Klepetalnica

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Heruur »

1st - po mojem strokovnem mnenju je nasprotovanje besedi "vizualen" preprosto jezikovni purizem, ki se ga lahko očita jezikovnim fašistom.

To, da je beseda "videzen" v SSKJ, ki je, mimogrede, že sam zastarel dvajset let, označena kot zastarela, pa veliko pove o njej, ne glede na razlago pomenov.

Skratka, vizualno da, videzno ne, pa če se kdorkoli s Harvarda na trepalnice postavi.

2nd
slovenc79 napisal/-a:da mi paše?? a si ti mal na glavo padla al kaj lol

Ja, ti paše. Ponudil sem ti preprosto rešitev, ki bi ti vzela maksimalno 3 ure, pa še to na žuru, in bi imel mir na forumu, pa je nisi sprejel. Torej ti očitno dovolj godi pozornost, ali te pa moti manj, kot se bojiš, da bi ugotovil, da težava ni v ženskah, marveč v tebi.
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *Abby** »

Pa kaj je Fantin, a ti tudi besedice "NE" ne razumeš? Ne, ne bi mogla biti s tipom, pri katerem bi bilo vse okej, super, popolno, čudovito, AMPAK me fizično ne bi privlačil. Ne bi bila s takim tipom, nikoli in niti slučajno. Ne, ne, ne. Okej? :D

Oh, pa totalen podpis pod Heruurjev post, ki me je prav fino nasmejal. :D
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

jaz sem na forumu da izražam svoje mnenje, kjer ga imam. NE iščem pomoči in nasvetov. saj vseen fajn da ga date, tvoj (horus) je dober, ampak da se pa u vsaki temi ubadate z mano mi pa NE paše :)
hej norci :)
Fantin
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Fantin »

Heruur napisal/-a:Ponudil sem ti preprosto rešitev, ki bi ti vzela maksimalno 3 ure, pa še to na žuru
Njemu pač ni do tega, da bi kar z eno tam. Saj bo, ko bo naletel na tako pri kateri mu bo postalo jasno, da je našel kar je iskal, bo kot neplavalec že premagal strah ter skočil v vodo, pa bo kar bo. :D

*Abby** napisal/-a:Okej?
OK. Se pa vidi kakšno težo igra videz, in to vam dopovedujem že od vsega začetka. Ampak ve še kar naprej da to ni vse, čeprav ima videz vsaj 90% teže pri odločanju, ali bi nekdo bil z nekom ali ne (pa pustimo zdaj obupanke/ce). :D
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Če sem rekel da sam telefonske 3 mora dobit ...

Se mi zdi dokaj nizka cena za lifetime of peace and quiet on the cosmo forum xD
Fantin
Debatorica
Debatorica

Heruur napisal/-a:Če sem rekel da sam telefonske 3 mora dobit ...
Kar pa še ne pomeni, da dobi tudi kaj drugega. :D Telefonsko pa res ni noben problem dobit.
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Y u no get point? :P
Uporabniški avatar
slovenc79
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a slovenc79 »

zakaj bi jaz odšel s foruma če je problem v drugih (ki sicer imajo izkušnje, uau :P ampak slamo v glavi (ne vsi, eni ja, eni ne)), ne meni? :) tudi ne mislim izgubit nedolžnosti in imet punce sam da tukaj rečem da jo imam :lol: me je preveč škoda za vas ;)
tvoj nasvet, horus jemljem kot nasvet, ne kot izziv :)
hej norci :)
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Jaz nisem nikomur nikoli rekla, da videz, oziroma bolje rečeno, fizična privlačnost med dvema, ni pomembna. Ampak moraš razumet, da je s tem nekako tako: Če bi zidala hišo, bi rabila dobre temelje, brez njih ni nič, ampak vseeno; ves preostanek hiše mi nudi veliko večje zadovoljstvo in mi je v končni fazi mnogo pomembnejša. ;) Get it?
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

slovenc79 napisal/-a: tudi ne mislim izgubit nedolžnosti in imet punce sam da tukaj rečem da jo imam :lol: me je preveč škoda za vas ;)

jaz bi tebe dal v vitrino pa te na razstave vozil... :respekt:
Fantin
Debatorica
Debatorica

Heruur napisal/-a:Y u no get point? :P
Pa naju razsvetli :D

slovenc79 napisal/-a:tudi ne mislim izgubit nedolžnosti in imet punce sam da tukaj rečem da jo imam
Pol pa glej da ko boš našel pravo, da boš šel v akcijo. :) Ni druge da kot neplavalec skočiš v vodo.
Fantin
Debatorica
Debatorica

*Abby** napisal/-a:Jaz nisem nikomur nikoli rekla, da videz, oziroma bolje rečeno, fizična privlačnost med dvema, ni pomembna. Ampak moraš razumet, da je s tem nekako tako: Če bi zidala hišo, bi rabila dobre temelje, brez njih ni nič, ampak vseeno; ves preostanek hiše mi nudi veliko večje zadovoljstvo in mi je v končni fazi mnogo pomembnejša. ;) Get it?
Pa kr hiša brez fasade, ometa? :wink: Pač bi požrla, da ti tip ni čisto zares fizično všeč, pa tudi ni s tem nič narobe.
Heruur
Sramežljivka
Sramežljivka

Slovenc - rekel sem, da sem prepričan, da bi ti nehali težiti, že če bi pokazal, da tvoj problem ni v tem, da ženske ne moreš dobiti ampak dejansko v tvojih kriterijih. Pa še tu sem ti dal izredno easy nasvet/izziv, da greš dobiš 3 številke na žuru, ki jih lahko takoj po žuru po želji tudi izbrišeš. To sicer še zdaleč ni reprezentativno pri govoru o "dobiti žensko", ampak vsaj nekaj je in najbrž bi bilo dovolj, da bi ti ljudje nehali težiti, da si samo poln teorije.

In to ti pravim zato, ker govoriš dobesedno iste oslarije, kot sem jih pred 7-10 leti govoril tudi jaz. In zato sem tudi prepričan, da nimaš jajc tega narediti, ker bi se ti sesul tvoj obrambni mehanizem.

Ironically bi to bil tudi prvi korak na poti do tega, da spoznaš in "ujameš" svojo idealno žensko, ker, čeprav verjamem, da obstaja, sem prepričan, da te v tvojem trenutnem stanju zelo verjetno ne bi in ne bo hotela.
Uporabniški avatar
sweety87
Debatorica
Debatorica
Kraj: pod svobodnim soncem

Neprebrana objava Napisal/-a sweety87 »

*Abby** napisal/-a:Slovenec: Jaz sama sem prebrala vsaj pet tem, v katerih si odgovarjal z: "Meni se isto dogaja. Jaz sem tudi (bil) nesrečno zaljubljen." Buhuhu. Vseeno mi je, če te ne znam brat in te ne razumem. Jaz sem srečna v svoji zvezi, imam vse, kar si želim in kar potrebujem, imam zadovoljnega in zadovoljenega tipa, ti si pa sam doma, za računalnikom in provociraš in provociraš ljudi na forumu in čutiš noro potrebo po tem, da bi dokazal, da si boljši od vseh na svetu. Pa ne komu drugemu, ampak sam sebi, ker si nesamozavesten, totalno neprepričan vase in od tega zatežen in zakompleksan do te mere, da normalna debata s teboj blazno hitro zapade v reševanje in pogrevanje tvojih, že stokrat premletih težavic. No, jaz imam dovolj. :)

Am....tudi jaz sem imela potrebo, da bi nekaj 'svetovala' Slovencu, ampak mislim, da sem brcnila v temo. Prav res je tako, kot je sam napisal, ni potrebe po tem, da se ga v vsaki temi, kjer ni on avtor teme omenja, sploh pa ne omenja njegovih 'problemov' (ki to sploh niso) ne njegovega fetiša (kar je že skrajno bolano, da v vsaki temi preberem nekaj o tem).
Ne razumem, kako ne morate, da ga ne bi v kakšni temi omenili? Meni gre to že pošteno na živce. Ne vem ali nekateri ne razumete, da ima vsak svoje mišljenje in možnost, da pove tisto kar misli? Vsi si pač nismo enaki, samo očitno tega ne boste vsi razumeli.
Z zgornjo trditvijo se pa sploh ne strinjam. Sploh ni zatežen in zakompleksan. To smo ga naredili vsi mi, ki smo mu dajali 'nesvete' in kakršnekoli pripombe. In če je rekel da je bil nesrečno zaljubljen, ja jbg pač je bil, tako kot mi vsi enkrat in ni se treba zdaj še 5x pogrezat v njegove trditve.
Pa ne pišem to zato, da bi ga branila, sam mi je pač to na žulj stopilo, ker je forum prav beden ratal v zadnjih dveh tednih, skoz eno in isto!
"Life's a journey, not a destination."
*Abby**
Cosmofrik
Cosmofrik

Fantin: Okej, ne razumeš. Temelji so metafora za fizično privlačnost. Fizična privlačnost je temelj. Ja? Temelj, ki mora bit in konec, ker drugače ne moreš postavit hiše, do hiše potem sploh ne pride. Okej? Okej. Vsa ostala hiša z zidovi, okni, vrati, streho, dimnikom, fasado, notranjo opremo, zavesami in rožami in bonboni v skledi na mizi - to je pa potem osebnost, ki se jo odločim spoznat, raziskat, vzljubit, če je tisti temeljni kamen tam kjer mora bit - če me tip privlači. A zdaj bo šlo?

In ja - v končni fazi mi veliko več nudi fantov značaj, kot njegova fizična podoba. Ampak to še vedno stoji na tem, da mi je fant najprej moral biti fizično všeč.
Odgovori