A so ženskam res všeč "barabe" ??

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

nanamiša napisal/-a:Drugače pa ja raj vidim, da je tip na prvem zmenku takšne kot je ne pa da je prisiljeno prijazen in osladen in bi vse naredim samo da bi izpadlo čim bolj lepo :roll: Raj vidim tipa, da me prime za pizdo ( če si že mogo dat takšen primer..očitno si si blizu s tem), kot pa da mu teče od zlagane osladnosti!

Čakaj, ti praviš, da imaš raje, da te nek tip, ki ti je praktično še tujec, pošlata po intimnih delih, kot pa da se na prvem zmenku obnaša osladno?

Bučke.
BBB-DDD-KKK
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a BBB-DDD-KKK »

nanamiša napisal/-a:spodobno za prvi zmenek..jooj..glede na to kako različni smo ljudje imamo različne meje. In nekomu se zdi ena stvar, ki je drugemu pretirana za prvi zmenek čist okej.

Pa nehaj se vtikati v vsako mojo besedo ker ne boš nikamor piršel.

Drugače pa ja raj vidim, da je tip na prvem zmenku takšne kot je ne pa da je prisiljeno prijazen in osladen in bi vse naredim samo da bi izpadlo čim bolj lepo :roll: Raj vidim tipa, da me prime za pizdo ( če si že mogo dat takšen primer..očitno si si blizu s tem), kot pa da mu teče od zlagane osladnosti!

Zanimivo, nekaj podobnega sem zadnjič naredil pa se ni lepo končalo. Še vedno hodiva ven pa si nič ne upam, ona pa stalno namiguje. Zdi se mi da postajam pretirano osladen... kaj sedaj?
:evil: :mad: :evil:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

BBB-DDD-KKK napisal/-a:"ko greva ven je lepo da on vse plača, itd..."

Ti misliš bit sponzor al kaj?
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

nanamiša napisal/-a:spodobno za prvi zmenek..jooj..glede na to kako različni smo ljudje imamo različne meje. In nekomu se zdi ena stvar, ki je drugemu pretirana za prvi zmenek čist okej.

Pa nehaj se vtikati v vsako mojo besedo ker ne boš nikamor piršel.

Drugače pa ja raj vidim, da je tip na prvem zmenku takšne kot je ne pa da je prisiljeno prijazen in osladen in bi vse naredim samo da bi izpadlo čim bolj lepo :roll: Raj vidim tipa, da me prime za pizdo ( če si že mogo dat takšen primer..očitno si si blizu s tem), kot pa da mu teče od zlagane osladnosti!

aha. Če bi pa bil taki bol sproščen pa bi se obnašal kot, da se že dolgo poznata pa bi samo gledala izpod obrvi pa si mislila kaki bedak je. Dejstvo je, da ene niste nikoli zadovoljne!
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a nanamiša »

pa kaj ste se vtaknili v ta primer šlatanja pizde?? Tega je postavil jochie ne jst! Sem še lepo napisala da ga dam kot primer, če se je že moral izpostaviti, in s tem povedati kako mi gre na živce pretirana osladnost in razmišljanje o vsaki besedi in gibu, samo da bi čim bolj ugajal punci.

Vsi vi ste ene bučke, ker se vtaknete v nekaj totalno nepomembnega in ne dojamete bistva.

ja dioniz gledala bi izpod obrvi če bi bil tip sproščen, ker imam veliko raje zaprte in pretirano kontrolirane ljudi :D o fak kaj vse tle zveš :D
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

nanamiša zaj pa tak... ti mi praviš, da bi bla cela vesela in happy, če bi se tip obnašal s tabo na prvem zmenku, ko šteje prvi vtis kot, da si njegova sestra al pa prijatelca že par let? po možnosti še rigno grdo? al pa prdno? al pa dejansko delal podobne stvari kot je šlatanje za pizdo? al bi mela raje, da res lepo poskrbi za večer, se lepo obnaša do tebe, se res potrudi za malenkosti, pride po tebe, te odpelje domov, ne zamudi, itd.?

daj ne palamudi, ker ti ene besede ne verjamem
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

sej pa to ni tema kaj je meni všeč! Jaz samo pravim, da se naj tip obnaša, tko kot se ponavadi. Nekateri bo to všeč drugi spet ne. In to sem povedala že v prvem postu. Brez igranja, osladnosti, izkazovanja pretirane pozornosti, če v resnici pa ni tak.
A še vedno ne dojameš?

Drgač pa ja če si mi lih dau primer, nisem punca, ki bi ji bile všeč neke skomplicirane tipične stvari. Nepotrebuje priti po mene, mi po možnosti odpret vrata od avta, ne potrebuje se truditi za malenkosti, ne potrebuje me peljati domov, ne potrebuje biti čisto točen...
Mene bodo takšne stvari slej ko prej odvrnile, ker so mi takšni tipi, ki se pretirano trudijo, da bi ti ugajali, bedni!

Obnašati se do mene kotr prijateljica... ne štekam kaj misliš s tem. Mi je pa dobr da je že na prvem zmenku sproščen, da debata teče o marsičem, pa naj se to vidi kot, da sva kolega že 100 let.
Fantje ne pozabite, ženske so nemočne le tako dolgo, dokler se jim ne posuši lak za nohte. ;)
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

eh, ki se mi te da s tabo še ubadat pa ti 13 krat odpisat... izstopam iz debate.
― Ralph Waldo Emerson
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Dioniz napisal/-a:eh, ki se mi te da s tabo še ubadat pa ti 13 krat odpisat... izstopam iz debate.

če se ti vtikuješ v moje poste pa bolj težko dojemaš ti pa nisem jaz kriva :D
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

jaz te razumem samo se ne strinjam s tabo. V skoraj ničemer.
― Ralph Waldo Emerson
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

nanamiša napisal/-a:sej pa to ni tema kaj je meni všeč!
Si pa (sebi "v škodo") nadaljevala s tisto primerjavo (kaj ti je ljubše) pa je potem res ...zelooo čudno izpadlo vse skupaj. :D

nanamiša napisal/-a:Drgač pa ja če si mi lih dau primer, nisem punca, ki bi ji bile všeč neke skomplicirane tipične stvari. Nepotrebuje priti po mene, mi po možnosti odpret vrata od avta, ne potrebuje se truditi za malenkosti, ne potrebuje me peljati domov, ne potrebuje biti čisto točen...

Mene bodo takšne stvari slej ko prej odvrnile, ker so mi takšni tipi, ki se pretirano trudijo, da bi ti ugajali, bedni!
Kaj je tle kompliciranega? :gruebel:

In eni pač taki so, da se (precej) trudijo za punco, ne ker kao morajo, ampak ker želijo - ja, enim bi nam bilo to všeč, drugim pač ne (manire, bonton, pa take fore :P)..
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

okej, mogoče sem se malo narobe izrazila ampak je najbrz jasno kaj sem mislila.

pa ja sej to jaz govorim, da je vsaki punci všeč nekaj drugega, zato se naj fant obnaša tako kot se njemu zdi okej.
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator

nanamiša napisal/-a:okej, mogoče sem se malo narobe izrazila ampak je najbrz jasno kaj sem mislila.

pa ja sej to jaz govorim, da je vsaki punci všeč nekaj drugega, zato se naj fant obnaša tako kot se njemu zdi okej.

ti boš pa lepo delala kaj ti paše, mi se pa naj prilagodimo tebi če se lahko kak vemo in znamo? dream on!
― Ralph Waldo Emerson
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

nanamiša napisal/-a:se naj fant obnaša tako kot se njemu zdi okej.
:D :D ne govori tega, ker se bomo v krogu vrtel, bo spet nekdo prišel vprašat "aja, a čist kot se njemu zdi, se pravi.." :D

Se pa sicer strinjam s to miselnostjo, naj bo tip kar je (v nekih spodobnih mejah normale, če sicer od njih precej odstopa :D),
men je predvsem pomembno "počutje", ki ga v men zbuja druga oseba (se pravi, da sem tud jz lahko kar sem in da je vzdušje sproščeno).
Uporabniški avatar
nanamiša
Cosmofrik
Cosmofrik

Dioniz napisal/-a:
ti boš pa lepo delala kaj ti paše, mi se pa naj prilagodimo tebi če se lahko kak vemo in znamo? dream on!

a si ti debil al se sam delaš debila??? :eek: :eek: Pa nisem videla še bolj neumnega človeka! a sploh vidiš kaj pišeš??? :eek:

JAZ PIŠEM RAVNO O TEM, DA NAJ SE FANTJE NE PRILAGAJAJO PUNCI IN DA NAJ DELAJO, TKO KOT NJIM PAŠE IN NE RAZMIŠLJAJO O TEM KAJ BO NAJBOLJE IZPADLO PA KAJ BO NJEJ NAJBOLJ VŽGALO!!!!!!

zdej pa res nevem kdo tle ne zna brat! Zdej pa dej že mir ker govoriš takšne bedarije da ...

Vidim da je res težko razumet zato bodi raje tiho, ne pa da govoriš neke bedarije tukaj, ki niso resnične in jih jaz sploh nisem napisala!!
Odgovori