Ločen moški in življenje v troje

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a punkie_ »

delusionalin in še marsikateri drug post je čist preveč prežet s čustvi in posplošuje na podlagi nekih izkušenj, ki jih imate same. s tem delate več škode kot koristi, sploh za avtorje tem, ki so že tako ali tako v stiski in se obračajo na forume po mnenja. človek mora sam pri sebi poiskati odgovore, mi lahko kvečjem spodbujamo, opogumljamo in se trudimo podajati čimbolj objektivna in premišljena mnenja, ter ne delamo nekih zaklkjučkov ali končnih rešitev. to je na vsakem posamezniku, da pretehta in se nato odloči.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Džeki napisal/-a:Mislim, da je tole nekoliko preresna tema za tale forum.Konec koncev večina svetovalk ne pozna niti stvari, kot so skupno življenje s partnerjem itd.
A bi ti lahko, lepo prosim, nehal nas vse skupaj dajat v nič? kthxbai
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

lexia napisal/-a:
kok ločenih staršev poznaš, jst ogromno, tud mojedva sta, pa to na men ni putil nobenih frustracij.

to si pa sama sebi lažeš, če misliš, da ti ni pustilo nobenih posledic. ali pa se jih še ne zavedaš. Vsak otrok ločenih staršev ima neke posledice. jaz že po 5ih minutah pogovora pogruntam, kdo je iz ločene družine in kdo ima starše še skupi. to se tako vidi, da ni za verjet.

seveda mi je boljše, da sta se stara dva ločla, kot da bi se kregala. še zmeri pa bi rajši, da bi blo vse drugače. bi bila tudi jaz drugačna.

in da je mami od te punce vseeno kje bo živela? pa kaj si normalna? sej ji je ostala sam še ta hčerka. To je arabelki rekel ta tip, ki sploh noče razlagat svojega odnosa s to bivšo ženo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jst sm mela enkrat cimro, ki je mela ločene starše. In mama in oče sta si našla drugega partnerja in si ustvarila novo družino. In ne njen "očim" in ne njena "mačeha" nista hotela da ta punca živi pri enih ali pri drugih. In je na koncu pristala pri noni, ki pa je mela tudi ene 20 let mlajšega ljubimca. Punca je bla sicer ful močen karakter, ampak zmešana. Delala je same neumnosti, njeno obnašanje je bilo včasih čudno, bla je nagnjena k temu, da je razdirala druge zveze. Da ne omenjam tega, da ji niti denarja niso dajali in se je pol mogla izselit zaradi neplačevanja najemnine.

Hvalabogu moj fotr vsej ni mel več otrok s kako drugo, ker tega ne bi prenesla.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

Delusional-ti si res hudo preveč zafrustrirana :) Ej poznam malo morje otrok ločenih staršev, med drugim tudi moja najboljša prijatlejica-ki se odlično razume s svojo mačeho in očimom, pa nihče ni tolk zagrenjen v sebi kot ti...
Pa še nekaj

"Da bi se pa kdaj mačeha in hči razumele... hehehe, ma dej, največja bedarija. " -ta tvoj stavek me je zelo zmotil...Moj mož ima iz prejšnje veze hčerkico in se razumeva več kot fantastično! Ima mačeho, pa tudi očima...in sploh ni nobenih frustracij, težav, nerazumevanja... če si ti imela take izkušnje, še ne pomeni, da jih imajo vsi otroci.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mačeho in očima imaš samo v primeru, če ti prava mama ali oče umre, budalo.

Uživaj še naprej, bodte ena velika hepi femili.
Me prav zanima kašno je stanje v resnici.
V_Rose_V
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a V_Rose_V »

Ma ti si tele, ti je že kdo to povedal? :D res :D Mačeha/očetova nova žena, partnerica, whatewer!!!!!! Dejstvo je, da ima njen oče novo partnerico, njena mama pa ima novega partnerja!In razumemo se super! Mala ima mene rada skoraj tako kot mamo (ne trdim da enako kot mamo, ampak skoraj tako), pa tudi maminega partnerja ima rada skoraj tako kot očeta! In v čem je zdaj tu težava? Zakaj stvari ne bi mogle tako delovati po tvoje??? Ker pri vas niso, še ne pomeni, da drugod, kjer so civilizirani ljudje, take stvari ne bi mogle uspevat :) Res se mi smiliš s tvojo ozkoglednostjo in takimi izkušnjami...
lexia
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a lexia »

delusional napisal/-a:
lexia napisal/-a:
kok ločenih staršev poznaš, jst ogromno, tud mojedva sta, pa to na men ni putil nobenih frustracij.

to si pa sama sebi lažeš, če misliš, da ti ni pustilo nobenih posledic. ali pa se jih še ne zavedaš. Vsak otrok ločenih staršev ima neke posledice. jaz že po 5ih minutah pogovora pogruntam, kdo je iz ločene družine in kdo ima starše še skupi. to se tako vidi, da ni za verjet.

seveda mi je boljše, da sta se stara dva ločla, kot da bi se kregala. še zmeri pa bi rajši, da bi blo vse drugače. bi bila tudi jaz drugačna.

in da je mami od te punce vseeno kje bo živela? pa kaj si normalna? sej ji je ostala sam še ta hčerka. To je arabelki rekel ta tip, ki sploh noče razlagat svojega odnosa s to bivšo ženo.

delusiona... jst pa po petih minutah pogruntam, kdo krivi cel svet, razn sebe, za njegove probleme ;)... ne skribi, za vsako bolezn raste rožca na svetu ;)

delusional... vsak si zeli zdravo, srecno druzino... amapk ce ne gre, pac ne gre, kok mladih parov je naivnih, so skupi iz kdo ve kaksnga razloga, majo otroke in potem se čez čas ločjo.. ampak zato ker se nekdo loči, ga mormo linčat za celo življenje, in bohvari da pomislijo da se lahko spet zalubjo.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

pa ti vidiš kakšni mladi pari imajo danes otoke? nezreli, nedorasli tej vlogi, neodgovorni. Ženske, ki zanosijo samo zato, da privežejo tipa nase, pari se odločajo za otroka, ker jim gre že tako slabo, da potem mislijo, da bo otrok kaj izboljšal, ju zbližal, ženske, ki jim je cilj v lajfu zanosit, potem pa jih tip več ne zanima, moški, ki sploh niso zaljubljeni in zvesti nosečim puncam al ženam...
če se ti vse to zdi opravičljivo, sprejemljivo in nedolžno...
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ti rabiš en reality check

starost pri kateri se ljudje odločajo za otroke se že dolgo samo zvišuje. taki primeri, kot jih navajaš, seveda obstajajo, a so prej izjeme kot pravilo. javnost jih obsoja in zato so tko odmevni. nikakor pa niso pogosti.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Sej ni napisala, da so pogosti. Tud mladosti ni eksplicitno omenjala.

- nezreli, neodrasli, neodgovorni (kar je možno tudi pri vi višji starosti)
- zanositev za ohranitev veze/privezati tpa (tud ni starostno pogojeno)
- ženske s ciljem imeti otroka, tip ni pomemben (teh je še celo več v 30. letih kot v 20., se ti ne zdi?)
-moški, ki niso zaljubljeni/zvesti

Res pa je, da so bolj izjeme kot pravilo.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
nayka
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a nayka »

Madonca, samo zafrustran ali ne... Če bi moj oče, pri mojih 12 -13 letih omejih stike z mano zato ker bi imel novo punco, tako kot Arabelin fant, mislim, da bi si zelooo zapomnila...Moogče nebi ničesar rekla, ker bi bila preposnosna, samo joooooooj ... Meni se tukaj marsikaj ne zdi prav. Niti pod razno si nebi želela bit v koži tiste 13 letne punce...
floribunda
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a floribunda »

^^ moh. moja dva sta se ločila, ko je bilo meni 18, bratu 13. oba sta si v roku enega leta omislila nove partnerje.
z bratom sva preživela, oba sva še pri zdravi pameti, nihče nima nobenih posebnih travm, ne ničesar.
mogoče je najina predstava o večni in absolutni ljubezni in ideal družine z 'dvemi avti, psom in 2.3 froca' okrnjen, ampak mislim, da ne do take mere, da bi se to kakorkoli dolgoročno poznalo na najini psihi.

obstajajo dosti bolj nadležne situacije, kot to, da si ločeni starši omislijo nove partnerje.
raje vidim, da imata oba nekoga drugega, kot da mati objokuje ločitev še leta po tem, se doma na kavču baše z nutelo in gleda mehiške telenovele.
Uporabniški avatar
punkie_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

barbie_girl_85 napisal/-a:Sej ni napisala, da so pogosti. Tud mladosti ni eksplicitno omenjala.

- nezreli, neodrasli, neodgovorni (kar je možno tudi pri vi višji starosti)
- zanositev za ohranitev veze/privezati tpa (tud ni starostno pogojeno)
- ženske s ciljem imeti otroka, tip ni pomemben (teh je še celo več v 30. letih kot v 20., se ti ne zdi?)
-moški, ki niso zaljubljeni/zvesti

Res pa je, da so bolj izjeme kot pravilo.

jaz iz stila njenega pisanja razberem, kot da je mnenja, da je tega veliko. omenila je tudi mlade pare. se strinjam, te zadeve niso starostno pogojene.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

delusional napisal/-a:Hvalabogu moj fotr vsej ni mel več otrok s kako drugo, ker tega ne bi prenesla.

:eek:
Odgovori