Karakterji za trajno zvezo

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

Ampak, a ni še bolje skupaj če skupaj v rožicah? Neko posebno doživetje :lach:
Drugače ne dajem povdarka temu če pije ali ne, dokler ni v pretiranih količinah prepogosto. Been there, done that... Mi pa čist ustreza da sva parkrat na leto skupaj v rožicah, občasno pa tud vsak s svojo družbo :D

So mi pa večinoma čist všeč "kriteriji" od softTouch na prejšnji strani.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tananda »

Mela sem tipa, s katerim sva bila kdaj skupaj v rožicah, pa ne vem, če je blo lih fajn. Vsakemu svoje I guess.:)
Because I can.
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

ker vmesne variante med abstinentom in nažganim tipom pa ni al kaj? meni bi mal morilo, če s tipom ne bi mogla kozarca dobrega vina spit...seveda bi mi še bolj morilo, če tip ne bi imel mere pri alkoholu :wink:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

jullia_ napisal/-a:To bi potem še na ohceti s pomarančnim sokom nazdravljal... kako bi pa to na fotografijah izgledalo? :D

Sej ni problem, nazdraviš narediš "požirek" (potem da ga odstopiš nekomu ki pije) ali pa prosiš za otroški šampanjec in nihče ne opazi razlike :D
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a neznankan »

softTouch napisal/-a:hm, ob tejle temi sem začela razmišljat kakšnega partnerja bi imela jaz in sem ugotovila, da v bistvu iščem nekega povprečneža :gruebel: .............

Lepo si to opredelila, a ne bom vsega citirala. Se vidi, da veš kaj hočeš in imaš neko predstavo o idelanem fantu.

Moj naj bi izgledal nekako takole:
- ne prenesem tistih, ki kadijo in pijejo, kaj šele kaj drugega
- prav tako ne tistih, ki se non stop delajo pametne
- všeč so mi povprečno lepi fantje in ne kakšni šminkerji
- kulturno urejeni
- z izobrazbo in službo
- ne hrepenijo po super avtomobilu in jahti
- jim šport ni tuj, niso pa obsedeni z njim
- so komunikativni do te mere, da se vklopijo v pogovor, nimajo pa glavne besede ali se pomaknejo v kot stran od ostalih
- si znajo vzet čas zase in za svoje bližnje
- ne živijo samo za službo
- imajo radi otroke
- so prijazni, delavni in pravični
- imajo v življenju neke cilje in ne živijo le za današnji dan

Najslabše izkušnje pa imam s tistimi, ki mislijo, da se punco kupi z denarjem, darili, potovanji,... ob teh sem bila najbolj nesrečna in se je vedno kmalu končalo.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

haha, sem vedela, da vas bo to zmotilo... ja ne vem, mogoče sem pa sommelierka...

pa saj nisem napisala, da hočem alkoholika, ampak v bistvu tudi abstinent ne bi bil slab, če bi me vozil domov, ko ga malo spijem, seveda če me ne bi zraven obsojal. ampak ja, meni je fino spit kakšno pivo ali kozarec vina (no ja, malo več) in potem debatirat o življenjskih resnicah ko sem malo v rožicah hehe.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

softTouch napisal/-a:- je brez predsodkov do drugače mislečih,

Ironicno si ti sama polna predsodkov o ljudeh, ki so ali verni ali ne marajo ciganov ali gejev ali zivali itd...
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a softTouch »

po tej logiki bi bila lahko v zvezi tudi z gejem ali kako?
Zadnjič spremenil softTouch, dne 20. Sep. 2010 10:17, skupaj popravljeno 1 krat.
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

neznankan napisal/-a:Moj naj bi izgledal nekako takole:
- ne prenesem tistih, ki kadijo in pijejo, kaj šele kaj drugega
- prav tako ne tistih, ki se non stop delajo pametne
- všeč so mi povprečno lepi fantje in ne kakšni šminkerji
- kulturno urejeni
- z izobrazbo in službo
- ne hrepenijo po super avtomobilu in jahti
- jim šport ni tuj, niso pa obsedeni z njim
- so komunikativni do te mere, da se vklopijo v pogovor, nimajo pa glavne besede ali se pomaknejo v kot stran od ostalih
- si znajo vzet čas zase in za svoje bližnje
- ne živijo samo za službo
- imajo radi otroke
- so prijazni, delavni in pravični
- imajo v življenju neke cilje in ne živijo le za današnji dan

Tole je opis nekega totalnega pustega povprečneža.Ima službo,ampak ne kariere, noče dobrega avta, ima rad šport, ampak ne pretiroma, urejen, a ne šminker..

Resno, dvomim, da se ti bo nekdo, ki ustreza vsem tem kriterijem, sploh zdel zanimiv.
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

softTouch napisal/-a:haha, sem vedela, da vas bo to zmotilo... ja ne vem, mogoče sem pa sommelierka...

Narobe si razumela. Ni me zmotilo ampak nasprotno. Sicer nisem 100% če je komentar namenjen tudi meni?

Džeki če ne ustrezaš mojim kriterijem še ne pomeni, da nekdo, ki ni podoben tebi ne bo drugim zanimiv. Ja takšni so mi zanimivi in nič drugačni. Drugačni hitro dobijo adijo, oziroma me ne zanimajo in se ne ukvarjam z njimi. In ja rada imam povprečne ljudi, ne neke iztopajoče, ker s takšnimi so hitro problemi. Zlata sredina je tista, ki mi je povsod zanimiva in s katero povprečno najbolje shajam na vseh področjih.
Zadnjič spremenil neznankan, dne 20. Sep. 2010 11:21, skupaj popravljeno 1 krat.
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Tipov, kakršne si opisala, je cel kup.Tudi samskih.

Zakaj še nobenega od njih nimaš, če je to dejansko tip moškega, ki naj bi ti bil kul?
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Saj nisem nikoli rekla, da jih ni. In tudi to ne, da ga nimam.

Moram popravit, vem da so. Ne strinjam se pa s tem, da jih je cel kup.
Procky
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Procky »

nemaram povprečja in sredine ..... raj nimam nič kot sredino, sploh pa kar se partnerk tiče :D .... sicer pol pride večkrat oz. prepogosto pride do izraza una: "od birača nema jebača" ampak dobr ... treba je nivo in ponos držat :D
neznankan
Kofetarica
Kofetarica

Saj ni nič narobe, če drugače misliš. Ljudje smo si različni in iščemo nekaj sebi podobnega. Jaz recimo ne bi zdržala s kadilcem ali alkoholikom. Niti ne zdržim z deloholikom ali človekom, ki nikamor ne gre. Zakaj bi bila torej s človekom s katerim sem nesrečna.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

*mala* napisal/-a:Ampak, a ni še bolje skupaj če skupaj v rožicah? Neko posebno doživetje :lach:
Moram se strinjat. :lach:
Odgovori