obsedenost z spolnostjo?

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a jurre »

s0nckic4 napisal/-a:???

resno? na svetu je še preveč živečih vojnih zločincev in resnično slabih ljudi. ampak ti meniš, da si najslabši človek na svetu?? ker?

Glede na zaničevanje osebnosti v tej temi od drugih očitno res. Če nekdo take piše o tebi je to pač potrditev da si nula in ničvrednež.
Eckhart
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Eckhart »

Zbrisano.
Zadnjič spremenil Eckhart, dne 14. Mar. 2013 21:34, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

Pa daj, nehi se mi jokcat.

Nisi ničvrednež, si pa jokica.

Abubu bibu.

Tukaj delaš celo štalo ker ga še nisi namočil, in da te drugi zajebavajo ker še nisi..am, a ne bi raje potem rekel da si že in imel mir!?

Zakaj k***c bi šel to sploh razlagati okoli!?
Isto kot da bi videl bele zajčke povsod, pa rekel soldevcu: "ej model, jaz povsod vidim bele zajce".

Tvoj problem je da kompliciraš, in če misliš da ko da ženska noge narazen da ven posveti barvna svetloba ki te zaslepi, in se naslednji dan zbudiš nag in spremenjen...ne, sex je zabava in sproščanje in ko ti drugi nabijajo da pri 40ih sexajo kot kakšni 20 letniki, japajade.

Problem je v tebi, pasivnost in jokcanje ti nikamor ne pripelje..namesto da greš k psihologu za sex, pojdi zaradi jokcanja.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

V bistvu iščeš potrditev od ostalih forumašev, da si nula, da boš potem imel izgovor, da se lahko dalje smiliš sam sebi.
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a elektrobum »

Ženske / punce / dekleta / fanti --->
dobri ste da sploh zdržite besedno zraven
toliko kot ste mu razlagali / dopovedovali ..
Svojeglav je...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
Uporabniški avatar
Eući*
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Eući* »

prvo kot prvo bi mogu bit hvaležen, da se tok ljudi potrud pa uzame čas, da ti pomaga, odpre oči ... sm kaj, ko je to res odvsino od samega človeka in njegovega doživljanja in pogleda na svet. Tvoj je tak, pač zame čudn, sploh pa zato, ker zarad tega trpiš samo ti. In ne ,ni res, da je človek, ki se spreminja brez hrbtenice...od kod to ?? Pač pa so pozitivne spremembe seveda zgolj dobrodošle in polepšajo življenje ....zato pa se upraši kaj je tvoj cilj, namen kokrkol....če je tvoj edini smisu poseksat čim več žensk, kar je zelo žalostno, potem pa deli na tem ane, da boš srećen in boš izpolnil svoje poslanstvo al neki.
Upampa, da si zdej spoznau, da imamo nekateri druge vrednote, ki so za samo življenje veliko pomembnejše... Niso vsi isti kot ti, če mogoče neveš,...sploh pa kako veš, da si zaradi tega nesrečen, trpiš, če pa sploh še izkusil nisi spolnega dela življenja. In to je res samo en del, nikakor pa ni vse, kar šteje in pomeni.
Optimist: Person who travels on nothing from nowhere to happiness. :)
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a dot »

rokerca napisal/-a:V bistvu iščeš potrditev od ostalih forumašev, da si nula, da boš potem imel izgovor, da se lahko dalje smiliš sam sebi.

Očitno res, druge možnosti itak ne dopušča :?

___
Drugače pa - bolan :wink: Tisti 'a' izpade pri ženski obliki (kot nekateri nepravilno zapisujejo bolana), pri moški ne.
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Eckhart napisal/-a:
jurre napisal/-a:
Eckhart napisal/-a:A lahko prosim v detajle razložiš kaj je tisto kar te preganja iz preteklosti, da bomo vsaj vedli točno za kaj se gre?

Saj pa celo temo o tem pišem v skoraj vsakem postu...

carrie
Sem športal dolgo časa, ampak enkrat spoznaš da je to samo otročarija, da je edino važen seks in odnosi s puncami v življenju. Tudi če je res glede razvajenosti (čeprav nisem nikoli imel materialnih stvari), je to samo potrditev da je konec. Taka oseba pač ne more bit enakovredna.

Če bi lahko izbiral, se itak ne bi hotel roditi...

Ja in.. a to je to al kaj? Dej se zresen no. To niso nikakršni problemi, to je vse samo v tvoji glavi.
Evo! Poglej si to.. skos neki zatrjuješ da imaš svojo hrbtenico a istočasno dovoljuješ enim tipom srednjih let da ti narekujejo kako živeti življenje. Pa koga briga kaj si mislijo bodoči zapečkarji kateri visijo za šanki celotne dneve.
Si MOŠKI, odkrij kaj so zate resnične vrednote v tvojem življenju, in se ravnaj po njih. Ne pa pustit drugim da ti narekujejo realnost. Istočasno pa ne bodi zaprt do novih idej, kajti v življenju se tvoja osebnost konstantno nadgrajuje in tvoji pogledi na stvari/vrednote se spreminjajo. SPREMEMBE so del aktivnega življenja, v življenju boš zmeraj rastel in se spreminjal, sprejmi to... razen če si zapečkar, pol boš skos na istem.

jurre napisal/-a:Vidi pa se, da večina ne sprejema drugačnih mnenj in pogledov na stvari.

Povej mi.. a najdeš v tem stavku sam sebe?

To niso nobeni zapečkarji, ampak ljudje ki imajo urejene družine, so pa pač uživali mladost kot je potrebno. Tu ali tam si privoščijo tudi kakšno varanje, ampak to dela tričetrt tistih ljudi od 30-40, ki še dovolj dobro zgledajo. Kdor trdi nasprotno, še ni delal v kaki tovarni ali kje med maso ljudi.

Na podlagi česa ne sprejemam drugačnih mnenj? Sem komu rekel, da nima prav? Da je njegov pogled napačan ali bolan? Ne. Vsakemu dopuščam svoje mnenje, to pa ne pomeni da ga je potrebno upoštevat ampak samo spoštovat, kar delam.

Itak ima vsak svoje vrednote in če nekomu paše da ima celo življenje samo par partnerjev, super, samo da je on zadovoljen in srečen in počne kar mu je všeč. Za moje norme je to neizkoriščeno življenje, kar pa ne pomeni da mislim da drugi narobe živijo.

Mislim da ravno tisti ki žalijo ne sprejemajo drugačnih ljudi, ki so reve kot jaz. In če sem jokica pač nisem dovolj dober za ženske. Tudi če bi se sedaj spremenil ne bi bilo nič vredno, ker ti ceno daje preteklost in si zapečaten za vedno.

Še najbolj pa razumem, da se nekdo ne more postavit v kožo in razumet, če ni sam tega izkusil, zato vas razumem. Nihče ne ve kako je če na cesti srečaš sovrstnico, ki super zgleda, ti pa imaš občutek, da vidiš nekoga iz drugega sveta in se zavedaš, da je 10 lig nad tabo in nikoli dosegljiva, glede na to kaj je že vse doživela in tipov dala čez.
browneyes
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a browneyes »

so tud kake debele bajse, tolk stare k ti, al pa še starejše, k tud v lajfu še niso sexale, ker so tolk grde.
elektrobum
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a elektrobum »

browneyes napisal/-a:so tud kake debele bajse, tolk stare k ti, al pa še starejše, k tud v lajfu še niso sexale, ker so tolk grde.

vse je stvar fetiša ;) in če bajsa čaka na deca iz ljubezni da jo bo nažgal .. al zgolj iz užitka ( če je zgolj iz užitka , pol tk ni problem - zgolj kak sex portal )
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

browneyes napisal/-a:so tud kake debele bajse, tolk stare k ti, al pa še starejše, k tud v lajfu še niso sexale, ker so tolk grde.

... in sigurno tudi vsaj ena ali dve takšni, ki pogledata tebe, jurre, in si mislita: omojbog, tale je pa 10 stopenj izven moje lige ...
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

jurre napisal/-a:Nihče ne ve kako je če na cesti srečaš sovrstnico, ki super zgleda, ti pa imaš občutek, da vidiš nekoga iz drugega sveta in se zavedaš, da je 10 lig nad tabo in nikoli dosegljiva, glede na to kaj je že vse doživela in tipov dala čez.

Take so ponavadi glih tako zafrustrirane, kot ti, ker jih kakšen, ki jim je všeč noče, ali pa jih hoče samo za seks.
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rokerca »

jurre napisal/-a:Mislim da ravno tisti ki žalijo ne sprejemajo drugačnih ljudi, ki so reve kot jaz. In če sem jokica pač nisem dovolj dober za ženske. Tudi če bi se sedaj spremenil ne bi bilo nič vredno, ker ti ceno daje preteklost in si zapečaten za vedno.

Žaljenje ni enako realni (v tvojem primeru negativni) kritiki. Očitno sam sebe ponižuješ, na nek način uživaš v tem - malo si mazohista, obenem pa se zavedaš, da to ni prav. Na nek način je to iskanje pozornosti in upanje, da ti nekdo reče "daj, ne govori neumnosti o sebi" ali "nisi nula" ali kaj podobnega. Omenjaš, da ni vredno živeti. Ja, počasi bo treba odrasti - ali boš naredil nekaj, da najdeš svoj smisel življenja ali pa se dalje smili sam sebi.

Nope. Nisi zapečaten za vedno. Lahko se naučiš s tem živeti.
A boš res dovolil, da ti norčevanje sošolcev v preteklosti, uniči sedanjost in prihodnost? To je isto kot da ženska, ki je bila posiljena, zarad enega kretena in ker ne more predelati traume, ne zmore naprej normalno živeti, zabluzi svoj lajf. Patetično.

Btw, zakaj vališ krivdo na druge? Ker jo. Čeprav kao sam sebe kriviš in ponižuješ, tega ne misliš resno in zate so krivi drugi, ne ti sam.

jurre napisal/-a:
Še najbolj pa razumem, da se nekdo ne more postavit v kožo in razumet, če ni sam tega izkusil, zato vas razumem. Nihče ne ve kako je če na cesti srečaš sovrstnico, ki super zgleda, ti pa imaš občutek, da vidiš nekoga iz drugega sveta in se zavedaš, da je 10 lig nad tabo in nikoli dosegljiva, glede na to kaj je že vse doživela in tipov dala čez.

Verjetno se večina res ne more postaviti v tvojo kožo. Poznam osebo, ki je podobna kot ti - zapičil se je v punco, ki je zanj utelešenje popolnosti in čeprav ona nima skoraj nobenih omembe vrednih izkušenj v seksu, jo on dojema kot seksualno boginjo, razmišlja, kako seksa s ful tipi, kako je njeno življenje zaradi tega izpopolnjeno in podobno. Ne ve pa, kakšno je dejansko stanje in da ima ona življenje v razsulu.
Druga oseba, v kateri sem videla del tebe, pa je (27letni) znanec, ki nikoli ni seksal, in njegov edini cilj je poseksat čimveč punc, drugih ciljev v življenju nima (brezposeln, cele dneve samo spi). Ko bo imel dovolj sexa, bo njegovo življenje (baje) imelo smisel. Ne sprejema pa nobene kritike, nasveti so mu odveč, ker je sam najbolj pameten. Punc si ne upa niti ogovoriti.

Aja, congrats, že 9 strani se vrti debata okoli tebe, well done :wink:
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
wasd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a wasd »

jurre, kraljica AWjanja.
jurre
Komunikatorka
Komunikatorka

Rokerca, tvoje mnenje pač, da druge krivim. Ampak ni tako. Sem samo odgovoril na vprašanje, vem pa da sem sam kriv, ker sem pač slabič in reva in to mislim tako. Treba je nosit posledice. Če ti človek nekaj reče ima prav in imaš za vedno znamko na sebi. Nihče si kar tako nekaj ne zmisli. Ni pomembno če je to dober človek ali slab. Si kar te ljudje imajo, lastno mnenje pa ni važno v tem primeru.

Očitno nekateri niste sposobni razumet, da obstaja naravna selekcija. Močni preživijo, šibki propadejo. Če ne bi bilo tako, bi vsi imeli idealna življenja, ki imajo voljo in se trudijo, ampak seveda ni tako. Vsi ne morejo bit srečni. Nekateri pa si zatiskajo oči, da niso šibki, jaz pa vsaj upam priznat da nisem moški. In ni nobeno iskanje pozornosti, ker če bi nekdo rekel da sem bogi, bi to ignoriral, tega ne potrebujem. Niti ni smisel teme bil v prvotnem namenu, da se govori o meni osebno. Ker jaz gledam na vsako stvar iz vidika povprečnega človeka. Ne zanimajo me posamezni primeri in izjeme. Zanima me če je človek privlačen večini ljudi, ne pa če si 5 najboljši na svetu, ker je to samo velika manjšina.
Odgovori