Ali resna dekleta nimajo nobene možnosti pri fantih?
Po mojih opažanjih se pa tudi pod 25 najde cel kup resnih fantov. Je pa res, da so:
a) povečini že od šestnajstega leta več ali manj kontinuirano zasedeni.
b) manj atraktivni, tako glede videza kot glede pristopa do žensk. S tem ne mislim, da so grdi in dolgočasni, ampak pri nekom, ki se obnaša in izgleda kot lik iz Jersey Shora pač ne moreš pričakovat resnosti. So pa takšni najbolj opazni in zato hitro dobiš občutek, da so kar vsi po vrsti neresni, ker zaradi ene opice v ospredju zlahka spregledaš 5 normalnih tipov v ozadju.
a) povečini že od šestnajstega leta več ali manj kontinuirano zasedeni.
b) manj atraktivni, tako glede videza kot glede pristopa do žensk. S tem ne mislim, da so grdi in dolgočasni, ampak pri nekom, ki se obnaša in izgleda kot lik iz Jersey Shora pač ne moreš pričakovat resnosti. So pa takšni najbolj opazni in zato hitro dobiš občutek, da so kar vsi po vrsti neresni, ker zaradi ene opice v ospredju zlahka spregledaš 5 normalnih tipov v ozadju.
Ja če je njihov Prijatelj takrat najbolj aktiven, še ne pomeni, da ga imajo željo namakati naokoli, ker je nekaterim čisto dovolj ena. Neverjetno, kaj? Moj je imel okoli 20. najdaljšo zvezo do zdaj, pa ni bil edini, jih poznam še kar nekaj, ki so v tako mladih letih že bili v resnih zvezah.
Kako potem ocenjuješ moške okoli 30. leta, ki so ali a) samski in so potem takem sigurno neresni, ali b) so v zvezah in svoje partnerice veselo varajo naokoli? Takšni dve skrajnosti namreč krožita med ženskami, ki imajo podobno prepričanje o 20 - 25 let starih fantih/moških kot ti in ne odstopajo od njega, razen o izjemah se strinjajo, so pa zanje vse te izjeme neprivlačni in asocialni tipi.
Kako potem ocenjuješ moške okoli 30. leta, ki so ali a) samski in so potem takem sigurno neresni, ali b) so v zvezah in svoje partnerice veselo varajo naokoli? Takšni dve skrajnosti namreč krožita med ženskami, ki imajo podobno prepričanje o 20 - 25 let starih fantih/moških kot ti in ne odstopajo od njega, razen o izjemah se strinjajo, so pa zanje vse te izjeme neprivlačni in asocialni tipi.
buubbika napisal/-a:Sj ni vsak tip tak, da takoj začne o sexu. Ponavad so čist pocukrani in osladni in pol začnejo s foram, če bi lohk gledala kak film skup BALBALBAL... Ne vem, a so danes vse ženske tako "lahke", al pa sem samo js takšen outsider, da pač nisem taka. Nisem tip punce, da bom najprej samo sexala z nekom 3 mesece in potem se bo mogoče pa iz tega razvila cela romantika. Doh...
Ne vem, če je vse tako črno-belo. Saj lahko romantičen film pogledata

buba fak ker ti si pa cela devica.
a ni sex na prvem mestu v zvezi? si pač ena tistih, ki rabijo pol leta, da svojo nastavijo tipu, če on seveda prestane vse psihološke in fizične teste.
ker če prej omeni sex je totalna svinja.
(sicer ti je pa že sirovka dobro kajlo zabila. (go sirova!) bebčki na bebčke...)

a ni sex na prvem mestu v zvezi? si pač ena tistih, ki rabijo pol leta, da svojo nastavijo tipu, če on seveda prestane vse psihološke in fizične teste.
ker če prej omeni sex je totalna svinja.
(sicer ti je pa že sirovka dobro kajlo zabila. (go sirova!) bebčki na bebčke...)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
buubbika napisal/-a:Men tud dost pišejo kr eni tipi, kr neeeeeki (če lohk pride na kosilo, če mam kaj sldkega - npr. čokolino, tako trdo, ko kr žlica not stoji, če mam čas tud za fanta poleg vseh obveznosti,...), blaaaaaaah in ko povem svoje (da se je kosilo že ohladilo, da bo moral za čokolino s pokonci žlico h kaki sosedi, ...) sledijo komentarji, uf ti si pa zajebana, uno tretje levo, dddddd!
Men so pa take fore tako bedne, da nimam besed. Sam da se pol odvija zgodbica a la maček okoli vrele kaše, ženska pa dobi ego pump pa Oskarja ker je Ice Queen. A ja res tak težko rečit lepo: hy, zdravo, seos, bok, lej tvoj pristop je nikakav, pa ne zanimaš me, nisem za take igrice oziroma nimam želje te spoznavat, bit s tabo, hvala, adijo, čao, arividerči, seos ti rečem. Zgodba dobi svoj epilog, za dotičnega Don Žuana je končana pa še telefon ti več ne švica pod težo neumnih smsov.
^^ brez skrbi. jaz se ne živciram. niti za večje reči ne. kozmoforum niti približno nikoli ne bo velika stvar.
no prav. meni pač dol visi za vse tvoje bebčke. samo mi je ironično smešno, da nekdo, ki se obnaša isto ("jih zajebavam nazaj") potem te svoje lastnosti aplicira na druge. in si misli, da je pameten. svašta.
no prav. meni pač dol visi za vse tvoje bebčke. samo mi je ironično smešno, da nekdo, ki se obnaša isto ("jih zajebavam nazaj") potem te svoje lastnosti aplicira na druge. in si misli, da je pameten. svašta.
^^ s čim ima pa to vezo? kakšne teorije? da se bebci lepijo nate? to je tvoja teorija, ne moja.
(aja- ti in vaše logično sklepanje. ker se še v drugih temah delam norca iz tebe si Vaša visokost interpretira to kot živciranje. fak.)
ali bom pa jaz začela tebi verjet, da si ultranadpametna, a imaš takšno grozno nesrečo, da se bedaki lepijo nate.
(BTW- clairčika- i like it. bedasto, a posrečeno.)
LAku n0č svIrači!
(aja- ti in vaše logično sklepanje. ker se še v drugih temah delam norca iz tebe si Vaša visokost interpretira to kot živciranje. fak.)
ali bom pa jaz začela tebi verjet, da si ultranadpametna, a imaš takšno grozno nesrečo, da se bedaki lepijo nate.
(BTW- clairčika- i like it. bedasto, a posrečeno.)
LAku n0č svIrači!
claire napisal/-a:^^ brez skrbi. jaz se ne živciram. niti za večje reči ne. kozmoforum niti približno nikoli ne bo velika stvar.
Glede na to, da si non-stop tule in pametuješ v vsaki temi in se pričkaš z vsakim, ki razmišlja drugače od tebe....že sama s svojim početjem diskreditiraš zgornji citat.

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
buubbika napisal/-a:Sj ni vsak tip tak, da takoj začne o sexu. Ponavad so čist pocukrani in osladni in pol začnejo s foram, če bi lohk gledala kak film skup BALBALBAL... Ne vem, a so danes vse ženske tako "lahke", al pa sem samo js takšen outsider, da pač nisem taka. Nisem tip punce, da bom najprej samo sexala z nekom 3 mesece in potem se bo mogoče pa iz tega razvila cela romantika. Doh...
Ti imaš težave, ker sama ne veš, kaj bi sploh rada. Nočeš romantike in pocukranosti, nočeš seksa po hitrem postopku, na živce ti gredo romantični tipi, še bolj taki, ki bi te radi odkrito položili..
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj