Mi je bilo pa všeč, ko je Likovička izjavila da se Zlatku vidi da ni slovenc glede na to kako smo slovenci hinavski in dvolični

Najprej vsi povprek šimfajo Nano, kako obupna je in ko jo enkrat končno nekdo v življenju postavi tja kamor spada je vse narobe in je Nana napol svetnica... Če bi o njej govorili lepo, bi se slovenci zgražali, da bi si zaslužila kritike. Res vam nikoli nič ne paše
  Najprej vsi povprek šimfajo Nano, kako obupna je in ko jo enkrat končno nekdo v življenju postavi tja kamor spada je vse narobe in je Nana napol svetnica... Če bi o njej govorili lepo, bi se slovenci zgražali, da bi si zaslužila kritike. Res vam nikoli nič ne paše  Živi pa moja prijateljica v neposredni bližini Nane Zeneli in pravi, da bolj obupne ženske ne pozna in da se jo marsikdo, ki ve česa je sposobna, raje na veliko izogiba
 Živi pa moja prijateljica v neposredni bližini Nane Zeneli in pravi, da bolj obupne ženske ne pozna in da se jo marsikdo, ki ve česa je sposobna, raje na veliko izogiba
Izgubljen napisal/-a: Če bi o njej govorili lepo, bi se slovenci zgražali, da bi si zaslužila kritike. Res vam nikoli nič ne paše
 ker zdaj jim je "dober material za to" šel ven:D
 ker zdaj jim je "dober material za to" šel ven:DIzgubljen napisal/-a:ma deej slovenci so tko dvolični da boli glava :cry: Najprej vsi povprek šimfajo Nano, kako obupna je in ko jo enkrat končno nekdo v življenju postavi tja kamor spada je vse narobe in je Nana napol svetnica... Če bi o njej govorili lepo, bi se slovenci zgražali, da bi si zaslužila kritike. Res vam nikoli nič ne pašeŽivi pa moja prijateljica v neposredni bližini Nane Zeneli in pravi, da bolj obupne ženske ne pozna in da se jo marsikdo, ki ve česa je sposobna, raje na veliko izogiba
 ).
 ). 

rinca napisal/-a: če se ne strinjam z obnašanjem komentatorjev, ne pomeni da je Nana zame svetnica.
 enako tut pri meni
 enako tut pri meni  ne rečem, tut ona ma svoje nore finte, mi gre na živce, ampak... lej:D tega kaj so delali oni, se ne dela na televiziji
 ne rečem, tut ona ma svoje nore finte, mi gre na živce, ampak... lej:D tega kaj so delali oni, se ne dela na televiziji  spustli so se na tak nivo, da je kr žalostno...
 spustli so se na tak nivo, da je kr žalostno...