One night stand za 'prvič'?
-
- Sramežljivka
čuftika napisal/-a:Louis Pitton napisal/-a:Samo naj nikoli potencialnemu moškemu ne pove,da je devica.
to bi znala potem biti neprijetna izkušnja, celo tramva, znal bi biti avči in če tip ne ve da je njen prvi, potem dvomim da bo šel počasi in da bo previden&nežen.
Jz sm lepo povedala, sej ni to zdej nekaj česar bi se sramovali in če mi mogla še enkrat zgubit nedolžnost bi isto naredilaSam, na srečo je to enkrat pa nikoli več
![]()
Se pa strinjam da naj ravna po svojem občutku in ne podleže različnih pristiskom kolegic, okolice, Bog ne daj pa fanta.
Mislil sem na začetku zveze,da ji ne bi moški lagal,da jo samo izkoristi.Ponavadi je moški kao pripravljen čakat,ko pa dobi,gre naprej.
Če bi pa to bila avnatura za eno noč,seveda bi mu pred samim sex povedala da je še nedolžna.Da ne bi bil grob.
Osebno se strinjam da je nedolžnost precenjena,ter je veliko breme

No, to se mi zdi logično da ne greš obešat na zvon da si nedolžna na začetku zveze, potem ko pa pride po cartanja pač poveš...
Eh, nekaterim je v breme, precenjena al ne je pa čisto odvisno kak gledaš na to. Glede na to da se devajo dol že v osnovni šoli, pol se mi ne zdi logično da bi jim nedolžnost kaj pomenila, prej jim je v breme in ker na vsakem korakuposlušajo kak je sexat fajn, hočejo čimprej zgubit nedolžnost. V breme pa zna tut bit če si že kr dost star, pa veš da so tvoji vrstnici že zdavnaj zgubili nedolžnost (kaj vem recimo tam pri 27, 28-ih, tut prej).
Eh, nekaterim je v breme, precenjena al ne je pa čisto odvisno kak gledaš na to. Glede na to da se devajo dol že v osnovni šoli, pol se mi ne zdi logično da bi jim nedolžnost kaj pomenila, prej jim je v breme in ker na vsakem korakuposlušajo kak je sexat fajn, hočejo čimprej zgubit nedolžnost. V breme pa zna tut bit če si že kr dost star, pa veš da so tvoji vrstnici že zdavnaj zgubili nedolžnost (kaj vem recimo tam pri 27, 28-ih, tut prej).
jaz sem to naredila, ker sem naivno mislila da bo kaj več - saj veš, mlada in neumna... on ni vedel da sem nedolžna, tudi nič krvi ni bilo. Baje me še zdaj, po več letih ni prebolel. Najprej je deloval kot da me hoče samo za seks, in ko sem jaz to ugotovila, sem prekinila vse stike, ker sem si takrat bolj kot seks želela nekoga za objet in se met lepo. On pa po tem z mano ni imel nobene resne punce več.
Tako da ti svetujem veliko previdnosti in da rajši počakaj na nekoga, ki mu boš nekaj pomenila.
pa srečno
Tako da ti svetujem veliko previdnosti in da rajši počakaj na nekoga, ki mu boš nekaj pomenila.
pa srečno

-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
jaz za prvič ne bi priporočala ONS, ker to najbrž pomeni, da tipu ne bi povedala da je zate prvič. In to zna zato še toliko bolj bolet, da ne upoštevamo dejstva, da lahko že prvič dobiš v poseljo nadpovprečno obdarjenega, tisto pa sploh zna bit boleče
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
^^haha, a res, ni ti verjel? pa te ni nič bolelo?
problem je, ker ne moreš vedet vnaprej koliko te bo bolelo, ker je pri vsaki punci drugače. in mislim, da je nemogoče zafejkat da zate ni prvič, če te boli. pa tudi mislim, da bi marsikateri fant odklonil ons, če bi mu punca povedala da je nedolžna
problem je, ker ne moreš vedet vnaprej koliko te bo bolelo, ker je pri vsaki punci drugače. in mislim, da je nemogoče zafejkat da zate ni prvič, če te boli. pa tudi mislim, da bi marsikateri fant odklonil ons, če bi mu punca povedala da je nedolžna
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho