Vse o mobilnih telefonih
-
- Cosmopsiho
Baterija pri 4S bi se naj spraznila hitreje kot pri 4 (pri enaki uporabi), poleg tega pa 4S razen virtualne pomočnice Siri, za odtenek boljše kamere in signala v (bojda) tudi največjem zakotju tega sveta, nima nič več za ponuditi - vsaj povprečnemu uporabniku ne. 4S ni noben presežek kot je bilo sprva pričakovati.
Z lahkoto sem se odločil za Samsung Galaxy S2, ki je zdaj precej poceni in še vedno po enem letu na vseh možnih straneh oznažen kot najboljši telefon. In res je izjemen! Ne odločajte se za iPhone, odločite se za S2!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Js se pa sprašujem, kak se znajdete med vsemi temi razpredelnicami ponudbe na Simobilu npr.. ?
Bolj ko gledam, manj mi je jasn in obupam (in ne, ne da se mi vse preračunavat kaj me več stane). A dejansko preračunavate? (ene naročnine prov ubijajo v primerjavi z včasih
)
Sicer pa čakam na kak nov kul BlackBerry. (čeprov me tud iPhone mika)
Bolj ko gledam, manj mi je jasn in obupam (in ne, ne da se mi vse preračunavat kaj me več stane). A dejansko preračunavate? (ene naročnine prov ubijajo v primerjavi z včasih

Sicer pa čakam na kak nov kul BlackBerry. (čeprov me tud iPhone mika)

But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
- Cosmopsiho
Ja greš skozi vse pakete in vidiš kateri ti najbolj ustreza (cenovno). Saj imajo zelo jasno napisano koliko te kaj stane oz. ko v razpredelnici klikneš na nek paket, ti zgoraj izpiše npr. 150eur (cena telefona) in 38eur/mesec (skupni mesečni strošek).
Jaz že od nekdaj gledam na to, da me naročnina (fiksna) na mesec ne stane dosti, in raje ob nakupu dam malo več za telefon. Ne bi pa recimo plačala telefona 1eur in potem dve leti plačevala enormno naročnino (20eur je zadnje kolikor plačam naročnine na mesec - dodatno pa itak ne nanese dosti več oz. včasih sploh nič).
Dioniz, S2 je kul, ampak (vsaj jaz) sem slišala že od več oseb, da jim baterija ob povprečni* uporabi ne zdrži dlje kot dan ali dva - v najboljšem primeru.
*beri uporaba max. ene aplikacije tu pa tam, internet isto, ter kratki klici in ene par sms-ov na dan
Jaz že od nekdaj gledam na to, da me naročnina (fiksna) na mesec ne stane dosti, in raje ob nakupu dam malo več za telefon. Ne bi pa recimo plačala telefona 1eur in potem dve leti plačevala enormno naročnino (20eur je zadnje kolikor plačam naročnine na mesec - dodatno pa itak ne nanese dosti več oz. včasih sploh nič).

Dioniz, S2 je kul, ampak (vsaj jaz) sem slišala že od več oseb, da jim baterija ob povprečni* uporabi ne zdrži dlje kot dan ali dva - v najboljšem primeru.
*beri uporaba max. ene aplikacije tu pa tam, internet isto, ter kratki klici in ene par sms-ov na dan
Ja, sej to razumem, sam lena sem
Svet se mi je zdel preprostejši, ko si imel samo par možnosti glede paketov.
Samsung je tudi mene že razočaral, sicer že par let nazaj. Najbolj baterija. In imam odpor do te znamke.
Čeprov tud js že včasih skurim baterijo na BlackBerryju v enem dnevu, ampak ob res ogromni uporabi.

Samsung je tudi mene že razočaral, sicer že par let nazaj. Najbolj baterija. In imam odpor do te znamke.
Čeprov tud js že včasih skurim baterijo na BlackBerryju v enem dnevu, ampak ob res ogromni uporabi.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Tamala_mrha napisal/-a:Dioniz, S2 je kul, ampak (vsaj jaz) sem slišala že od več oseb, da jim baterija ob povprečni* uporabi ne zdrži dlje kot dan ali dva - v najboljšem primeru.
enako sem jaz slisal za iphone. pa ni to "problem" vseh smartphonov? Pač jih ogromno uporabljamo, ker majo kul stvari za pocet in se baterija hitro sprazni. moja baterija se ni vlaufana pa telefon skoraj neprestano uporabljam pa mi baterija drzi okoli dan. sem se ob odlocanju za njega zavedal tega da ga bom polno vsaki dan. pa namen mam kupit rezervno baterijo kar je itak skoraj nuja. za s2 sem se odloco, ker je na internetu povsod oznacen za najboljsi telefon, ker je zelo lep, lahek in zeeeeeelo hiter.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
NUJNO!!
Kupila sem Samsung Galaxy Ace in zraven dobila samo neko mini knjigico z osnovnimi navodili, a nič v zvezi z navodili kako kaj nastaviti na tel. (kako nastaviti samodejno zaklepanje telefona, nastavitve ozadja itd. kot dobiš pri vsakem telefonu). Mi lahko kdo s tem telefonom pomaga, da se malo pobližje spoznam s telefonom??
BTW, kako kopiram celoten imenik in sporočila, skratka prejšnjo sim na zdajšnjo (mam isto sim - isto št.)?
Kupila sem Samsung Galaxy Ace in zraven dobila samo neko mini knjigico z osnovnimi navodili, a nič v zvezi z navodili kako kaj nastaviti na tel. (kako nastaviti samodejno zaklepanje telefona, nastavitve ozadja itd. kot dobiš pri vsakem telefonu). Mi lahko kdo s tem telefonom pomaga, da se malo pobližje spoznam s telefonom??
BTW, kako kopiram celoten imenik in sporočila, skratka prejšnjo sim na zdajšnjo (mam isto sim - isto št.)?
-
- Sramežljivka
*cukrr* jaz sem sama mela HTC Wildfire in kako si to spremenit je ena cela filozofija, če maš levo roko glede tehnologije. Predlagam ti, da greš na youtube in se tam pozanimaš, ker boš najhitreje kaj našla. Drugače pa mislim da, če greš pod Settings in nato Sound pod Notification sound se da tam spremenit in mislim da je to za sms-je, če pa ni to to pa raje idi na youtube. 

Zadnjič spremenil Teah, dne 26. Jun. 2012 10:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Life is so hectic when you're running around.
-
- Cosmopsiho
*Gaja* napisal/-a:NUJNO!!
najboljše bo da malček pač klikaš in se navadiš nanj. za vse ostalo imaš pa ogromno FAQ forumov po netu.
glede kontakov sem si js pobrala rainbow contacts aplikacijo in z njeno pomočjo potem skopirala podatke.
sicer pa galaxy ace obstaja samo v eni barvni različici, v paketu dobiš bel in črn pokrovček, potem imaš lahko vsak teden telefon drugačne barve, če želiš.
Teah napisal/-a:*cukrr* jaz sem sama mela HTC Wildfire in kako si to spremenit je ena cela filozofija, če maš levo roko glede tehnologije. Predlagam ti, da greš na youtube in se tam pozanimaš, ker boš najhitreje kaj našla. Drugače pa mislim da, če greš pod Settings in nato Sound pod Notification sound se da tam spremenit in mislim da je to za sms-je, če pa ni to to pa raje idi na youtube.
Ja sem brala tudi že po internetu glede tega pa sm vidla, da je kr zakompliciran haha.

Tu es dans toutes mes pensées.*