Akvamarin napisal/-a:Jaz sem opazila, da tipe tlele na forumu, ponavadi se zbunijo, ko zenske omenimo, da se moski treba vec potrudit za zensko...pac to dojamejo kot neko ponizevanje! zakaj le ze ponizevanje? S takim obnasanjem, vam bodo tujci pokradle vse zenske!
V moji drzavi, tipi nocejo da jih zenska peca, pac oni so tisti ki hocejo lovit!
Nic cudnega, da nisem se mogla razumet s tipi tlele!
Meni se zdi edino pravilno, da se moški bolj potrudi za žensko. Je pa bistvena razlika med zaigranim trudom in dejanskim trudom, za kar je pa večina žensk slepa, ampak tako je pri mlajših, tam nekje 24 in navzgor se pa že kažejo drugačni scenariji (čeprav imaš tudi veliiiiiiiko primerkov, ki jim nikoli ne potegne) in potem so take debate stalnica.
Najbolj smešno od vsega pa je ta sodobna razlika med spoloma in kako oboji to doživljamo. S tem, ko ženske dobivate na enakopravnosti in moči, se moški stiskajo v kot in jokcajo kaj je fer in kaj ni fer, postajajo poženščeni in s tem jih nadvladate. Čedalje več je tega, namesto da bi moški še malo bolj jajca stisnili in naredili korak naprej, se raje umaknejo v senco ženske in njej prepustijo vajeti, "da ne bo kaj narobe slučajno, se bova spet kregala pa mi ne bo dala za sexat 2 tedna".
In potem smo v začaranem krogu in moški se prilagajajo ženskam da bi jim ugajali na vse mogoče načine, medtem ko ve dejansko rabite samo moškega, ne pa enega pocarja tam, ki vam bo kupoval miljon enih daril in vas peljal po nekih fancy lokalih, a ko bo treba gumo zamenjat na avtu bo pa zmrznil.