Punce, meni bo kmalu zmanjkalo moje trenutne kreme (100% Pure), ki pa je najdem več na spletni strani, škatlico pa sem zavrgla. Na steklenički piše samo pomegranate, antioxidant, hydration in SPF 20 (doziranje je na pumpico). Sicer sem bila z njo zadovoljna, a bi morda poskusila s kakšno drugo. Ne rabi imeti SPF, ker ima le-tega puder. Imam normalno kožo, občasno na ličkah in nosu (zlasti ob njem) malce suho. Občasno se mi pojavi rdečica, ampak v blažji obliki. Zaenkrat me je navdušil opis vlažilne kreme iz granatnega jabolka, vendar ne vem, če je pri zgodnjih 20 sploh priporočljivo uporabljati kremo, ki zavira prehitre znake staranja in pojavljanje gubic? Ali to ni nič takega in jo lahko komot naročim?
Brskala sem tudi med kremami od Akamutija, Sanctuma in Inlight, a se mi hitrem preletu ne zdi nobena primerna za moj tip kože.
Zvečer uporabljam Avene Cleanance K z glikolno kislino, da mi čez noč naredi svoje (zmanjša vidnost kakšnih madežev od mozoljev, čeprav jih ne stiskam in imam drugače sorazmerno lepo kožo) in ker se ta ne sme uporabljati kot samostojen izdelek za kožo čez dan, zdaj rabim le še eno primerno dnevno kremo, ki je čim boljša podlaga za pod puder (fajn mazljiva). Nekatere kreme se namreč po nanosu le-te in pudra začnejo svaljkati ali kako naj se izrazim (nabira se v gube).
Kakšni predlogi?