa precej malo ...

Sicer pa jaz še vedno trdim - predvsem, ker se je mojim argumentom CP zadnjič srečno izognil - da je za ONS pomembno zgolj to, da te oseba privlači. In to pomeni za različne ljudi različno stvar ...
*Žuža*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Žuža* »

*Abby** napisal/-a: Sicer pa jaz še vedno trdim - predvsem, ker se je mojim argumentom CP zadnjič srečno izognil - da je za ONS pomembno zgolj to, da te oseba privlači. In to pomeni za različne ljudi različno stvar ...

:top:
Life may not be the party we hoped for, but while we're here we should dance.
Odgovori