Victoria's secret
¤MajC¤ napisal/-a:jz sem si narocla katalog..dobla mejl...sam se ga ni...sam zaj je se tk prehitro za njega. sm komaj pred 14 dnevi narocla...kak dolgo rabijo katalogi da priplavajo prek luze?
od 21 augusta ze pleva prek luze al pleza prek alp?:P kaorkoli ze...potrdilo neko pa sm dobla na mejl da sem narocla

jaz že leto dve naročam stvari pri Victorii secret. Čudovite stvrai imajo, kar zadeva spodnje perilo in pižamce, kaj druzga pa ne neročajte. Poleg poštnine ki znaša 20 dolarjev, če je vrednost blaga do 75 dolarjev, je potrebno plačat še ful drago carinsko dajatev, vse skupaj pa se splača, če počakate na njihova pogosta znižanja in če vas jih več skupaj naročte. Modrci, pižamce so prva liga, sm raj vzemte manjše št kot večje, če boste v dilemi. npr. Nekdo k ma S pri nas, si tam lahko naroči XS. JE pa vartno, tako da nič bat.
Katalogi so zastonj in ko enkrat kaj naročiš, kr sami pol prihajajo
Ponavljam, počakajte na zniženja, ne bo zmanjkalo:)
lp
Tinkka
Katalogi so zastonj in ko enkrat kaj naročiš, kr sami pol prihajajo

lp
Tinkka
-
- Kofetarica
- Kraj: kjerkoli kadarkoli
-
- Cosmopsiho
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
- Kontakt:
LyLa napisal/-a:witty napisal/-a:klik
tole je noro dobr a ne in ona in perilo... pa če bi mi še stal tko k njej mi tud neb blo nč hudga
najlepši modrc!!!! Jau zakaj ni pri nas???
Jaz bom šla v Severno Ameriko!!! Gre kera z mano???

Zadnjič spremenil Tigi, dne 07. Jan. 2006 21:22, skupaj popravljeno 1 krat.
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Hely_3 napisal/-a:najlepši modrc!!!! A se da to kje pri nas kupit???
Tako obliko modrca majo zdej v zari. Sam ti bi zihr od Victorie, ane

U Davorin, tnx za slikce, dodajam jst še dve zanimivi: Đizeli, js bi tut tazga božička
Davorin napisal/-a:Tisto je mensezdi Women's Secret in ne Victorias Secret, če sem prou vidu zadnč.
Aaaaaaaa sej res ... maš prou ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.