*Abby** napisal/-a:Slovenec: Jaz sama sem prebrala vsaj pet tem, v katerih si odgovarjal z: "Meni se isto dogaja. Jaz sem tudi (bil) nesrečno zaljubljen." Buhuhu. Vseeno mi je, če te ne znam brat in te ne razumem. Jaz sem srečna v svoji zvezi, imam vse, kar si želim in kar potrebujem, imam zadovoljnega in zadovoljenega tipa, ti si pa sam doma, za računalnikom in provociraš in provociraš ljudi na forumu in čutiš noro potrebo po tem, da bi dokazal, da si boljši od vseh na svetu. Pa ne komu drugemu, ampak sam sebi, ker si nesamozavesten, totalno neprepričan vase in od tega zatežen in zakompleksan do te mere, da normalna debata s teboj blazno hitro zapade v reševanje in pogrevanje tvojih, že stokrat premletih težavic. No, jaz imam dovolj.

Am....tudi jaz sem imela potrebo, da bi nekaj 'svetovala' Slovencu, ampak mislim, da sem brcnila v temo. Prav res je tako, kot je sam napisal, ni potrebe po tem, da se ga v vsaki temi, kjer ni on avtor teme omenja, sploh pa ne omenja njegovih 'problemov' (ki to sploh niso) ne njegovega fetiša (kar je že skrajno bolano, da v vsaki temi preberem nekaj o tem).
Ne razumem, kako ne morate, da ga ne bi v kakšni temi omenili? Meni gre to že pošteno na živce. Ne vem ali nekateri ne razumete, da ima vsak svoje mišljenje in možnost, da pove tisto kar misli? Vsi si pač nismo enaki, samo očitno tega ne boste vsi razumeli.
Z zgornjo trditvijo se pa sploh ne strinjam. Sploh ni zatežen in zakompleksan. To smo ga naredili vsi mi, ki smo mu dajali 'nesvete' in kakršnekoli pripombe. In če je rekel da je bil nesrečno zaljubljen, ja jbg pač je bil, tako kot mi vsi enkrat in ni se treba zdaj še 5x pogrezat v njegove trditve.
Pa ne pišem to zato, da bi ga branila, sam mi je pač to na žulj stopilo, ker je forum prav beden ratal v zadnjih dveh tednih, skoz eno in isto!